Followers

Tuesday, December 29, 2015

The Arcturians / Arkturijanci -- 27:12:2015

Displaying
Displaying
Displaying
540364 508896915798763 1897555049 n

Najdraži prijatelji! Dolazimo u ovo blagdansko vrijeme sa radošću i najboljim željama.

Promatramo kako neki od vas doživljavaju tugu i kako su pomalo zbunjeni, jer ne doživljavaju ovo blagdansko vrijeme  na način na koji su navikli.  Za one od vas koji se tako osjećaju - radujte se u shvaćanju da se vaša svijest promijenila, tako da blagdani ne rezoniraju na isti način kao nekada. Od prošlog Božića, mnogi od vas su se razvili i integrirali više svjetla, što zauzvrat utječe na  način na koji doživljavate, razumijevate i živite svaki aspekt svakodnevnog života, od onog najsvjetovnijeg do onog najdubljeg.

Za neke od vas, sezonska glazba koju ste u prošlosti voljeli, sada zvuči drugačije. Mahnite akcije sa svim vrstama popusta, često vas samo nerviraju, i više nemaju moć nad vama. Neki, koji to nikada ranije nisu primijetili, sada su bolno svjesni da je Božić postao komercijalan. Sve se čini drugačije ove godine, ali to nema nikakve veze s godinama ili odgovornostima, već s činjenicom da ste vi postali prosvijetljeniji.


Zbog toga što više pažnje posvećujete vašoj intuiciji,  sada puno lakše prepoznajete komercijalnu namjeru koja je u pozadini blagdanske prenaglašene nostalgije i lažnih osjećaja. Možete lako vidjeti da većina toga nema nikakve veze s pravom Božićnom suštinom (ljubavlju) i da je sve u vezi s vašom kupovnom moći. Sada učite da se odmaknete i pogledate iza "Oz" zastora.

Podsjećamo vas na pravi smisao Božića i Nove godine. Ovo vrijeme prepuno je moćne simbolike, koja predstavlja duboke istine koje svijet još uvijek ne poznaje. Kao i sve ostale stvari, istina se manifestira trodimenzionalno u skladu sa individualnim stanjem svijesti. Konsenzualna svijest nastaje iz većinskih uvjerenja pojedinih individualnih stanja svijesti.

Takozvani "drugi dolazak", kao i Kristovo rođenje na Božić, zapravo je osobno iskustvo buđenja koja čeka svakog pojedinca u nekom trenutku u njegovom evolucijskom putu. To se odnosi na rađanje Kristove svijesti, a ne samo na rođenje Isusa / Ješue prije 2000 godina, koji je u potpunosti postigao Kristovu Svijest dok je bio na zemlji.

Postupno, kroz mnoga putovanja, iskustva i živote ispunjene borbom, ponizna osobna svijest (jaslice) spremna je za rođenje bebe (istine). Krist je uvijek rođen u skromnim uvjetima, jer ego razdvojene svijesti jednostavno nije otvoren za rođenje Kristove svijesti.

Isprva, novo rođena Kristova svijest je slaba i treba zaštitu, jer lako može biti  odgurnuta zbog straha ili ugasnuti zbog mišljenja drugih. Svjetska svijest dualnosti i odvojenosti vrlo je ugrožena Svjetlom svijesti, i ne želi da se Kristova svijest uopće pojavi, i često poduzima određene akcije kako bi spriječila njezino pojavljivanje.

Novo rođena Kristova svijest mora se držati u tišini i potajno u srcu, dok ne naraste, postane jača i samopouzdanija, i dok na kraju ne postane potpuno zrela, prosvijetljena Kristova svijest, koja više ne treba zaštitu, jer sada zna da je ona esencija i suština zaštite, te da ne postoji ništa od čega se treba štititi.

Stoga slijedi Nova godina (novi život) za probuđenog pojedinca – i drugi dolazak je stigao.

Proslavite blagdane sa svom ljubavlju i radošću vaše novo rođene više svijesti, i biti ćete blagoslov svima oko sebe. Namijenjeno je da život bude radostan, jer je  razdvojenost mit,  uvjerenje koje nema nikakav zakon koji ga podržava. Prihvaćanje dubljeg smisla  Božića i Nove godine, poslužit će tome da unese ljubav i radost u sve što radite, tijekom cijele godine.

SRETAN BOŽIĆ I NOVA GODINA.


Mi smo Arkturijanci, 27. prosinca 2015.

Translator: Mirna

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Ron Head - Mihael - CROATIAN