Followers

Sunday, April 19, 2015

Croatian -- Dnevnik zvjezdanog broda Terra: 11-31 ožujka 2015


Dnevnik zvjezdanog broda Terra: 11-31 ožujka 2015

31. ožujka 2015

Zvjezdani datum: 11. ožujak 2015


Kathryn:

Zamolili su me Otac/Izvor i Sananda da vodim dnevnik o energijama koje osjećamo ovdje u New Yorku, kako bi pomogla drugima da shvate velike promjene koje se sada javljaju na površini. Dati ću sve od sebe da zabilježim i objasnim događaje dok se oni odvijaju.

Dan 1, srijeda: 11 ožujak

Kažu mi: Lezi. Kanaliziraj svjetlo Terri. Osjećam jako hitne osjećaje nevolje. Ona izgleda da se bori da izbriše mračne energije. Mogu osjetiti odlučnost, ali isto i iscrpljenost koju ona osjeća. Ona je u nevolji, pozivajući za pomoć kako bi se održala. Pozivam svjetloradnike otkud god mogli pomoći. Počinjemo pružati podršku da pomognemo stabilizirati i


Dan 2, četvrtak, 12. ožujak

Osjećam snažnu mučninu, glavobolju. Istražujem svoja osjećanja i molim za razgovor sa Sanandom ili Nadom. Kakav je to užasan osjećaj, kao da sam bila otrovana. Mogu osjetiti da je to nešto što osjećam kao surogat - za Terru? Vidim rascjepne izvore (engl. = fracking wells), duboko u njezinom tijelu. Osjećam bol zbog plinskih i naftnih bušotina koje prodiru u njezino tijelo.

Terra se bori da uhvati korak u čišćenju sebe same. Bila sam onesposobljena gotovo mjesec dana, tako da joj nisam mogla pomoći. Sanat je nastavio, ali bez naših spojenih energija da joj pomogne, jer je kabala povećala svoja tajna odlaganja otrovnih kemikalija, koristeći rascjepne izvore koji su bili projektirani za ovu svrhu, ona je svladana zadatkom da ostane na životu unatoč nasrtaja.

Dan3, petak 13. ožujak

Tražim kako shvatiti i odgovoriti na fizičke simptome. Činilo mi se da registriram trenutne energije, kao da mi je glava u Hramu Svjetla, a tijelo na Zemlji. Rekli su mi opet da sam ja Nada, i da su Nada i Sanat Kumara zajednička duša projekta za planet Zemlju - njezino Više Ja. Dakle, ona osjeća ono što ja osjećam, i obrnuto. Christine osjeća energije kao i ja. Ja sam rekla da je ona Majstor koji je davno preuzeo odgovornost da nas obasipa svjetlom i podržava nas u ovom projektu.

Bila sam oslabljena gotovo mjesec dana, tako da joj nisam mogla pomoći. Sanat je nastavio, ali bez naših spojenih energija da joj pomogne, jer je kabala povećala svoje tajno odlaganje otrovnih kemikalija, pomoću rascjepnih izvora koji su bili namijenjeni za tu svrhu.

Napomena: rascjepni izvori. Oni nisu bili stvoreni za sumnjivu profitabilnost vađenja plina. To je bilo prikrivanje. Oni su duboke bušotine, pripremljene za slanje ogromnih količina "posebnih formula" otrova u Zemljinu koru. Dakle, stalni dotok autocisterni koje tutnje kroz ruralne gradove odlazeći do bunara. To je služilo kao izuzetno profitabilni i zgodan postupak odlaganja za međunarodne korporacije koje žele sakriti svoje zločine protiv okoliša.

Terra se natapala otrovnim kemikalijama, uključujući i radioaktivni otpad. Ona je pozvala cijeli svemir u pomoć, i pomoć je došla. Posebno je bio od pomoći odgovor svjetloradnika na terenu, koji su kanalizirali svjetlo u njezin središnji kristal, povećavajući njezinu moć da se ponovno stabilizira i odbije napad.

Novosti iz Hrama:

Visoke frekvencije osjećaju se kao kružna pila u mozgu. Mi (Christine, Eleonora i Kathryn) počinjemo shvaćati te frekvencije kao sukob između Svjetla, nedavno obnovljenih Viših Ja koja pokušavaju ući u najmračnija i najoštećenija tijela kabale. Obrasci programiranja sprječavaju bilo kakvom svjetlu da uđe, stvarajući snažnu neusklađenost.

Sastala sam se s radnicima hrama kako bih pronašla način za probijanje otpora, za početak preobuke tijela i umova da prime svjetlo. Predlažem da pokušaju proći kroz imunološki sustav, jer to je jedino mjesto preostalo u tijelima gdje svjetlo još uvijek postoji. Počevši od dolaska u koštanu srž, oni se mogu lagano infiltrirati u cijelo tijelo. To nije sukob, to je samo lagana transformacija.


Dan 4, subota, 14. ožujak

Uključi. Pozivamo Oca, Majku Izvor i cijelo Društvo Neba da stvorimo ogromnu svjetlosnu komoru da liječimo Terru. Terrinu svjetlosnu komoru.

Sananda: 

Da, svjetlosnu komoru za Terru. Vi tražite, i to će biti učinjeno. Agarčani, Arkturijanci, i svi mi smo se sastali da izradimo plan. Otac i Majka su dali pristanak, i mi smo u tome. 

Rascjepni izvori biti će zatvoreni, a iza toga će uslijediti naftne bušotine. To će se odvijati postupno, počevši od najgorih zagađivača. To će olakšati opterećenje Zemlje.

Kathryn: 

Cijela Zemlja je okružena sjajnim svjetlom. Svi se pridružuju. organiziramo konferenciju u posljednji minut. Svjetloradnici se ujedinjuju da liječe i stabiliziraju Terru.

Dan 5, nedjelja 15. ožujak

Malo se lakše diše. Energija mi se pomalo vraća. Tamni oblaci otrovnih energija dolaze i odlaze. U međuvremenu, u Hramu: Nova grupa duša ulazi. Karakterističan ton ove grupe je depresija. Predložila sam shemu za podučavanje Višeg Ja kako prevladati depresiju u tijelu i umu. Oni će riješiti samosažaljenje koje ih je odvelo u mrak na prvom mjestu. Ljutnja se okrenula prema unutra, samosažaljenje, beznađe i ogorčenost bili su otrovni spoj koji ih je držao u ropstvu. Povezivanje s ljubavlju Izvora rastjeruje svu samoću i očaj. Oni odgovaraju na naredbu da prestanu "stvarati" depresiju i da apsorbiraju ljubav koja teče kroz njih.

Sananda pjeva: "Sve što trebate je ljubav" cijelo vrijeme.

Dan 6, ponedjeljak, 16. ožujak

Tjeskoba, INTENZIVNE frekvencije, izazivaju glavobolje i nama na terenu.

Novosti iz Hrama: Idem u Hram, rješavam izvorni, drevni strah što bi trebalo prigušiti tjeskobu postojećeg stanja. To je strah još od djetinjstva, prošlog zlostavljanja koje nas ostavlja drhtavim, ne sadašnje stanje. Također, mnogi se boje Božjeg gnjeva, jer to je ono što su učili. To su lažni strahovi, svi.

Razgovor sa Sanandom. On je u Arkturijanskom hramu za liječenje. Ekipe rade danonoćno, punim kapacitetom. Potreban mu je kratak predah za r i r. Slanje energije Nadi/Kathryn, Hramu i Terri istovremeno je potrebna maksimalna energija, mjesecima bez pauze. Čak i Uzašli Majstori postaju izmoreni. To je bio ogromni napor mjesecima sve do kraja. Ja sam mu tako zahvalna za njegovu brigu s puno ljubavi.

Stvari su pod kontrolom u Hramu, i brzo se kreću. Više od 100 milijuna najmračnijih duša sada je otišlo u svjetlo na obnavljanje. Šaljem nove ideje za pomoć Višem Ja da se integrira sa svojim inkarniranim tijelima svaki dan da bi im se dale nove mogućnosti, pristupaju "psihterapijskom" zadatku u koji su uronjeni.

Dan 7, 17. ožujak 2015

U Hramu, rad na reintergraciji, obnova Višeg Ja koja slijedi nastavlja izazivati snažne reakcije: frekvencije vrištanja ispunjavaju zrak, ja opet osjećam krajnju iscrpljenost, slično prvom danu. Vjerujem da je to korisna informacija i znam da će to proći. 

Kanaliziranje ljubavi i ohrabrenja Terri. Molimo Oca i Majku za još energije za dovršetak zadatka koji moramo obaviti. Imam poteškoća čak i pišući dnevni zapisnik. Vježba slanja "sitnih mjehurića" (da prožmu sve ćelije u tijelima njihovih inkarnacija s energijom ljubavi) za Hram Svjetlosti i radnicima Hrama na korištenje.

"Sve što trebate je ljubav" je kod za nas da je RV neizbježan, mi smo "na čekanju" obavijesti najava koje mogu svaki čas doći.

Terra je još pod stresom, pokušavajući očistiti nakupljene toksine nepotpuno očišćenih tijekom Nadinog oporavka od skalarnog napada.

Dan 8, 18. ožujak 2015

Kratka razdoblja energije za obavljanje minimalnih dnevnih zadataka: pranje suđa, oblačenje, itd. Onda iscrpljenost. Još čujem Sanandu kako pjeva "Sve što trebate je ljubav". Osjećaj velike ljubavi, ali fizički simptomi se nastavljaju. Primijećujem da splašnjavaju kad imam neki važan zadatak za obaviti, poput privatnih sesija ili nadziranje uređivanja knjiga na nekoliko sati. Čim se vratim u sobu da se odmorim, preuzima me težina i pospanost. Oni nas štite u nekom razdoblju, onda nas vraćaju kad smo dostupni.

24:00 sati. Duboki umor, ne tako neugodan kao prije, trebam se odmoriti.

Molim Oca za razjašnjenje uzroka iscrpljenosti. To se osjeća kao da se Terra bori s još jednim napadom.

Otac: 

Da, draga, ti podupireš Terru u njezinom čišćenju i procesu pročišćavanja. Galaktičari pomažu, timovi anđela pomažu galaktičarima da je održavaju stabilnom, kako bi se spriječila iznenadna prijetnja ili konvulzije. Izbjegavamo ono što ste osjetili prvi dan - kad je bljunula, pokušavajući kontrolirati svoju bolest uzrokovanu povećanim cijepanjem, bušenjem nafte kemijskim dampingom.

Naša snaga da interveniramo odgraničena je samo brojem ljudi na terenu koji stvaraju kanale da prihvate naše energije i surađuju u našim naporima. Taj broj se povećava jer čitatelji naših kanaliziranja se bude na svoju stvarnu moć da djeluju na svoju okolinu i pridružuju nam se. Jer sa svakim svjetloradnikom na terenu koji nam se pridruži sa svojom namjerom da bude u službi svjetla, mi smo u mogućnosti da pružimo više pomoći kroz tog partnera. Mi zajedno stvramo Novu Zemlju, a istovremeno i budimo ljudsko biće.

Nemojte podcjenjivati svoju individualnu moć da promijenite svjetlo oko sebe. Vi ne morate osnovati fondaciju ili volontirati u dalekoj zemlji. Vi samo trebate poslati nam svoju čistu i entuzijastičnu namjeru, fokusirajući se na svoje misli i osjećaje u vašoj želji da nam pomognete. Ponudite svoja tijela i umove da djelujete kao kanal za našu veliku ljubav, i vi ćete nam pružiti najučinkovitije sredstvo da pomognemo planetu Zemlji, što iskreno želimo učiniti.

Naš ugovor s vama zahtijeva da slijedimo vaše vodstvo. Mi ne možemo intervenirati drugačije. Dajte nam svoj glas da prihvaćate našu intervenciju dovodeći našu pomoć kroz veo i u vašu dimenziju. Potrebno nam je svjesno sudjelovanje svih vas na terenu, sada.

Mnogi su se žalili da vam mi ne pomažemo da okončamo patnje na Zemlji. Vi niste u potpunosti razumjeli naš ugovor. Nezadovoljnici zapravo sprječavaju napredak odbijajući postaviti svoja ramena na kotač. Razumijemo da je teško da dohvatite koliko je moćna vaša sposobnost da stvorite ono što stvarno zamišljate. Generirajući strah od ISISa, kabale, i tako dalje, vi ih jačate.

Pridružite nam se sada, voljeni, da promijenimo ove stare obrasce koje su nas naučili mračni kako bi nastavili vladati nad vama. Ostavite za sobom sve negativnosti. Umjesto toga, otvorite nam svoja srca. Na taj način stvarate svjetlosni kanal od mjesta na kojem stojite na površini do nas u višim dimenzijama. Mi vam se pridružujemo s oduševljenjem i radošću, a naša ljubav će se izliti kroz vas kao zlatni med, ispunjavajući vaše srce i sve ćelije vašeg tijela s beskrajnom ljubavi i svjetlom. Zatim, pustite da teče kroz vaše noge, u srce Terre. To je beskrajni protok koji vas njeguje dok ga kanalizirate kroz sebe. To je sve što trebate učiniti kako bi napravili veliku uslugu svjetlu i vašem voljenom planetu.

Ovo je, dragi moji, proces kojim možemo dovesti do Nove Zemlje, i sada trebamo vašu pomoć. Vaše vrijeme je došlo, i mi smo s vama kao sustvaratelji ovog novog doba.

Beskrajno vas volimo. -Majka i Otac (Izvor).

Četvrtak, 19. ožujak

Glavobolja, iscrpljenost, svjesno osjećanje čišćenja Terre, slanje mračne energije kroz naše tijelo, do Svjetla. Svatko tko radi treba biti oprezan u uklanjanju mračnih programa. Problemi nastaju zbog toga što se djevojke ponekad odvajaju, nesvjesne svojih zadataka. Počinjemo istraživati za onim što one osjećaju kad idu u negativna osjećanja. One nam iskreno govore o svojim intenzivnim borbama s osjećanjima prava, dubokom obeshrabrenju za budućnost, odvojenosti od kulture i svojih predaka, bez interesovanja u školi ili karijeri. One istražuju duboko u sebi i opisuju što točnije mogu kako se doista osjećaju otuđene, kako se bore protiv toga, kao i mnoge od njih.

Satima smo razvrstavali to da bi našli uzroke i tragove izvora njihovih osjećanja, tako različitih od naših, njihovih predaka. One nisu trpjele ekstremne poteškoće, a ipak su opisale simptome teške depresije, beznađa i očaja. Rasprava je izazvala duboko istraživanje - moramo otkriti što nije u redu s toliko naših mladih ljudi - "stvar" koja je izazvala da se toliko nastavnika i roditelja osjećaju kao stranci sa svojom vlastitom djecom.

20. ožujak, petak

Bio je to nevjerojatan dan. Naša istraživanja su nas dovela do izvanredne istine. Naši mladi ljudi, ta svijetla i talentirana kristalna djeca, rade pod stresnim hendikepom koji ih je gotovo paralizirao, držao ih u zatočeništvu neobjašnjivih i upornih mračnih osjećaja. Oni su mislili da je to nešto urođeno, da nije u redu s njima, ali ono što oni pokazuju su tako ekstremne proturječnosti, da jednostavno ne može biti nešto urođeno u njima.

Spoznaja je konačno osvanula: ti anđeli su nosili još jedan, drugačiji implantat (poput crne kutije) koji je utjecao na njihovo razmišljanje i ponašanje. Sve djevojke su uklonile "oklop", implantat sličan mračnoj ćeliji, ali one ga opisuju kao predložak, kao mentalnu ploču u njihovim tijelima i mozgovima koji su se ponašali kao barijera između njihovih srca i umova. One su ga uklonile i dale ga Majci i Ocu, u ime svih mladih ljudi.

Bilo je mnogo suza olakšanja i ljubavi, a one su sjajne i novo-skovane, kao djeca kad izađu van iz kade. One će se oporaviti i odmoriti - i svi mi - za vikend. Brinuti ćemo se za njih sa zahvalnošću i velikom ljubavlju.

Nove energije okružuju Zemlju. Naša srca su lakša večeras.

21. ožujak, subota

Dobila sam nalaz zdravstvenog stanja od Sanande i mog medicinskog tima. Više se ne moram odmarati da sačuvam moje Više Ja, i Sananda, koji mi je slao energiju još od kad sam ozljeđena skalarnim napadom 11. veljače. Ja nisam osjetila takav umor u prošlosti. Vjerujem da mora biti da su oni željeli da mi osjetimo ono što drugi osjećaju.


22. ožujak, nedjelja

Danas na svemirskom brodu Terra, očistili smo mračne predloške svih carstava, životinje, biljke, insekte, minerale i Elementale. Mi se nismo planirali to uraditi; u stvari, planirali smo dan odmora, ali smo počeli doživljavati neko zabrinjavajuće i neuobičajeno agresivno ponašanje. Mi imamo našeg chihuahua (vrsta malog psa), Che, i dvije mačke koji su došli s Christine da žive u kući na High Falls. Radili smo s njima dosljedno i savjetovali se s vrlo talentiranim čovjekom koji razgovara sa životinjama. Činilo se da je Chu doista želio igrati se i loviti, a mačke su bile stavljene izvan njegove pretjerane jurnjave i režanja na njih. Bilo je sve teže uvjeriti ga da ih ostavi na miru, a one su se počele braniti i frkčati.

Bile smo zbunjene, jer oni su svi bili mirni i mili prije, ali neprijateljstvo kao da se povećalo, do točke u kojoj je jedna od mačaka ogrebla Che i izazvala malu ozljedu. Tada smo se počele ozbiljno pitati da li možda postoji nešto vanjsko što izaziva smetnje koje povećavaju njihovo agresivno ponašanje. Istraživale smo i ispitivale, u potrazi za uzorcima, i počele smo shvaćati da se ponašanje koje su pokazivali podudara s onim koje smo uklonili prije dva dana. Djevojke su nazvale poznate neprijateljske stavove "natjecateljska strast".

23. ožujak, ponedjeljak

Mirna tišina spustila se na kuću u High Falls. Mačke su izlazile iz skrovišta i s najviših polica s pozdravom mijau. Che je proveo neko vrijeme u svom malenom krevetu ispred vatre, spavajući na pola metra od mačaka, koje su bile njegov neprijatelj samo dva dana ranije. Ozdravljenje se odvija svuda okolo. To je nevjerojatno brza tranzicija, od napetosti i sukoba između životinja do potpunog olakšanja i mira.

Christine je gledala najnapredniji program: U krajnjem slučaju, program je vezan za istinu. To omogućuje osobi koja je bila programirana da ukaže na istinu, a da ne vidi program. Istina je da sam bila ljubazna. Ljudi mogu biti ljubazni. Program je kalibriran da šalje energiju koja nije ljubazna. Iako on mijenja značenje akcije, osoba koja to radi ne vidi, ali drugi ljudi to osjećaju. To je vrlo teško opisati, osim ljudi koji su uključeni ili koji su spremni odgovoriti na "vibraciju" i preuzeti odgovornost za svoj vlastiti program, bez obzira koliko je to suptilno. To također zahtijeva visoku razinu povjerenja među ljudima. Ova neobjašnjiva komplikacija/nerazumijevanje događa se svjetloradnicima koji žele da ih se vidi kao dobre, iako oni zapravo mogu trenutno govoriti ili činiti neprijateljske stvari.

Mi slavimo što smo vidjeli te stvari. Prožima nas energija radosti, očekujući da će RV uskoro doći. Mi smo ushićeni dubokim promjenama u našim vlastitim životima i osjećajima. Osječam se jača, ne više iscrpljena, radujući se da ću istrčati na otvoreno vrlo brzo.

Pjevajući, kuhajući i uklanjajući posljednje ostatke programiranih misli, osjećaja i postupaka. 

24. ožujak, utorak

Istražujemo program, gledajući posljednje elemente u svakome. Iskreno razgovaramo o vremenu kada se program pojavio svima, i smijali smo se kako to glupo izgleda u blaženom svjetlu dana.

25. ožujak, srijeda

Pjevamo, kuhamo i uklanjamo posljednje ostatke programiranih misli, osjećaja i postupaka.

26. ožujak, četvrtak

Čujem kako pjesma "Bohemian Rhapsody" svira i svira u mojoj glavi. Riječi opisuju veliku tamu, ljudsku glupost, i stav "kako došlo, tako prošlo" i "ništa nije uistinu važno".

27. ožujak, petak

Odlazak živih mrtvaca? Slušajući pjesmu koja stalno svira podsjeća me na stajališta ekabale, uvjerenja okrutnosti i nebrige za ljudski život.

28. ožujak, subota

Visoke piskave frekvencije. Razgovaramo s Društvom Neba da se pronađu nove tehnike za pomoć Višem Ja da ostvari svoje inkarnacije, da se otvori kanal kroz koji mogu dovesti svjetlo u svoja tijela i mozgove, čak i ako se inkarnirano sebstvo opire. To je posebno teško s prvim valom onih koji su mračniji od mraka i koji se bore protiv toga da dozvole bilo kakvom svjetlu da uđe u njih. Napori u pokušaju da se uđe u imunološki sustav ili kroz njihova srca, ili kroz san kad spavaju, čini se da ima minimalni učinak s ovom grupom, ali dosta uspjeha s kasnijim, manje oštećenim dušama/tijelima.

29. ožujak, nedjelja

Eleonora i ja smo razgovarale o drugim mogućnostima pomaganja Višim Ja da prođu kroz kabalina tijela. Shvaćamo da bol otvara ljude. Možda velika glavobolja ili bolovi u leđima, ili bolovi u crijevima. Primijetile smo da je to uvijek radilo za nas, da se približimo bliže Stvoritelju. Možda će ih to odvratiti dovoljno dugo da HS sklizne u njih, stvori slike ili snove svjetlosti, preuredivši kanale. Pa, možda bi imalo suprotan učinak s tim dušama koje se opiru.

Mi smo pri kraju naših prijedloga, ali pitamo - ne, znajući da bi možda bilo potrebno narediti im da poduzmu akciju, da naredimo da oni učine što je u njihovoj moći ili u njihovoj kreativnoj vrećici rješenja da riješe ovu dilemu. Mi šaljemo našu ljubav i svjetlo kako bi ih podržali i sve one koji rade na ovom povijesnom projektu.

30. ožujak, ponedjeljak

Christine se još uvijek liječi od skalarnog napada koji je doživjela u pustinji u studenom prošle godine. To je mukotrpan projekt. Ona radi sa svojim blizancem, Majkom i Ocem/Izvorom, Arkturijancima, medicinskim timom Bijelog Bratstva i drugima. To je tako grozno da se takvo oružje može upotrijebiti na njoj, na terenu. Tražimo da se ova opasna tehnologija neutralizira i odmah ukloni kako bi se spriječile bilo kakve daljnje povrede naših voljenih svjetloradnika.

31. ožujak, utorak

Bile smo gurnute od strane Društva Neba da vidimo našu misiju - svih nas - u novom svjetlu. Sada moramo održavati "nultu toleranciju" za bilo koji pokušaj drugih da potkopaju naš napredak ili priguše našu vatru. Naša primarna misija u životu je da služimo Bogu, da budemo na usluzi čovječanstvu, i da koristimo svoje darove, svoje sposobnosti i svoju volju da ostvarimo zadatke koje smo dobili na najbolji mogući način. Mi smo rođene da služimo, da dosegnemo do Boga u nama, i da pređemo ovaj put ispunjen svjetlom do uzašašća za sve na planetu Zemlji.

Težak je zadatak za svjetloradnike da ostanu fokusirani i nepokolebljivi kada ima toliko ometanja oko nas, uključujući obitelj, prijatelje i sljedbenike koji izazivaju, pitaju, ometaju i vuku svoje noge putem. Mi smo dobili baklju da je nosimo u ovom prekrasnom vremenu ekspanzije i rasta. Sada nam je važno da idemo naprijed, podižući naše vibracije i naše svjetlo sve više i više, bez obzira na kaos i mrak oko nas. Neki će istupiti da vode, drugi će zaostajati, da dožive druge lekcije, drugi će rasti u svom vremenu.

Svatko će izabrati svoj vlastiti put i svoj vlastiti tempo. Mi, koji smo izabrali da posvetimo svoje živote ovom prosvjetitetljskom radu, da održavamo, pa čak i da ubrzamo tempo. Mi smo sada na vrhuncu velikog krešenda koji će odvesti u Novo Zlatno Doba. Hajdemo brzo, sigurno i u harmoniji. Naše je vrijeme da sjajimo, dragi ratnici svjetla. Mi smo jedno.

Kathryn


© Kathryn E. May, PsyD.

Ako se slijedeći linkovi ne otvore, kopirajte ih i zalijepite u vašu tražilicu.

Istinita povijest Atlantide

Priča o princu Reginaldu LINKOVI:

1. Princ Reginald, Lucifer, & gost - 21. kolovoz 2013

2.  Uklanjanje mračnih entiteta s planeta - 22. kolovoz 2013

3. Channel Panel s Majkom Božjom, Luciferom i Reginaldom (Reptilski princ) - 23. srpanj 2014

POSLUŠAJTE POZIV ZA UKLANJANJE ĆELIJA SPAVAČA OD 28. SIJEČNJA. VIŠE NIKADA NEĆETE BITI OPET ISTI.

Izvor:  www.whoneedslight.org.  Preveo: Fredi

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Ron Head - Mihael - CROATIAN