Followers

Thursday, January 10, 2013

09.01.2013 Isus




"Isus: Politika za dobrobit politike ne drži više istu fascinaciju"

John Smallman- Jesus - 9. January 2012


John: Dobro ti popodne, dragi Isuse. Nadam se da imaš poruku koja podiže i inspirira jer ljudi su i dalje uznemireni i deprimirani jer ništa ne pokazuje da se nešto događa – stari svijet, ne Novo Doba, čini se da se nastavlja više nego prije.  


Isus: John, moj dragi brate. Može tako izgledati, ali mnogo toga se dogodilo i uskoro će vam svima biti jasno da je mnogo toga, zapravo, zauzelo svoje mjesto i radosti Novog Doba će vas obuhvatiti. Pokušaj dati više vremena svojim periodima molitve i meditacije da bi produbio vjeru i povjerenje u svog Oca čija Ljubav za vas je neprekinuta. Buđenje je vaša sudbina, a mnogi od vas su sada u tom uznemirujućem stanju između spavanja i potpune budnosti kada je napast za padanje natrag u san najjača. Postali ste naviknuti na buđenje, a imate se nastaviti baviti sa neriješenim problemima i pitanjima u iluziji, a to čini da stanje polu-budnosti uopće nije primamljivo.  

Morate stvoriti namjeru potpunog buđenja i tada je slijediti čineći to. Tu postoji početna faza trljanja očiju od sna i oslobađanja sebe od neprobuđenog stanja. I to je to gdje ste sada, ali to neće potrajati jer ovo je istinski vrijeme buđenja i sudjelovanja u Novom Dobu kao što ste oduvijek namjeravali. Podsjetite sebe da novi i inspirirajući dan je osvanuo i obgrlio vas zdušno. 

Obgrliti ovaj trenutak zdušno je jedan aspekt „biti živ“ koji ohrabruje i podiže tako da motivacija raste da bi vas vodila u dnevnim aktivnostima. Život je dar – blagoslov, tok milosti koji vas podsjeća da ste jedno sa Bogom, superiornim Bićem, Izvorom svega što postoji – i motivirajuća sila unutar vas koja kreira spontana čuda poput novih ideja koje dolaze dodajući polet iskustvu osjećaja „potpuno živ“, a taj osjećaj je vaše prirodno stanje. Dopuštajući iluziji da vas ima u patnji koju mnogi iskušavaju je ogromna smetnja „biti živ“. Suosjećanje za patnike je dobro, a pomagati im kada ste u mogućnosti je očito prikladno, ali nije prikladno dopustiti sebi biti uvučen i potopljen u svađe i sporove koji uzrokuju njihovu patnju.  

Svađe su stvar prosudbe, tko je u pravu, a tko nije. To uključuje ego, a ego uvijek traži samo i jedino uništenje, nikada suradnju – osim za osobni napredak – jer oni (ego-i) vide sve druge odvojenim od sebe i prijetećim za sebe, a to uvijek vodi u patnju. Svađe ne mogu biti riješene na razini koja ego uključuje, a na razinama iznad ega više nema svađe. Tamo razlike u percepcijama uvijek mogu biti riješene. Pokušaj da se učini kako je jedna strana u pravu, a druga u krivu osigurava da je rješenje nemoguće jer sve to operira na razini ega gdje je rješavanje nemoguće, ikad.   
   
Ovo ne znači da ne obraćate pažnju na svađe kad se dogodi da postajete jedna od strana; to znači pomaknuti se izvan ega koji onemogućava pronalazak rješenja i stavljanje istog u akciju. Ako ste umiješani u svađu, to znači da ne percipirate situaciju jasno, sudite i vjerojatno zauzimate stranu. Rješenje može biti pronađeno jedino kada se uključene strane slože da jasno iznesu svoje ciljeve, indetificiraju što je to što ima potrebu biti riješeno na njihovo zadovoljstvo i tada surađivati svrsishodno da se kreira situacija koja zadovoljava svaku stranu, a to može biti učinjeno jedino kada se oni maknu od ega.  

Kada to učine, svađa će biti najčešće tretirana kao nešto što nijedna strana nije adekvatno objasnila sama sebi nego je bila prepuštena onima s kojima su bili u sporu. Cijela atmosfera će tada biti lakša, a svim stranama će biti jasno da moraju razmotriti kako je pravi problem samo jedna percepcija koja može biti rasčišćena u prijateljskom razgovoru.  

Postoje, naravno, prigode kada svađe rezultiraju konfliktima. Međutim, to se događa kada je situacija s kojom se nosite bez namjere da se rješenje pronađe. Mnogo političkih stavova na vašoj planeti idu u ovu kategoriju jer politika je generalno u vezi moći i kontrole, a važnost i značaj pregovarača uključenih u situaciju su značajno ugroženi ako oni, kojim slučajem, pronađu rješenje. Tada oni ulažu ogromne napore da bi kreirali nove.  

Kako se novo prosvijetljeno vodstvo razvija širom svijeta, sa rastućim i jačajućim Novim Dobom, velika većina od, kako se činilo, nerješivih političkih problema i pitanja će biti proslijeđena ka novoj i pozitivnoj sposobnosti i namjeri da se prodre i razmrsi kompleksne čvorove konfuzije i neslaganja koja su dodijavala predugo. Vi ste, zapravo, ušli u Novo Doba. To je doba darežljive, harmonične i surađujuće povezanosti koja će donijeti trajni mir svima jer to je nova namjera koju čovječanstvo podržava – i bit će dostignuto.  

Politika za dobrobit politike više ne drži istu fascinaciju kao prije jer napredovali ste u stanje gdje mir i harmonija kroz transparentno pregovaranje je krajnji zgoditak, a političke igre sa beskrajnim listama zvijezda i istaknutih figura od uticaja, pažnje, moći i prestiža su potpuno, temeljno gotove zajedno sa bukom i smetnjama koje su uzrokovali. 

Fokusirajte se na ove nove motivacije koje mijenjaju put ljudskih odnosa i budite radosno svijesni kako su mir i harmonija među pojedincima i među nacijama ono što budućnost ima za čovječanstvo. 
Tvoj brat, Isus   


John Smallman

preveo: Elvis 


No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

stock photo : Croatian flag butterfly flying, isolated on white background

Ron Head - Mihael - CROATIAN