Followers

Sunday, April 19, 2015

Croatian -- Arcturian Group Message 4/12/15Dobro došli u proljeće dragi naši! Čini se da ova godina jako brzo prolazi. Vrijeme koje ste oduvijek poznavali sada je drugačije, jer kako se vaša energija podiže i razvija, tako se i sve kvalitete treće dimenzije podižu i razvijaju. Vrijeme je samo mjera, koja je nužna dok živite u trećoj dimenziji.

Želimo razgovarati o energiji sukoba. Sukob je izraz svijesti koja je bazirana na dualnosti/odvojenosti.  Svatko traži iskustvo cjelovitosti i potpunosti, i svatko želi biti voljen, jer to je jedina realnost, to je vaše pravo Ja, to je bit svakog živog bića. Međutim, oni koji ne razumiju ovu čežnju, tumače ju na način koji je njima smislen, u skladu sa svojim trodimenzionalnim sustavom vjerovanja: "Ako djelujem na određeni način, ako se oblačim na određeni način, ako izgledam na određeni način,  ako zarađujem puno novaca, onda ću biti voljen/a i dostojan/na ljubavi."

Mnogi tu ljubav  traže kroz više seksualnih partnera, brkajući ljubav sa seksom. Kada im takvo djelovanje ne donese pravo zadovoljstvo, prebacuju se na sljedećeg partnera,  pa sljedećeg, uvijek tražeći taj osjećaj cjelovitosti i potpunosti koji se mogu pronaći samo iznutra.

Postoje neki koji ljubav i prihvaćanje traže kroz nasilje: "Ako eliminiram sve  ljude koji se ne slažu s istinom kako ju ja shvaćam, tada će biti mir, i sve će biti savršeno. Ja ću biti heroj".

Sustavi vjerovanja utemeljeni na strogim pravilima dobrog i lošeg, uvedeni od strane neprobuđenih „vođa“ kojima rukovodi ego, (jednako kao i sljedbenicima), tisućama su godina rezultirali bolom, patnjom, pa čak i smrću  onih koji se nisu s njima slagali. Ono što se događa na Bliskom istoku nije novo, već je vrlo, vrlo staro i ne pripada samo jednoj religiji.

„Jedno jedino istinsko učenje“ na zemlji je - ne držati se čvrsto niti jednog sustava vjerovanja.  Sva učenja samo su interpretacije istine. Istina jedino proizlazi iznutra, kada je pojedinac duhovno spreman da ju prihvati. Mnogi razvijeni učitelji tijekom stoljeća su primali čistu Istinu, ali je nisu mogli prenijeti na mase, jer je oni manje razvijene svijesti nisu mogli u potpunosti shvatiti.  Zbog toga su mase  formirale svoje koncepte, uklapajući  istinu u svoj osobni sustav vjerovanja, a zatim su te koncepte organizirali. Istina nikad ne može biti organizirana.

Postoji stara izreka koja kaže: "Ako to možeš imenovati  ili vidjeti, onda to nije TO", jer Božanska Svijest nikada ne može biti shvaćena umom. Upravo je to svrha meditacije - dovesti tragaoca u stanje iznad skiciranja i planiranja, koje je svojstveno vječito zauzetom ljudskom umu. Jedna i jedina istina je "JA JESAM", što su riječi zbog kojih je učitelj Isus pogubljen od strane neprobuđenog društva,  koje nije bilo u stanju shvatiti pravo značenje ovih svetih riječi.

U stvarnosti, ne postoji ispravno i pogrešno. Ne tvrdimo da nema potrebe za zatvorima, jer postoje neki kojima je potrebno da neko vrijeme budu udaljeni od društva, kako bi razmislili  o svojim postupcima, i koji nisu u mogućnosti učiti kroz više načine. Mi tvrdimo da kazna nikad ne smije postati  fizička, emocionalna ili mentalna okrutnost, rukovođena  egom, u rukama onih koji vjeruju da na temelju svoje vrline "ispravnosti" – svi ostali zaslužuju kazne koje im oni namijene.   

Velik dio onoga što vidite na Bliskom istoku predstavlja manifestaciju vrlo drevnih energija koje sada izbijaju na površinu. Nasilje nikada ništa ne rješava, i nikada ne može dovesti do pravog mira, jer je nasilje stalno ponavljajuća energija, što je lekcija koju većina vlada još uvijek nije naučila.

Pokušajte ne prebivati u nasilju kojeg ste svjesni, jer mu tako samo dajete energiju i hranite ga. Vaš je zadatak, jer ste izabrali da se razvijate i premjestite u bezuvjetnu ljubav - da živite ljubav. Živite  ljubav u svakom, naizgled beznačajnom trenutku svoga dana. Ljubav je aktivnost svijesti jedinstva i nije bitno koliko je mala ili velika aktivnost - maženje psa, otvaranje vrata, davanje osmijeha ili ohrabrujućih riječi, dok ste god centrirani u srcu. Ove naizgled male stvari predstavljaju življenje ljubavi, i kako učite živjeti na taj način, privući ćete na sebe sve više i sve veće načine izražavanja ljubavi. Sve počinje s jednim korakom, jer vam život duhovne svijesti neće pasti u krilo bez napora i prakse.

Tijekom vremena, društvo je hvalilo, pa čak i deificiralo "velikane" u ljudskom svijetu - umjetnike, glumce, glazbenike, ratnike, znanstvenike, pisce, vjerske i svjetske čelnike, i slično.  To je u redu, ali uspjesi koji se tumače samo iz trodimenzionalnog stajališta, ne dodaju više svjetlosti svijetu, i često samo hrane ego.

Ipak, mnogi od najboljih svjetskih "velikana" bili su i jesu - vrlo razvijene duše, neke od njih sa drugih, više dimenzionalnih zvjezdanih sustava, koji su se odlučili utjeloviti na Zemlji, kako bi svojim radom pomogli podići svijest čovječanstva u ovom moćnom vremenu.
Vi ste ti koji će promijeniti svijet, dragi naši. Svaki mali djelić svjetlosti što teče iz vas, dodaje svjetlost univerzalnoj svjetskoj svijesti. Svjetlost svijesti  sada skokovito raste, kako mnogi postaju svjesni i svoje i tuđe prave prirode.  Ono što radite drugome, zapravo radite samome sebi, jer postoji samo jedno. Kada većina ovo spozna, završit će sukobi u svijetu.

Može se činiti da svijet, umjesto da se budi, postaje sve gori. To se čini stoga što su pitanja koja su dosad većini bila nepoznata, sada izložena. Stvari koje su čuvali oni koji su od toga imali korist, sada izbijaju na površinu, i zato je u ovom trenutku jako važno koristiti svoju intuiciju u vezi svega što vam mediji prezentiraju.

Postoje i oni koji ne žele da vi znate neke određene stvari, i zato pokušavaju negirati razotkrivanja ili demonizirati pojedince koji razotkrivaju stvari. Vi ste se razvili daleko iznad slijepog prihvaćanja svega što možete pročitati ili čuti u ovom trenutku, no ipak, vrlo je lako skliznuti natrag, u stanje prihvaćanja svega bez propitivanja. To također vrijedi i za kanaliziranja. Naučite slušati svoju intuiciju i vjerujte joj, jer nije sve što  pročitate  na najvišoj razini.

Razotkrivanja pomažu promijeniti i očistiti slijepo prihvaćanje, koje je svojstveno onima koji su još zapleteni u trodimenzionalnom sustavu vjerovanja. Postoje mnogi koji još uvijek vjeruju svemu što im kažu oni koji su na položaju moći,  bilo u području medicine i vjere, bilo da se radi o "stručnjacima" ili članovima vlade. Budite zahvalni kad je nešto razotkriveno, umjesto da negativno mislite o samom tom pitanju.

Sve što se odvija na Zemlji u ovom trenutku, dio je procesa uzašašća, i vaš je zadatak da živite iz svog najvišeg postignutog stanja svijesti. Budite dobri građani svijeta – glasajte i budite informirani, ali to učinite slušajući  svoju intuiciju, dopuštajući da vas ona vodi do kandidata koji najviše odražava najvišu Svjetlost, ignorirajući retoriku koja je pažljivo smišljena  da kaže  ljudima ono što ljudi žele čuti.

Vi ste na Zemlji da sudjelujete u procesu uzašašća čovječanstva i planete, a ne da se odmarate u meditativnom stanju i mantrate. U prošlosti, pojedinac  je mogao  sigurno nastaviti duhovni život jedino ulaskom u samostan ili manastir, a čak je i danas to prikladno za neke. Međutim, većina vas došla je u ovu inkarnaciju kako bi bili aktivan dio tog procesa.

Život nije pasivan događaj. Živjeti duhovno znači živjeti iz centra, u svakoj situaciji, bez obzira u što drugi vjeruju. Sve što je potrebno, jest živjeti vaše postignuto ​​stanje svijesti. Istina više ne može biti samo tema razgovora večernjih zabava ili zanimljiv koncept kojeg ste stavili u pozadinu uma, dok nastavljate živjeti svoj život kao i obično.

Živjeti aktivno ne znači da morate vikati istinu koju vi poznajete iz sveg glasa, ili da morate pokušati uvjeriti svakoga da svijet vidi na način na koji ga vi vidite, već  znači da ju počinjete ŽIVJETI i BITI istina, a to može biti vrlo tajna i tiha djelatnost. Vaš svjetlo će privući one koji su spremni čuti ono što imate za reći, ali u međuvremenu, vi metete pod, idete na posao, kuhate večeru, kosite travnjak - nastavljate obavljati svakodnevne stvari, ali s više razine svijesti.

Ako je vaš zadatak da budete u svijetu  učitelj istine, bit ćete vođeni kada za to bude pravo vrijeme. Često ćete osjetiti potrebu za nečim novim, ali ako energija potrebna za očitovanje nečeg novog još uvijek nije prisutna, nemojte se obeshrabriti. Većina otkriva da se ono što već sada rade - širi i raste na nove i više načine. To posebno vrijedi za neke iscjelitelje, koji otkrivaju kako se njihova praksa odvija u prostorima i rješenjima za koja nikad nisu ni znali da postoje.

Kada se duša otvori za učenje  iznutra, mnogi viši i bolji načini djelovanja  mogu se dobiti  od evoluiranih bića sa druge strane. To vrijedi i za glazbu, medicinu, umjetnost. Bilo što. Kad sve te stvari dolaze samo iz ljudskog uma, one nikada nisu nove ili kreativne. Postojali su neki veliki skladatelji koji  su jednostavno slušali i zapisivali.

Pokušajte  ne slijediti bilo koji koncept o tome što znači biti "duhovan", jer on možda jednostavno predstavlja ideju koje se držite, o tome što je duhovnost, a što nije. Nikada ne zaboravite da je svaka akcija i svaki dah koji udahnete Božansko djelovanje. Trodimenzionalni svijet u svojoj potrazi za veličanstvom i definiranjem veličanstva (što je u stvarnosti potraga za potpunošću i cjelovitošću), uzrokovao  je da mnoge drage duše izgube srce, vjerujući da su nedostojne i beznadne.

Nikada nemojte zaboraviti da ste jednom kad se obvežete na duhovno putovanje – vi na svom putu.  Kako se za vas otkrivaju nove smjernice, možete biti vođeni nekoj knjizi ili nekom tečaju,  ali općenito, većina vas sada je iznad potrebe za tim stvarima, osim kao zadovoljstvo duhovnog čitanja ili kao podsjetnik.

Vi ste spremni da budete učeni iznutra. Vjerujte to. To je razlog zbog kojeg ste došli.
Mi smo Arkturijanci, 12. travnja 2015.

Translator: Mirna K.No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Ron Head - Mihael - CROATIAN