Followers

Monday, March 30, 2015

Croatian -- Arkturijanci, 29. ožujka 2015.

Arkturijanci, 29. ožujka 2015. 

Dragi naši! Sve vas pozdravljamo u ovo vrijeme kršćanskoga slavlja. Znajte da su smrt i uskrsnuće, koji se spominju na Uskrs, trebali pružiti duboka duhovna učenja svima, kako kršćanima, tako  i ne-kršćanima.

Proljeće sa sobom donosi nove početke, čak i onima koji silno pokušavaju izbjeći nove početke. Sada govorimo o onima koji vjeruju da je njihovo učenje završeno, te da se sada imaju pravo opustiti i uživati ​​u "starim danima." Takvi će biti vrlo iznenađeni kada promjena počne remetiti iluziju koju njeguju. Svi moraju biti spremni na promjene, kako one iznutra, tako i one izvana, bez obzira na godine starosti.

Odbijte slijepo prihvaćati svijest ispunjenu uvjerenjima o starenju i strahovima od starosti, koju vam neprestano nameću  korporacije koje imaju korist od vaših strahova od starosti i propadanja. Pojedinačna ljudska dob i godine starosti nisu važne na duhovnom putovanju,  jer je u stvarnosti i zapravo, svatko star koliko i sam Bog.

Ističemo i naglašavamo promjenu, stoga što sve vas na zemlji želimo podsjetiti da se ne prepuštate iluziji, jer svi vi pravite izbor i donosite odluku da budete dijelom ovog moćnog vremena promjene, kako bi se duhovno razvili, a onda pomogli i drugima.

Energetsko polje ispunjeno svjetlošću može podići one koji su prijemčivi i spremni, i bez ijedne progovorene riječi, i često čak i bez ikakve svjesne svijesti. To je ono što se dogodilo u priči o ženi koja je ozdravila dodirnuvši rub Isusove halje. Ozdravljenje  nije bilo stvar halje, već vrlo osvijetljenog Isusovog energetskog polja. Ona je bila receptivna i prijemčiva, te je stoga na taj način podignuta u njegovu višu frekvenciju svijesti, gdje bolesti ne postoje.  

Mnoge od vas drugi ljudi mogu početi tražiti pomoć – pitaju vas što vi znate, kako se vi osjećate o ovome ili onome, ili u što vi vjerujete. Traže vaš savjet. Oni ne znaju što točno traže, ali osjećaju vašu Svjetlost. Kada se to dogodi, kada vas zatraže pomoć, uvijek se sjetite da ostanete u energiji suosjećanja a ne sažaljenja, jer se sažaljenjem usklađujete sa tuđim energijama.

Svaka duša traži Svjetlost jer je Svjetlost usmjerena na istinito sebstvo, i mogućnost da se svaki čovjek prisjeti svog istinitog sebstva. Međutim, kao i sa svim drugim stvarima, i ova se također interpretira u skladu sa individualnim stanjem svijesti. Čak i oni za koje se čini da žive iz najgušće trodimenzionalne energije, i oni nesvjesno traže mir i sklad Svjetlosti, čak i onda kada njihove akcije ukazuju na suprotno. Ubojica vjeruje da za sebe na neki način ostvaruje bolji svijet.

Arkturijanci žele govoriti o uskrsnuću – pojmu koji je vrlo prožet kršćanskim učenjima o tome kako je Isus bio razapet, kako je onda ustao iz mrtvih, i kako je napustio grobnicu. Skrivena, dublja poruka glasi:  da samo kroz smrt staroga, može doći novi početak. Mnogi su vjerovali i poučavali da je priča o uskrsnuću priča o  samo jednoj osobi - Isusu. Vrijeme je da shvatite kako su događaji rođenja, smrti i uskrsnuća, duboka učenja koja je isus dao svijetu s bezuvjetnom ljubavlju, i koja nisu bila namijenjena da se odnose samo na njega.

Smrt i uskrsnuće svi su osjetili s različitim intenzitetom tijekom raznih života. Svi vi ste ih doživjeli. Smrt i uskrsnuće su se neprestano odvijali, služeći da podignu dušu na nove razine duhovne svijesti kroz fizička, emocionalna i mentalna iskustva, sve dok na kraju ne dođe konačna i duboka smrt i uskrsnuće, u kojem se duša napokon prisjeti Sebe.

Ideja po kojoj ovo iskustvo pripada samo jednome, rezultirala je time da čovječanstvo ostane uskraćeno za mnoge bitne i moćne lekcije koje su bile dane kroz veliku žrtvu prosvijetljenog učitelja.

Svi su u Jednoj Božanskoj Svijesti i od Jedne Božanske Svijesti. Isus, razvijeno biće i učitelj Svjetlosti, utjelovio se kako bi poslužio kao primjer, pokazujući čovječanstvu da se Put nalazi iznutra, ali svijest većine nije bila u stanju to prihvatiti, te su umjesto toga odabrali Isusa pretvoriti u Boga, što mnogi još uvijek čine. Isto vrijedi i za  Siddhārthu,  koji je postao Buda,  i sva velika duhovna Svjetla kroz vrijeme.

Iznova i iznova, neprobuđeni su pojedinci tumačili mistična učenja u skladu sa svojim vlastitim, manje razvijenim stanjem svijesti. Tada su u svom entuzijazmu nastavili organizirati svoje interpretacije, te su obogotvorili i obožavali izvornog glasnika, kao da je on odvojen od cjeline i posebniji od ostalih. Oni obožavaju glasnika, i tako u potpunosti propuštaju poruku.

Vrijeme je da ostavite iza sebe sve stare koncepte i uvjerenja, i da uđete u svoju vlastitu moć, dragi naši. Vrijeme je da prihvatite i vjerujete kako ste vi sami, baš kao i svi ostali - izrazi Božanskog, pa čak i oni koji su previše zasjenjeni  neznanjem i gustim energijama. Vrijeme je da zatražite i potvrdite svoje Božansko porijeklo, svoje Jedinstvo, i svoju Božanstvenost.

Uskrs predstavlja uzdizanje iz grobnice lažnih uvjerenja i koncepata, i često mu prethode bilo kakva bolna iskustva raspeća, koja mogu biti potrebna kako bi se otopili oni koncepti kojih se osobe čvrsto drže, i koji tvore individualni osobni svijet.
Uskrsnuće je univerzalno - ono je Feniks koji se diže iz pepela, ono je buđenje Siddhārtha Gautame  ispod Bodhi stabla, i ono je učitelj Isus, koji se pojavljuje sa Božanskom Svjetlošću i uzdiže živ iz grobnice.
Baš kao što rođenje u jaslicama simbolizira novo sebstvo,  rođeno iz poniznih i skromnih okolnosti, tako je i Uskrs tvoja priča, koju je predstavio veliki učitelj Svjetlosti. To je priča o vama, koji proizlazite iz stoljeća življenja u dualnosti i odvojenosti, i koji se konačno prisjećate.

Ustanite dragi naši. Slavite, potvrdite SEBE, i živite, jer u Svjetlu više nema raspeća, već samo Uskrsnuća.

Mi smo Arkturijanci, 29. ožujka 2015. 

Translator: Mirna  


No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Ron Head - Mihael - CROATIAN