Followers

Friday, January 4, 2013

30.12.2012 Something Very New Is Being Birthed

JA SAM ANĐEO GODINE 2013-e!Pod blagoslovima vašeg Novog Sunca, sva proročanstva za godinu 2013. i razvoj svih mogućih događaja, u Meni su sadržani.

Image by Ute Posegga-Rudel, Copyright 2012
Svi oni su rezultat najviših aspiracija čovečanstva u jedinstvu sa Voljom Kreatora. Dok se stare paradigme raspadaju, nakon što su velikim naporima i zadnjim moćima podigle njihove već umiruće glave ka svojim poslednjim vrhuncima, novi svet lagano osviće!

Ono o čemu ste sanjali, pokazaće svoje prve znake cvetanja – u početku ne toliko primetne, ali sve više i više manifestujuće pred vašim očima.

I primetićete, ako osmotrite svesnošću koja već participira u višim dimenzionalnim vibracijama i realitetima, da se sada nešto istinski novo rađa unutar manifestacije, nešto što na vašoj Zemlji nije ranije postojalo.

Nova stvarnost koja će se pojaviti i prokrčiti svoj put u vaš svet i vaše iskustvo, potrebuje učešće vaše vizije i energije tako da bude manifestovana uz pomoć moći vaše želje i prepoznavanja toga. U suprotnom bi izostalo svesno osvešćenje većine vas.

Budući u spuštanju sa (duhivnih) nebesa, trenutno uglavnom još uvek egzistira (ta Nova Stvarnost - op.prev.) nemanifestovano u vašem svetu. Ali ona jeste u traženju svoje forme bivajući povlačena dole iz eteričnog tela Zemlje u Njenu biološku sferu. Tada će postati očiglednom za sve više i više ljudskih bića, sve dok ne postane neporeciva realnost nove manifestacije za sve, pošto ste vi, prethodnici, pomagali njenom stvaranju.

Kada se ovo desi, to takođe podiže nivo svesnosti sveukupnog čovečanstva i time doprinosi velikom procesu uzdizanja svake duše na vašoj planeti.

U dogledno vreme će biti primetno da će se vaš život početi manifestovati na u potpunosti novom nivou. Mnoge stvari će izgledati sličnima ili čak istima kao što su sada, ali one to nisu, pošto počinju vibrirati mnogo brže, Kvalitetom nove Božanske Jasnoće i Nadahnućem Veličanstvene Lepote. A time, informacija (tj. naša percepcija - op.prev.) svih stvari se menja, što povratno ujedno menja vaš nivo svesnosti. Jedno povlači drugo, no uistinu razlike između toga nema.

Kako će vaše telo-um i svet vibrirati na značajno višem nivou, vi ćete stvarnost drugačije opažati, i mada će vaš novi svet i dalje biti svet pojavnosti, kao što je i sada, vaša stara realnost biće polako promenjena u nešto novo i potpuno vaskrsnuto u Božanskom, ne (više) manipulisano nastojanjima nižeg uma/umova, već uzrastajući čisto i neumrljano, uzvišeno ekspandirano i sveto.

Ovo dolazi sa temeljnom promenom paradigme. Divota nepodeljenog jedinstva svih stvari i bića postajaće sve više i više očigledna, i sve više ljudi će iznenada shvatati da ono što je spolja, takođe, na neki način jeste i iznutra (njih samih).

Međutim, ukoliko um nastavlja gledati u pravcu starog sveta, neće biti u stanju primetiti dolazak velike promene i tvrdiće da se zaista ništa nije promenilo, uopšte. Čitava stvar je u (ne)otpuštanju starih navika i privrženosti! Zbog toga je neophodno educirati i inspirirati umove i srca onih koji naginju opstojavati unutar starih načina percepcije, tako da bi i oni takođe mogli početi otvarati svoj um i srce za prijem vizije nove stvarnosti.

Ovo može biti učinjeno, ukoliko sve više i više sluga svetla žive bezuslovnom ljubavlju koja je već prisutna na planeti Zemlji. To im omogućava da postanu sve otvoreniji za novu svesnost koja čeka da bude manifestovana, da bi je potom mogli iskoristiti u cilju stvaranja. Ako, trenutno još uvek nesvesna, većina čovečanstva iskusi Svetlost Ljubavi ne-razdvojenosti, njihovi umovi i srca budiće se naglo i ubrzano, stremeći otvaranju za novo-osvićuću istinu.

Dakle, zbog u početku velikog otpora mnogih, spremne sluge svetla i bezuslovne ljubavi pozvani su da prvi otvore svoje umove i srca da ozbiljno počnu primećivati šta se dešava. Pozvani su da preduzmu aktivne korake u ovom procesu i daju pomoć i podršku svojom dobrom voljom, služenjem najpre svom sopstvenom rastu i napretku, potom i čovečanstvu a time i (samoj) planeti.

Oni koji žele služiti Svetlu moraju razumeti da se mnogo toga zaista već dešava, i da je put ka novom svetu već popločan, iako još uvek nedovoljno primetan za sve. Da bi to prepoznali, još malo posla pročišćenja biće neophodno, u otpuštanju gušćih energija, pretežno emocija, ali takođe i ograničavajućih verovanja iz njihovog sistema. Čim pre budu očišćeni, biće u rezonanciji sa svitanjem novoga sveta, sposobni da učestvuju u njemu i podržavaju ga.

Što je više svesnih ove velike promene držeći je svesno u svom srcu i umu, snažnije i brže će vaša nova realnost sinuti i postati opipljivo iskustvo za sve. Sa ovim, veliki teret će biti otklonjen sa čovečanstva i nova sloboda u svetlosti i sreći ispuniće sva srca, oslobođena senki prošlosti.

U tom trenutku, svetlost može u potpunosti ući u vaše područje. I tako, primajući Božanske Darove, čovečanstvo će se osloboditi svojom spremnošću za rast svesnosti i UVIĐANJE šta je to što (nam) je već svima dato od strane Božanskog Srca.

Oni koji već sada poimaju moje reči i njihovo pravo značenje, sa svojim otvorenim srcem i umom (time) već pomažu manifestovanju ove nove stvarnosti unutar vašeg sveta tako da će uskoro svi moći participirati u tome.

Zahvaljujem vam svima na vašem posvećenom radu i vašoj ljubavi! Sada na samom čovečanstvu jeste da u sve većoj meri prima/usvaja sve (već) darovane poklone i da ih integriše u svoje srce i um.

Slugama Svetla je sada data velika i radosna odgovornost, da se otvore za i kooperiraju sa ovom novom svesnošću, tako da se ona može (konačno) objaviti i manifestovati.

Neka svi koji žele služiti budu inspirisani željom da podrže ovu rastuću novu svesnost na Zemlji. Neka shvate, da ne postoji kraja u njihovom sopstvenom evolutivnom procesu i da su svi kreatori svoga sopstvenog stanja uma i srca, i da je sve moguće.

Neka svi uzrastu iznad samo-nametnutih ograničenja i shvate da svaka (i bilo koja) Božanska Moć već prebiva u njima samima!

Ja Sam Anđeo godine 2013-e!

Poruku prenela Ute

http://radiantlyhappy.blogspot.com/2012/12/something-very-new-is-being-birthed.html 


Copyright© 2012. All rights reserved: Ute Posegga-Rudel,  http://radiantlyhappy.blogspot.com
Sharing of this message is only allowed together with this information and without  changes, including the title. If you have questions, please contact me via transformation33@gmail.com. Thank you.

Preveo: Alakh Niranjan


No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Ron Head - Mihael - CROATIAN