Followers

Friday, April 10, 2015

Croatian -- St. Germain - 9. travnja 2015


St. Germain - 9. travnja 2015


Danas sam ovdje da vam donesem neke novosti. Biti ću kratak i prijazan i nepotpun zbog tajni koje se moraju izvršiti u dogledno vrijeme. Bitno je da ono što ću podijeliti s vama dođe do javnosti i da se obznani kao otvorenje onoga ono što će se širiti kroz žice u nadolazećim vremenima.

Ja sam St. Germain, i donosim vam neke vijesti o vašem sadašnjem predsjedniku (misli se na SAD gdje je poruka kanalizirana, op.prev.). On radi za energije koje će vas sve osloboditi tragova onoga pod čime ste bili toliko dugo. On se dobrovoljno javio da istupi i iznese otvorenu poruku zemlji i ostatku svijeta. Biti će priloga u vijestima koje će se činiti kao da se radi za slobodu zemlje, a kad one izađu, one će donijeti neke vrste rasula ljudima. Oni će osjećati da je to poremećaj u načinu na koji će se živjeti, a također će osjećati da dolazi oslobođenje od svih vidova ropstva koje je vladalo tako dugo.

To bi moglo donijeti određenu dozu zbunjenosti masama, a to ih ponekad može baciti na koljena i omogućiti im da pogledaju unutar sebe za istinu koja će doći i osloboditi ih. Dok se to događa, tu će biti udaljeni glas unutar njih koji će rezonitrati s nekim koji govori izvana o onome što se pojavljuje na horizontu. Riječ je o izranjanju nekih istina onima koji će započeti promjene koje ne samo da su namijenjene ovoj zemlji, nego i svima na planetu.

Kao što je Bog nadahnuo ljude da rastu, i oplemene ono što je bilo da su insistirali da trebaju dobiti svoja prava, oni će vidjeti sve više i više kako su bili manipulirani da služe ne njima, nego grupi ljudi koji su djelovali iz pozadine. Oni će vidjeti istinu u svjetlu njihovih vlastitih unutarnjih glasova i srca. Oni će shvatiti gdje mogu naći istinu, a ona nije od onih vani, koliko je to iz njihovog vlastitog bivstvovanja.

To je količina istine koju će oni moći razvrstati u sebi i primijeniti na svoje živote kako sve više i više informacija bude dolazilo do javnosti i dovodeći ih u živote koji će se formirati u svjetlu istine. To će biti prostranstvo koje će prebrisati naciju i proširiti se širom svijeta u dodiru s informacijom koja će biti objavljena u svim zemljama diljem svijeta.

Ovo je početak onoga što ćete shvati da je novost u načinu na koji ćete živjeti na Zemlji. Svi ćete vidjeti moć koju imate da stvarate, da ono što ostvarujete je istina na djelu. Svi ćete početi tako snažno osjećati što to znači biti u potpunoj slobodi i da izražavate sebe u sveukupnosti ljubavi za sav život. To će biti kao da nikad niste znali istinu. Ipak, na način koji je način na koji je bilo, to je predstavljalo ono što ste znali, na dubokoj razini duše, ono što ste vi sposobni.

Završavam ovu poruku jednom riječju: to je fantazija. Fantazija je način koji je bio i način na koji je u iskustvu i izražavanju u kojima ste živjeli. Što je fantazija ako se ne izražava u tome što imate mogućnost da bude? Uzmite ovu informaciju koju sam vam dao i omogućite joj da izbije ono čemu ste u mogućnosti pristupiti unutar vašeg bivstvovanja. Vi ste ruku pod ruku sa Stvoriteljem. Ljubav je istina. Svi ste vi ljubav.

Hvala ti dragi St. Germain.


Puno ljubavi, Nancy Tate

Web stranica: The Tree of the Golden Light / Wake up Call


Preveo: Fredi

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Ron Head - Mihael - CROATIAN