Followers

Friday, December 18, 2015

CROATIAN -- Garrith Lemanov El Melchizedek


Garrith Lemanov El Melchizedek

16. prosinca 2015


Važno je znati da su potvrđene sve valute za globalni reset i uskoro će biti objavljeno javnosti da prepozna i da to sazna kroz obrazovne programe koji su uspostavljeni. Uskoro će biti važnih objava kada će se isplatiti sredstva i raspodijeliti svakoj zemlji na svijetu da bi se uspostavila ravnoteža i iskorijenilo siromaštvo u svakom aspektu i strukturi društva. Također, ta sredstva će se iskoristiti za ukidanje bilo kakvog duga prema federalnoj banci od strane ljudi i vlada svijeta. Svi dugovi će biti progašeni ništavnim.


Sve zlato koje je ukradeno i čuvano u podzemnim bunkerima, koje su Sjedinjene Američke Države čuvale u tajnosti da ne bi bilo vraćeno njegovim zakonitim vlasnicima koji su drevne azijske kraljevske Dragon obitelji. Dok nastavljamo s potpisivanjem stvari da sredstva budu puštena u svaku veću bankarsku instituciju kroz središnje banke, to će onda biti javno objavljeno čovječanstvu. Za sada, oni koji znaju za te račune morati će to držati u diskreciji u smislu tvrdnje o bilo kojim sredstvima na lokalnim bankama. Vama će se pomoći i bit će vam isplaćen dovoljan iznos tih sredstava kako bi vam se omogućio lakši život bez briga ili stresa zbog novca. Onda, oni fokusirani na uzašašće mogu se samo fokusirati na svoj duhovni rast u uzdizanju, i unapređenje iscjeljenja Zemlje dok se ona pomiće sve više u viša područja.

Kabala je izgubila vlast nad čovječanstvom, pri čemu će neki biti zadržani, a nekima će biti dan oprost. Ova kabala je pokušala, svim sredstvima, da zaustavi i blokira ta sredstva od znanja javnosti, koja će sada biti donesena za oslobođenje od monetarnog ekonomskog sustava dužničkog ropstva. Oni su raspršivali chemtrailse u zrak da bi otrovali stanovništvo i proveli depopulaciju Zemlje... započinjući kemijsko-nuklearni rat, a također pokušavajući u mnogim slučajevima da započnu građanski rat protiv zemalja i ljudi. Ali, oni nisu uspjeli u svim tim pokušajima. Mi iz anđeoske sfere Galaktičkog vijeća Galaktičke Federacije Svjetlosti uvijek smo bili 50 koraka ispred. Mi smo to planirali pod okriljem Društva Neba tisućama godina. Bili smo, doista, dobro pripremljeni za baš sve što su oni planirali u njihovom padu i smrti.

Znajte da globalni kontakt s nama koji smo u anđeoskom području Galaktičkog vijeća Galaktičke Federacije Svjetlosti uslijediti će odmah nakon najave distribucije obilja i blagostanja kroz  N.E.S.A.R.A. program globalnoj zemaljskoj zajednici površinskog stanovništva. Mi ostajemo pozicionirani na preko 2.050.000.000 svemirskih brodova spremnih za skidanje plašta u Sada trenutku. Stanovnici unutarnje Zemlje započeti će s predstavljanjem sebe površinskom svijetu. Mnoga priopćenja će se podijeliti s ljudima u ovom sretnom događaju vjekova kada se mnoge vlade pripremaju za prestanak s radom u tom Sada. Zapazit ćete da će mnogi visokoprofilni dužnosnici biti uhićeni; a mnogi od njih će dati ostavke na svoja mjesta u vlasti, uključujući suce visokih sudova i one iz Kongresa. Svi ratovi na Bliskom istoku, Južnoj i Sjevernoj Africi uskoro će prestati, u stvari, sve oružje, vojni ratni stroj, ratni brodovi itd će biti onesposobljeni. Sve u ovom Sada. 


Link:



Preveo: Fredi

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

stock photo : Croatian flag butterfly flying, isolated on white background

Ron Head - Mihael - CROATIAN