Followers

Friday, December 18, 2015

Hrvastki -- Arkturijanci, 13. prosinca 2015.

girl light1

Dragi naši, kako vi sve dublje putujete u prosvijetljenje, tako vam se sa sve većom radošću pridružujemo i komuniciramo s vama.

Želimo govoriti o dobronamjernosti, temi koja je često krivo shvaćena. Dobronamjernost se smatra ispunjavanjem neke potrebe – davanjem vremena, novca ili usluga, bez osobne koristi. Sjedinjene Američke Države se smatraju dobronamjernom nacijom, zbog duhovnih načela na kojima su utemeljene, a  većina svjetskih religija vjeruje da je dobronamjernost predstavnik duhovnosti. Sezona blagdana osobito promiče dobronamjernost, kao svojevrsnu božićnu poruku.


Istinska dobronamjernost je akcija motivirana ljubavlju, koja se odvija bez pritiska, bez krivnje, bez forsiranja, bez predrasuda ili srama, i koja se obavlja bez cilja ili želje za nagradom. To je samo još jedan aspekt bezuvjetne ljubavi za nekoga tko je stekao svijest o jednoti.

Dobronamjernost se pretvara u zabludu, kada želi preuzeti prvenstvo nad bilo kojim i svakim razmatranjem, samo zato da bi se  davatelj osjećao "duhovnim". Ova vrsta dobronamjernosti  lako može poslužiti, a često i služi,  samo na nečiju osobnu korist. Mnogi iskreni tragaoci  napravili su pogrešku, vjerujući da je služenje drugima ljubav, i da ih davanje čini  duhovnijima.

Danas smo odabrali govoriti o dobronamjernosti jer su mnogi ozbiljni duhovni tragaoci postali zbunjeni, dok iskreno pokušavaju živjeti  bezuvjetnu ljubav. To je zato što  oni zaboravljaju prvo ući unutar sebe, i biti iznutra usmjeravani i vođeni,  te često postaju marionete, služeći ciljevima drugih ljudi, dok vjeruju da žive iz bezuvjetne ljubavi.

Želja nasuprot potrebe, kriterij je istinske dobronamjernosti. Postanite vješti u razlikovanju  ovoga dvoga, i ne dopustite da postanete hipnotizirani vanjskim pojavama ili mišljenjima drugih ljudi. To ne znači da nikada ne trebate pomoći nekoj osobi ili skupini, već znači da prije toga procijenite situaciju i dobijete "feeling" - predstavlja li zahtjev stvarnu potrebu ili puku želju primatelja, i/ili pak pojedinca/pojedince koji promiču svoje ciljeve.

Budite mudri u praksi financijske dobronamjernosti, i istražite koliko donacija uistinu doseže cilj koji promovira. Postoje određene skupine koje lansiraju i promoviraju određene zamolbe, posebno u vrijeme blagdana,  pri čemu velik dio vaših donacija odlazi visoko plaćenim funkcionerima takvih skupina. Zdrav razum također je duhovna aktivnost,  baš kao i svaki aspekt običnog svakodnevnog života.

Dobronamjernost se rađa kao svjesno djelovanje, ali s vremenom, kako se produbljuje duhovna svijest, postaje prirodna i uobičajena.  Shvatit ćete da  automatski i bez razmišljanja počinjete razlikovati potrebe od želja, i tada postaje puno lakše s ljubavlju odbiti nešto ili jednostavno ne učiniti ništa,  ako vam tako nalaže vaša intuicija.  

Kada vas intuicija navede da odbijete određenu zamolbu, možda će vas kritizirati oni koji ne shvaćaju da dobronamjernost mora uključivati ​​razmatranje dubljih aspekata zamolbe. Postoje slučajevi u kojima određene  situacije mogu pružiti toliko potrebne i izabrane lekcije i pouke, za sve uključene, a koje zahtijevaju da neke poteškoće ostanu.

Uvijek vjerujte svojoj intuiciji. Dobronamjernost ponekad podrazumijeva jednostavno dopuštanje da druga osoba takoreći padne, jer je to ono što je potrebno za rast te osobe.

Smisao ove poruke sastoji se u isticanju važnosti osviještavanja razloga svojih postupaka - svojih namjera. Tijekom vašeg putovanja čiji je cilj ispunjenost ljubavlju i dobronamjernošću, zapitajte sebe; "Izražavam li ja bezuvjetnu ljubav, ili jednostavno ponavljam  nečiji koncept bezuvjetne ljubavi?"  Vi koji čitate ove poruke, razvijena ste bića Svjetlosti, i više niste učenici, ali kako se približavate energiji više dimenzije, čak i najmanji komadić starog uvjetovanja može vas spotaknuti, i izazvati zbunjenost.  Ostanite svjesni u svakom trenutku.

Izrecite  namjeru da uvijek služite samo na one načine koji pružaju najviše i najbolje dobro "drugima". Mnogi su u svojoj iskrenoj potrazi da postanu duhovni, napravili pogrešku vjerujući da dobronamjernost znači slijepo davanje, davanje, davanje, i po cijenu gubitka njihove osobne moći.

Dobronamjernost nikada ne bi smjela biti obveza zbog pritiska iz neke vanjske organizacije ili osobe, iako često takve skupine upozoravaju ljude na svjetske potrebe. Nikada ne zaboravite da svaka osoba ima svoje Više Ja i svoje vodiče, te da je u ovaj život došla s ugovorom koji je sami kreirala sa svrhom učenja.

To je posebno teško roditeljima i onima koji vole, te za sve one koji iskreno žele ublažiti patnje svoje djece, ili obitelji i prijatelja. Nikada nije pogrešno pomoći drugima kojima je potrebna pomoć. Vaš slavni vidovnjak Edgar Cayce je rekao; "Nikada nećete biti na nebu, ako niste naslonjeni na ruku nekoga kome ste pomogli."

Međutim, često dolazi trenutak u kojem shvaćate da je akcija ispunjena s najviše ljubavi koju možete poduzeti - jednostavno odmicanje i dopuštanje procesa,  čak i ako lako možete vidjeti što slijedi nakon toga. To može biti vrlo teško, ali je više centrirano u srcu, i predstavlja istinski dobronamjernu akciju.

Nikada se nemojte plašiti reći  "ne" kada vas na to navodi vaša intuicija, čak i ako se drugi ne slažu s vama ili vas čak optužuju da u sebi nemate ljubavi. Nikada ne dopustite da tuđi sustav vjerovanja diktira vaše akcije, posebno u duhovnim stvarima, jer to je ono što je donijelo kaos i neznanje koji se sada manifestiraju u svijetu. Uđite u svaku situaciju iz stanja svijesti koja shvaća da su svi duhovna bića koja imaju ljudska iskustva.

Ne dopustite da ove riječi uzrokuju da se bojite  izraziti  ljubav, dati uslugu ili novac kada vas intuicija navodi na to, jer davanje je primanje,  i to je tajni ključ obilja. Šaljite  Ljubav, priznavanje i Svjetlost svakoj situaciji, jer to je visoki oblik dobronamjernosti.

Svi se ubrzano krećete prema novim i više dimenzionalnim energijama, i mnogi od vas su otkrili da  taj put ima nekoliko fizičkih, emocionalnih i mentalnih krvavih tragova, koji samo predstavljaju staru energiju koju nadrastate. Čak i oni koji  još uvijek spavaju u iluziji smisla - osjećaju, što dovodi do toga da se boje. Budite strpljivi s njima, prepoznajte njihovo  božanstvo, i nikada se ne bojte izraziti svoju naklonost, bez zadrške,  kada vas na to navodi vaša intuicija.

Mi smo Arkturijanci, 13. prosinca 2015.

Webpage: http://www.onenessofall.com/

Preveo: Mirna

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Ron Head - Mihael - CROATIAN