Followers

Friday, January 18, 2013

16.01.2013


Hatonn govori

   1. siječanj 2013. 

Donosim važnu stvar koju želim raspraviti s vama. Tiče se nadolazeće uključenoosti svih vas u međuvrijeme do inauguracije. Dogodit će se pojavljivanje određene strane koji će imati nešto reći cijelom čovječanstvu. Bit će to kratki predah i prezentaciju će održati osoba koja će neke šokirati, a neke zadovoljiti tako što nisu bili luđaci u svom znanju o tome što je u korjenu svega ove realnosti. Govorim o onome za kojeg je rečeno da će pojaviti na tom događanju i tko će unijeti određenu dozu iznenađenja na proslavu.

Kad se to odigra, bit će to kao da se dogodila epizoda tišine, a tada će izbiti nevjerica u nekih i ekstremna dobrodošlica kod drugih. Bit će energija uzbuđenja koja će mnoge ljude dovesti do trenutačne realizacije o onome što je bilo rečeno da je istinito.

Kada se to odigra, unijet će potpuno novi krešendo pjesme koja će odzvanjati vjekovima. To će nekim ljudima donijeti dublje razumijevanje o tome tko su i o tome kakve su misli imali u posljednje vrijeme. S tim novim otvaranjem, dogodit će se prasak novih početaka za čovječanstvo. To će otvoriti sasvim nove tokove događanja koji će uroditi velikim promjenama u načinu života kakav je vođen na zemlji.

Dok se to ostvaruje, bit će velikih smjena na vlasti, kao i u drugim područjima društvene interakcije. Proces će trajati neko vrijeme, no bit će postepen i siguran znak mijene vremena. Postoje ljudi koji će imati koristi od postepene promjene jer će to prikazati što se zbivalo iza svene i što će biti potrebno da se sloboda vrati narodu.

Donosim vam te informacije na ovaj dana jer joj je bilo rečeno o ovom nadolazećem događaju i ona nije bila u potpunoj harmoniji s njima. Stvar je u micanju ograničenja u svačijem umu njihovom vlastitom brzinom i otpuštanju ideja utemeljenih na strahu za neke ljude.

Stvar je o iznošenju na vidjelo ono što nije onakvim kakvim ste to smatrali tako da se može odstraniti i blagosloviti za njegove darove zaborava u ovim danima dualnosti. Sada je vrijeme da se nagazi na gas promjena i za obavljanje vašeg dijela u njihovom razvoju. Vi ste služili uzroku dualnosti dobro, a sada je vrijeme da nastavite u novoj svrhi slobode i buđenja da bi proširili istinu o onome o čemu se zapravo radi u ovom vremenu.

Idite sada i pobrinite se da vaši dani budu ispunjeni novim osjećajem slobode, ljubavi i moći u vama samima. Znajte da kako svaki dan dođe, događat će se novo buđenje u ono što se ostvaruje za sve vas. Živite u jedinstvu koje svi zajedno predstajate i znajte da kako dajete svoj doprinos tako ga cijelo čovječastvo daje univerzumu. Mi primamo vaše darove i vraćamo vam ono što je vam je suđeno, a i našu ulogu u tome.

Vi živite u primateljstvu koje je dvojako i dok mi primamo, primate i vi. Mi vas neizmjerno volimo i stojimo uz vas u ovim novim koracima koje poduzimate. Učinite svoje izbore i otplešite njima naprijed dok se svijet oko vas mijenja. To je veličanstven dar koji si poklanjate, a mi smo svi jedno na tom putovanju.

Hvala dragi Hatonne.

Ljubav,

Nancy Tate
prevela: Marijana Pontoni 

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Ron Head - Mihael - CROATIAN