Followers

Wednesday, January 2, 2013

02.01.2013 Mihael

"Opet budite dijete. - Mihael"
Dobrodošli u vaše novo doba. Zar nije ozračje novine oko vas? Neki imaju poteškoća orjentirati se toliko drugačijem unutrašnjem okruženju. Uskro ćete se naći čvrsto usidrenima.

Osjeća se kao da svijet suzdržava dah da bi vidio što će se dogoditi. Također, čini se da vihor u kojem ste toliko dugo živjeli počinje jenjavati. Osjeća se mirnoća tišine. To je vrijeme koje vam je pruženo za procjenjivanje tko ste vi zapravo, što želite činiti, za razgibavanje vaših unutarnjih mišića. Vrijeme je da naučite kako kročiti u vašoj novini, dragi.

Za mnoge, vrijeme je da spoznaju da postoji ta novina. Neki dragi će biti iznenađeni novim osjećajima, onima što im izvire s usana. Neke konačne prilagodbe se još uvijek čine. To uzrokuje da priličan broj vas spava daleko duže nego što ste bili navikli. To će brzo proći.

Možda ćete se sad početi prisjećati sve više i više onoga što vam prolazi kroz snove. U prošlosti, bili ste nesvjesni kako ste prolazili kroz veliki dio vaših života. Više nije nužno tako. Skrivali ste od sbee veliki dio koji će sada ponovo početi izranjati. Također, sposobnosti mnogih da prošire svoju svjesnost na ono što je oko njih, postat će sve više i više očite. Očituje se prekrasna novina i ljepota vašeg svijeta. Pozivamo vas da im se otvorite.

Slušajte unutarnje glasove i dopustite da stara ograničenja koja ste prihvaćali godinama otpadnu od vas. Opet budite dijete. Mi volimo ono što vidimo da počinjete razumijevati i kako se počinjete nositi. Okupite se i iznova procijenite svoje snove. Počnite ih promatrati kao nove mogućnosti.

Dobar dan, dragi prijatelji. 

kanalizirao: Ronald Head

prevela: Marijana Pontoni

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Ron Head - Mihael - CROATIAN