Followers

Tuesday, December 1, 2015

Hrtatski - MARILYN RAFFAELE: THE ARTURIANSDragi naši, ponovno s ljubavlju tražimo vašu pažnju. Mnoga pitanja i mnogi problemi na planeti Zemlji postaju sve intenzivniji što savršeno odražava energiju dualnosti i odvojenosti. Mnogi se bude, ali mnogi se još uvijek opiru. Otpustite strah da će tama opstati,  jer uzašašće je dano, unatoč svemu što vidite i čujete kroz medije.

Kad se nađete u iskušenju da vas strah obuzme, sjetite se da je strah energetska suština vanjskih negativnih pojava, i više straha samo dodaje više energije takvim iluzijama. Ograničite vrijeme koje provodite upijajući vijesti, zdravstvene oglase, i ostale budalaštine koje vam se serviraju 24 sata dnevno.  Ostanite informirani, ali nemojte se zaplitati.

Svi koji su spremni i koji odaberu uspinjanje u energiju višu dimenzije -  tako će i učiniti, a oni koji odaberu ostati u onome što oduvijek znaju, također će tako učiniti. Uzašašće nije stvar intelektualnog znanja, već dostignutog stanja svijesti. Postoje mnogi pojedinci za koje se čini da nemaju nikakav interes za duhovnost, ali koji žive iz vrlo evoluiranog stanja svijesti, postignutog u prethodnim životima. Ovakvi naizgled nezainteresirani pojedinci također se uspinju u nove energije, jer imaju, takoreći, za to potrebne kvalifikacije.


Želimo razgovarati o onome što  svijet naziva raspadom vrijednosti, a što jednostavno znači da se mnogi koncepti i tradicije koje se općenito smatralo potrebnima za sreću ili čak "spasenje", počinju mijenjati, nestajati, ili  jednostavno polako izumiru jer ih mnogi zanemaruju, posebno velik broj vrlo razvijenih duša koje dolaze na Zemlju u ovo vrijeme.

Pojedinačne vrijednosti koje su utemeljene na zastarjelim konceptima, i dalje čine osnovu mnogih sustava vjerovanja, te pojedinci koji se i dalje drže strogih sustava vrijednosti koji dopuštaju da se pitanja vide samo na jedan način - doživljavaju tugu, ljutnju, pa čak i paniku, vjerujući da njihove  "prave" vrijednosti nestaju.

To je posebno teško kada roditelji pokušavaju učiti svoju djecu vrijednostima, i kada shvate da djeca ne prihvaćaju vrijednosti roditelja. Mnoga djeca koja se sada rađaju, već su prerasla ono što im roditelji ili nastavnici pokušavaju prisilno nametnuti. 

Zastarjeli vrijednosni sustavi jednostavno ne rezoniraju s nekim tko ih je prerastao. Trodimenzionalna sljepoća često dovodi do toga da dobronamjerni i ljubavlju ispunjeni roditelji ili nastavnici, u svojim pokušajima da u dijete usade staru energiju, vjerujući da određene vrijednosti dijete mora prihvatiti za svoje dobro - često koriste lijekove i stručnjake, kako bi "neuračunljivo" dijete prihvatilo vrijednosti roditelja.

Vrijednosti ne nestaju, već se mijenjaju. Kao i sve ostalo, one se razvijaju prema višim razinama. Vrijednosti odražavaju stanje svijesti, a svijest koja ih je stvorila u prvom redu, također  se razvija i mijenja, ostavljajući one koji to ne razumiju u stanju panike i zbunjenosti. Vrijednosti često odražavaju konsenzualnu  svijest skupine ili zemlje, i zato se i mogu međusobno razlikovati u velikoj mjeri.  To samo po sebi dokazuje da su neke vrijednosti samo puki koncepti, jer istina ne varira od zemlje do zemlje.

Vrijednosti su nastale u ranijim vremenima kada je čovjek trebao pravila. Tijekom vremena, mnoga od tih pravila iskrivili su i udaljili od njihove izvorne svrhe oni na pozicijama moći, kad su shvatili da je uvođenje pravila dobar način za držanje masa u pokornosti, a što još uvijek vrijedi i danas.

Crkva je također uključila pravila u vjerski nauk i proglasila ih duhovnim istinama, zajedno uz promoviranje raja i pakla, pri čemu pakao čeka one koji odluče zanemariti pravila. Do ovih dana, mnogi sustavi vrijednosti jednostavno odražavaju koncepte čija je prvotna namjera bila postizanje moći nad drugima.

Mi ne tvrdimo da nema potrebe za pravilima, jer mnogi još uvijek trebaju pravila. Tvrdimo da je vrijeme da svi vi koji ste duhovno evoluirali  ispitate vaše osobne vrijednosti, i procijenite drže li vas one u sustavu vjerovanja koji je sada zastario, i koji služi samo tome da vas zadrži u onome što ste prerasli.

Iskreno pogledajte  sve ono što smatrate ispravnim. Takvi se stavovi razlikuju od osobe do osobe, i drugačiji su kod svake osobe, jer nitko nije imao potpuno ista iskustva, koja u prvom redu i kreiraju vrijednosti. Vrijednosni sustav sa svoje pak strane, povratno određuje tumačenje svakog iskustva, uzrokujući da se određeni problemi  vide  samo kao crni ili bijeli, ne dopuštajući prostor za bezuvjetnu ljubav.

To ispitivanje vlastitih vrijednosti ne mora biti težak proces, jer ste spremni. Iskreno i sa čistom namjerom pregledajte bilo koja pitanja koja i dalje uzrokuju da se zgrozite, šokirate, ili da osjetite da su "drugi"  u krivu, a vi da ste u pravu. Tada pregledajte sve osobne vrijednosti koje još uvijek držite, a koje  uzrokuju ovakve reakcije.

Primjer može biti pitanje istospolnog braka ili partnerstva, koje mnogi smatraju "grešnim", unatoč činjenici da su takva partnerstva često ispunjenija ljubavlju ili na višoj razini od mnogih heteroseksualnih partnerstava. Takozvane "duhovne vrijednosti" koje se promoviraju kao ispravne, i koje služe kao osnova za mišljenja poput ovoga, jednostavno odražavaju takav sustav vrijednosti koji se temelji na duhovnom neznanju i "religioznosti".

Mnoge današnje vjerske vrijednosti promoviraju se iskreno i bez namjere manipulacije, ali to rade još uvijek neprobuđeni pojedinci, koji su na pozicijama vjerskog ili političkog utjecaja, kome pak mnogi pojedinci dragovoljno predaju svoju urođenu moć razlučivanja. Sljedbenici tada slijepo prihvaćaju sve što im se kaže, i pokušavaju preobratiti  sve oko sebe.

Sva pitanja svakodnevnog života utemeljena su na nekim vrijednostima,  pri čemu individualno shvaćanje vrijednosti odražava individualno stanje svijesti. Predlažemo da ispitate svoje vrijednosti, i da se uvjerite da su one doista vase vlastite, a ne nečije tuđe. Često postoje vrijednosti kojima su vas učili u prethodnim životima i koje ste donijeli sa sobom u ovaj život.  Neke će ostati istinite i valjane, a druge će se pokazati netočnima, ali vaš posao je da uočite razliku. Spremni ste.

Vrlo često pojedinci se drže nekog preraslog sustava vrijednosti zbog straha od odbacivanja od strane obitelji ili grupe,  ali jednako često radi se o staničnoj memoriji koja još uvijek vibrira, a koja potječe iz jednog ili više prehodnih života u kojima ste učeni da svakoga tko se usuđuje odstupiti od opće prihvaćenih istina, nakon života očekuju teške kazne.

U svačijoj evoluciji dolazi vrijeme u kojem pojedinac mora iskoračiti,  vjerujući svojoj intuiciji i idući naprijed, bez obzira što neprobuđeni svijet misli. Kako se krećete u viši i prosvjetljeniji život, otkriti ćete kako privlačite druge pojedince,  koji su također napravili "iskorak".

Živjeti iz višeg stanja svijesti, ne znači da ne smijete tražiti pomoć kroz tradicionalne izvore ako vas intuicija na to navodi,  ili da nikada ne smijete prihvatiti pomoć od "stručnjaka". Uvijek prvo uđite u sebe, i otkrit ćete da ste vođeni na neki naizgled običan način pravoj medicinskoj osobi ili stručnjaku onom sa višom vibracijom, koji je usklađeniji sa vašim stanjem svijesti.

Ovo vodstvo  može doći kao intuitivno znanje, kroz ime koje drugi stalno ističu, ili vas prijatelj ili neki novinski članak mogu uputiti u određenom smjeru. Duhovno vodstvo je uvijek na raspolaganju, i manifestira se na praktične načine koje možete razumjeti. To nije nešto što je dostupno samo onima koji se čine dostojnima, kako su mnogi vjerovali i kako mnogi i danas vjeruju. Vi jeste, oduvijek ste bili i uvijek ćete biti "dostojni", jer je to vaša vlastita svijest.

Energija uzašašća je energija Jedinstva. Vi ste manifestacija i izraz Jedne Božanske Svijesti i tako nikada ne možete biti odvojeni od svoje urođene cjelovitosti i potpunosti. Unutarnje vodstvo je aspekt vaše potpunosti. Možete samo doživjeti odvojenost od onoga što mislite da vam je potrebno, ako smatrate da ste odvojeni. To je priča o evoluciji.
Postoje mnoge evoluirane duše koje se na visokim razinama bave zanimanjima i profesijama koje svijet vidi samo trodimenzionalno.  Oni su odlučili pomoći svijetu na način koji im je blizak, unoseći svoju visoku vibraciju u bilo kakvu aktivnost ili uslugu koju pružaju. Evoluirane duše se mogu naći u svakoj profesiji i u svakom aspektu društva, pa čak i u vojsci, služeći da tiho podižu  energiju svijeta kroz ono što se čini vrlo običnim. TI LJUDI STE VI!

U ovom trenutku za većinu vas to je jednostavno stvar prakse, povjerenja, i dozvoljavanja procesa. Ove aktivnosti će vas voditi izvan ograničavajućih vrijednosti kojih se mnogi i dalje drže u neprobuđenom društvu. Vi učite da budete zadovoljni sa mjestom na kojem jeste u procesu,  kroz spoznaju da će se sve što je potrebno odviti  i da se odvija, bez vašeg razmišljanja ili upletanja.

Nikad se ne smatrajte neuspješnima ako ili kad se vratite na stare vrijednosti, jer činjenica da ste prepoznali „nazadovanje“, znači da ste se probudili. Vaša "stara" osobnost ne bi ni bila svjesna ovih stvari. Ne postoji takva stvar kao neuspjeh, jer je neuspjeh baziran u dualnosti i odvojenosti. Svaki neuspjeh jednostavno predstavlja još jedan korak na putu do prisjećanja... Radujte se svakom neuspjehu.

OTVORITE OČI. VIDITE KROZ POJAVE. VJERUJTE DA SVI ODGOVORI VEĆ POSTOJE UNUTAR  VAS I DA NE TREBATE  NEKOGA ILI NEŠTO IZVAN SEBE  DA IH PRONAĐETE.


Mi smo Arkturijanci, 29. studenog 2015.

Translator Mirna

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Ron Head - Mihael - CROATIAN