Followers

Monday, April 6, 2015

Croatian -- SaLuSa by Phil - 4. travnja 2015



SaLuSa - 4. travnja 2015


Glavni uporište vašeg društva je bliskoistočna nafta. Naši saveznici traže da se zabrani ova trgovina i imaju niz načina da se narodima da vizija svijeta koji se pokreće slobodnom energijom. Kad se to shvati to će djelovati kao sredstvo za vraćanje prirode u njezino prastaro stanje, jer zagađenje je uzrokovano odabiranjem visoko industrijaliziranog načina življenja, bez obzira na naftom pokretani životni stil koji se još uvijek poštuje. Ova goriva su količinski ograničena i ne mogu se zamijeniti, ali vaši lideri se ne žele tome usprotiviti i radije će preokretati, iskrivljavati i lickati ovu jednostavnu istinu.  Da bi se zaustavio napredak alternativne energije zbog privremeno niskih cijena nafte bilo bi plesanje u iluziji. Niske cijene goriva su bestidan pokušaj da se veže gospodarstvo na ovaj oblik potrošnje energije za doglednu budućnost, jer velike naftne kompanije vide kako se njihova dobit pretvara u paru s pojavom alternativnih izvora energije.

Osiromašni se tretiraju na nepromišljen način, nasuprot potragom za novcem je uzeta kao opsesija u svakoj prilici. Blagostanju siromašnih treba posvetiti punu pozornost, a ne stavljanjem toga na stranu ili dugim mjerama zaustavljati jaz. Dragi moji, vi možete zaštititi i čuvati jedni druge kad podbacite, umjesto da gledate na beskućnike kao na anonimne i smrdljive.

Mediji su puni slika koje promoviraju da žene stoje na raspolaganju svakog hira muškarca. To će se promijeniti u vremenu koje dolazi sa ženama koje pjevaju po notama svoje neovisnosti. Mračni entiteti su ovo stvorili, a to je u suprotnosti s božanskim planom svetosti svih.

Za one koji čitaju ove riječi sa željom da raspravljaju o bilo kojoj dvosmislenosti trebaju otići negdje drugdje. Odjenite se na sred puta, jer to je mjesto gdje ćete postići svoju frekvenciju povoljno. Na završetku vašeg vremena u ograničenoj svijesti, vaš ego će biti ogoljen otkrivajući iskru stvoritelja Boga u sebi, i vidjet ćete ludost agresije. Stoga vam nudimo da trajno ostanete na putu duhovne vještine. S vremena na vrijeme možete zalutati s puta svjetla, ali to nije opći trend. Oni koji ne prihvate svjetlo biti će premješteni daleko gdje se ne mogu miješati s vama, unatoč njihovih sramnih akcija da ostanu prkositi.

NESARA će vratiti Američku Republiku njezinim temeljnim načelima, to može biti usvojeno svake minute, zato budite spremni. Sloboda i suverenost su vaše pravo stečeno rođenjem. Kao ćelavi orao američki narod će se vratiti s ivice mizerne i zastrašujuće perspektive. Novac će biti dodan za opskrbu onim što je potrebno, vaš život će imati više slobodnog vremena, a vi ćete biti u mogućnosti pisati svoju vlastitu kartu.

Indijski politički sustav je pun kontroverzi, ali oni su vidjeli potrebu za reformama. Političke stranke su u potrazi za prelaskom na dvostranački sustav i daleko od pokvarenih političara i prikrivenih manipulacija medija. Na kraju će svi narodi nalikovati božanskom idealu, kad budete shvatili svoju obavezu da iskorijenite upitne prakse. Vi ćete činiti samo dobro svojim bližnjima bez ikakve prijetnje kažnjavanjem, i proći ćete duboku transformaciju koja će trebati puno više vaše pozornosti. Tako ćete prestati gubiti vrijeme na neozbiljnim zanimanjima, a to će označiti konačni prekid vašeg boravka u ograničenoj svijesti. 

Mračni će biti zaustavljeni i prebačeni u mnogo primitivniji svijet da rade na svojoj karmi. Oni vam se mogu pridružiti kad budu otpustili i odbacili sve što je odvratno. Svi su voljeni bez obzira na slučajnosti i svi potajno rade na otkrivanju Božanskog plana, jer svi su Jedno.

Obeshrabrujući učinak koji je stavljen na državne organizacije koje špijuniraju vaše online aktivnosti, sve to je bio dio cestovne karte za podizanje vaše svijesti iz prijašnjeg nesređenog stanja. Vi ste moćna bića kreatori, iako se može činiti nespretna s vremena na vrijeme, to je samo iluzija, jer skrivena ispod vanjskog plašta je vaša prava skladna priroda.

Dragi moji, mi smo vrlo uzbuđeni zbog pozitivnih promjena koje se događaju ovdje na Zemlji, i bića diljem svemira govore o tome. Vi ste stavili mračne na led i stekli dublju razinu iskustva i sofisticiranosti iz vremena provedenog u stršljenovom gnijezdu, koje je dualnost i odvojenost. U svojoj zrelosti možete vidjeti prošle vanjske nastupe u drugima do pravog bića koje samo želi da bude pokriveno ljubavlju.

To su samo pregledi onoga što će doći, jer cjelokupnost je pokrivena i obavijena. Može se činiti čudno, ali sve je točno, strateški i pažljivo pripremljeno. Čak ni pristalice ne znaju cijeli plan tako da ga ne mogu nenamjerno otkriti.

Kristovo raspeće bilo je kako bi se izgubila pretjerana identifikacija s materijalnom ravninom, pa kad budete išli u crkvu na Uskrs dobro obučeni mogli biste razmisliti o tome. Ako se odlučite sudjelovati ili gledati sportski događaj možete biti pristojni i uljudni. Svima u cijelom svijetu rezervirali smo mjesto u našim srcima za vas.

Američke domorodačke i druge duhovne tradicije mogu se upakirati u ono da mogu stvoriti mirniji i skladniji način po kojem svi radite i stapate se. Oni su ostavljeni s najčišćom porukom i u samom se epicentru dovođenja u život sna o novom dobu svjetla. Mnogi od vas to znaju samo putem interneta, ali je preporučljivo da postanete intimniji s ovim kako izlazite iz zime.

Pozitivni učinci ovog Krvavog Mjeseca bili su zasjenjeni groznim prognozama, a vaša je dužnost da to krivo ne protumačite. Energije ovog mjeseca skupljaju nered i nemar i šalju ih kroz vrtlog, i podržavaju shvaćanje kako je neobuzdana strast neprimjerena.

Grčko gospodarstvo podešeno je da bude oživljeno uz pomoć Rusije, zbog čega se može suočiti s progonstvom, ali to će imati široki učinak. Vrlo jednostavno, odvojivši se od prepreka korumpiranog bankarskog sustava, rast i mjere štednje se mogu razumno riješiti. Kad se to dogodi, to će doći kao iznenađenje i biti će kontroverzno lažnim tvrdnjama bačenim o tome, ali najmračnije je pred zoru, a sa zorom će doći vrijeme obilja.

Ja sam SaLuSa sa Sirijusa i u pravom trenutku kad budemo u stanju zaobići sve prepreke odgađanja, mi ćemo se sresti s vama u našim matičnim brodovima.


Hvala ti, SaLuSa.

S ljubavlju, Phil



Preveo: Fredi

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

stock photo : Croatian flag butterfly flying, isolated on white background

Ron Head - Mihael - CROATIAN