Followers

Thursday, January 3, 2013


Kanalizirani intervju s Plejadancima: galaktička
tehnologija, što se dogodilo i što je za očekivati

1. siječnja 2013

Objavio Wes Annac

Sretna nova godina! Suočeni smo s novim vremenom ispunjenim veličanstvenim novim prilikama, i sada imamo punu kolektivnu i individualnu sposobnost za sidrenje čuda u sebi. Slijedi automatsko pisanje temeljeno na „intervjuu“ s Plejadskim Visokim Vijećem, kanalizirano kroz potpisnika. Bio sam uzbuđen da ću dobiti komunikaciju s Plejadskom braćom i pitati ih pitanja, i nadamo se da je ostvarena komunikacija korisna.

Wes Annac: Moji najdraži prijatelji, želio bih vas upoznati dublje i razgovarati s vama tijekom ove komunikacije. Imam za postaviti nekoliko pitanja i želio bih se spojiti s vama ove noći.

Plejadsko Visoko Vijeće: Mi smo jako sretni da ćemo se povezati s tobom u svako doba, najdraži Wesly, i odgovoriti na sva pitanja ili upite koje možeš imati o nama ili o prirodi našeg postojanja. Razumijemo da želiš znati kakva je percepcija iz naše pet-dimenzionalne točke gledišta?
Wes: Dragi prijatelji, to je točno.

PVV: Mi ćemo biti sretni i počašćeni pružiti našu percepciju. Promatranje iz naše točke gledišta slično je otključavanju neke potpuno nove i profinjene perspektive za koju prethodno čak niste ni shvatili obrise ispod površine naše svjesne perspektive.

Mi smo jednom doživjeli tri-dimenzionalni život sličan onome kroz koji vi, drage duše, danas prolazite, i mi sami smo bili pomognuti da istražimo našu unutrašnju stvarnost i razvijemo naša unutrašnja osjetila od duša koje su postojale u dimenzijama višim od treće i četvrte. Dobili smo pomoć u postizanju tih prekrasnih stanja svijesti, a sada mi pomažemo vama i mnoštvo drugih ponovno će proći ovu predivnu proširenu svijest.

Sada, percipiranje iz područja pete dimenzije je vrlo teško za objasniti u vašim ograničenim tri-dimenzionalnim terminima. Zrak je uistinu živ i vibrira, na blag i još intenzivniji način. Vi ste kontrolori čitavog krajolika oko vas, a kada kažemo da možete kontrolirati ovaj krajolik, vi ne preuzimate vlasništvo nad njim na bilo koji način, a umjesto toga, on je stvoren putem vibracija koje stalno šaljete van iz sebe.

Isto tako postoje i mnogi od nas koji žive na našim odgovarajućim matičnim brodovima dugo vremena.

Wes: Ah, da, matični brodovi. Kako izgleda njihova unutrašnjost?

PVV: Najdraži Wesly, ti i svi drugi će biti upoznati s našim matičnim brodovima jako skoro i kada budete uvedeni, vidjet ćete da ne liče na ono što ste očekivali. Mnogi od vas zamišljaju naše matične brodove i očekuju neku vrstu stanice usidrene u vašem prostoru, ali mi vam kažemo da naši matični brodovi mogu biti svakako toliko veliki kao grad, pa čak i planet.

To je razlog zašto našim matičnim brodovima nije dopušten ulazak na vaše nebo u ovom trenutku; jer oni su jednostavno preveliki da budu u vašoj atmosferi. Mi imamo manje brodove stacionirane i skrivene na vašem nebu pa čak neki od naših manjih brodova će izgledati prilično veliki za vas, drage duše, jer vi ih još niste zapazili zbog toga što su mnogi od vas još uvijek gladni.

Živjeti u našim matičnim brodovima je doslovno kao živjeti u kolektivnom zajedništvu; unutar kuće. Mi smo u mogućnosti putovati i posjetiti naše matične planete ili bilo koji drugi planet ako želimo u bilo kom trenutku, pa čak i ako se ne želimo trenutačno teleportirati na takve planete, mi možemo replicirati potpuno njihov okoliš s našim tehnologijama.

Wes: Mislim da smo svi mi željni čuti malo više o vašim tehnologijama. Konkretno, kako rade replikatori?

PVV: Mi dajemo naše logotipe energije kroz našu svjesnu tehnologiju, i to dovodi ovu nježnu energiju i ulijeva je kroz nas same, modelirajući i stvarajući dok projicira specifičnost koju smo „zamislili“ i osjetili u sebi. Vidite, drage duše, naši replikatori jednostavno ne obavljaju posao za nas.

Mnogo je truda potrebno s naše strane, ali mi ne želimo da se to izgleda kao da je repliciranje okruženja težak posao. Doista, uvidjet ćete da ne postoji težak posao u višim područjima, nego tamo je zabavno, viši dimenzionalni rad koji mi uživamo raditi, i repliciranje bilo kog okruženja usmjeravanjem naše kreativne energije kroz naše tehnologije je jedan aspekt ovog „rada“.

Duše se znači, dovedu u napor i neophodan rad da postignu ono što one žele. Ovo je kodirano u mnogim zakonima koji upravljaju vašom stvarnošću, drage duše, kao što ćete vidjeti da ćete uvijek dobiti ono što ste stavili u vašu vlastitu osobnu stvarnost – stvarajuće energije.

Čovječanstvo stvara svoje stvarnosti u svakom trenutku radeći sa istim energijama koje mi ulijevamo u naše tehnologije; ono jednostavno to ne ostvaruje. Naša tehnologija će vam pomoći da shvatite stalno oblikovanje i rad s energijom, kad budete koristili te tehnologije da naučite kako u potpunosti komunicirati s njima i shvatite kako da to radite.

Wes: Je li istina da vi nećete trebati takve tehnologije nakon postizanja određenog napretka u vašem više-dimenzionalnom rastu?

Doista, a nećete ni vi, drage duše. Kako vam je bilo rečeno, mi i vi svi ćete na kraju dostići fazu u vašem rastu pri čemu nećete trebati koristiti naše tehnologije, jer ćete potpuno naučiti kako dovesti energiju u sebe i stvarati s njom. Mi smo već naučili kako da to učinimo sami, a mi koristimo naše tehnologije iz razonode.

Wes: Ah. Dakle, postoji li slobodno vrijeme u višim područjima?

PVV: Oh, najdraži Wesly, tu postoji slobodno vrijeme, pa čak i mnogo više! Viša područja su u suštini kombinacija i intenziviranje svakog dobrog osjećaja ili osjećaja koje nikad niste osjetili u nižim dimenzijama, jer ta niža područja se uzgajaju iz viših dimenzija i iz Svjetlosti našeg Stvoritelja koji je, više dimenzionalan.

Nema nečistoće, nema negativnosti; nema potrebe nastaviti raditi na način kojim se osjećate nelagodno. Vi ste u mogućnosti da budete ležerni i teško radite u istom trenutku u višim područjima, jer vi ćete uživati do posljednjeg trenutka vašeg rada i vidjet ćete to kao potpuni užitak.

Mi koristimo naše tehnologije za mnoge stvari za koje nemamo potrebu da ih još završimo a opet, kad smo spremni da se premjestimo koristeći naše tehnologije, i one će se također premjestiti i nastaviti doživljavati veći dimenzionalni rast.

Mi koristimo našu tehnologiju veselo i zahvalno, a naše tehnologije rade s nama kao svjesna bića da obave ono što mi ne želimo raditi. Energije koje dovodimo kroz nas same izražavaju se kroz tehnologije i opet, ta se energija izražava i oblikuje na bilo koji specifičan način, tehnologija radi i izlazi s tim na kraj.

Na primjer, mi koristimo naše tehnologije za komuniciranje s našim pisarom.
Mi usmjeravamo naše energije kroz određenog člana našeg Visokog Vijeća Devetorice, i ta duša predstavlja naš specifični tok kolektivne svijesti jedinstvene energije. Kažemo, „kolektivna jedinstvena energija“ jer mi smo kolektiv bića koja izražavaju sebe u jednom obliku, kao jedno biće, našem pisaru.

Mi se predstavljamo kao jedan kolektivni entitet, tako da smo mi i kao dio sveobuhvatnog i svi stvaramo jedinstvenu energiju.

Wesly, ti si nedavno otkrio stvari o samoj ovoj energiji i vjerojatno znaš samo mali dio nakon tvog iskustva, o samom iskustvu spajanja s jedinstvenom energijom i osjećaju dobrote i sjaja svega toga.

Wes: Doista jesam, dragi prijatelji. Ali to ne ovisi o meni!

PVV: (smijeh) Ali da, nije li to vrlo čudesno?

Wes: Moram reći da uistinu jeste.

PVV: I ovo je početak za tebe i cijelo stanovništvo, dragi Wesly. Znamo da imaš nekoliko pitanja o usklađivanju 21-og koje prikuplja ta pojačana stanja svijesti, i ti to možeš krenuti i iznijeti ih nama. Mi ćemo biti spremni raširenih ruku da upijemo svako pitanje koje možeš imati:

Wes: Puno vam hvala, dragi prijatelji! Samo moram pitati što je taj datum odigrao, jer ja sam svakako osjetio nešto nevjerojatno i prekrasno… jednostavno. Osjećao sam višekratne inicijacije u čišće i dublje stanje svijesti i najvećim dijelom, ja to još uvijek osjećam. Dakle, samo moram pitati što se dogodilo?

PVV: Mi vjerujemo da su vam Hatori i drugi Uzašli Majstori rekli ono što se već dogodilo. Vi ste bili inicirani u novu paradigmu svijesti!

Vi sada dostižete prag prikupljajući dublje i smišljenije razumijevanje jer vi otkrivate svoja dublja stanja svijesti kojima jednostavno možete pristupiti. Kao i sa svim dobrim stvarima, vi morate uložiti potreban rad za postizanje tih blaženih stanja svijesti i dok je bilo nekih koji su očekivali da će se nešto dogoditi za razbijanje paradigme u njihovoj vanjskoj stvarnosti 21-ga, mi kažemo da više sfere ne rade uvijek na taj način.

Mi i dosta drugih su pokušali da vas, drage duše, upoznamo s time na najblaži mogući način, i mi smo nastavili da vas informiramo o svakom važnom i snažnom datumu koji je za prikupljanje vrhunske i iznimno čiste energije. Ovaj datum koji ste upravo prošli je i uvijek bio među najvažnijima, ali, nažalost, manifestacije koje izrastaju u očekivanja nisu trebale biti izvedene na brz način kako su se neki nadali.

Mi smo objasnili efekte ovih datuma koje imaju na vama i činjenicu da se vi apsolutno morate uskladiti s njima i prvo osjetiti promjene u svojoj unutrašnjoj stvarnosti prije vaših refleksija na njih, i mnogi od vas, drage duše, koji su bili dovedeni u sklad s tim energijama za neko vrijeme osjećaju određene efekte u vanjskoj stvarnosti, jer u to mora biti uključen odgovarajući rad.

Sada imate novu šansu i novu priliku da pojačate vaše učešće koje stavljate u vaš proces uzašašća. Vaši procesi se pojačavaju i intenziviraju, a to je rezultat vašeg kolektivnog uspona izvan vibracija dualnosti a prema onima jedinstva svijesti, harmonije i jedinstvenosti.

Sada je vrijeme za svakog od vas da upotrijebi neophodne discipline u sebi, kao i opredjeljenje za vaše uzašašće koje je potrebno i neophodno u ovom trenutku, za vaše unutarnje sudjelovanje u energetskim događajima koji se događaju u sadašnjosti potrebno je više nego ikad.

Morate se uskladiti iznutra kako bi pronašli ono što tražite, jer vaša vanjska stvarnost može samo i samo može reflektirati unutarnje vibracije i osjećanja koja osjećate. Vi morate pronaći promjene i sklad, a vaša vanjska vibracijska stvarnost počet će reflektirati takve unutarnje promjene kao da su prirodna refleksija vašeg Jastva.

Svijest većeg dijela vašeg svijeta mora se promijeniti na takav način prema vani, masovni učinci koji će se osjetiti i akcije toliko Svjetloradnika u sidrenju i držanju Svjetlosti vide vibracije ljubavi i jedinstva i prožimaju umove i srca svake neprobuđene duše koje će početi apsorbirati takve energije na svojstven način i u svoje vrijeme, jer će i one postupno pronaći ponovno buđenje kao rezultat takvih energija.

Wes: Mnogo vam hvala za ta objašnjenja, dragi prijatelji. To ima savršenog smisla za mene, jer ja sam se uskladio s nekim nevjerojatnim energijama i to nastavljam i dalje. Mogao sam osjetiti da je taj dan prikupio pozitivne unutarnje promjene i po onome što ovdje govorite, čini se da smo sada ušli u pojačanu fazu pri čemu ćemo raditi jače nego ikad kako bi pomogli našoj vanjskoj stvarnosti da reflektira promjene koje počinjemo osjećati.

PVV: Ti si baratao s tim preuzimanjem jako dobro, Wesly!

Mi to kažemo na taj način jer je bilo i ima puno duša koje imaju problema apsorbiranja i asimiliranja neprekidnog preuzimanja koje im je dano, pogotovo ako su one očekivale grub događaj ili da će se dogoditi iznenadno uzašašće.

Želimo da svi vi, drage duše, znate da se vaše uzašašće ne događa samo od sebe; ono je u svojoj najvažnijoj fazi nego ikad prije i pozvani ste da sudjelujete, dobro došli i potrebni ste. Vi ste gotovo tamo, drage duše, i vi jednostavno ne možete zaustaviti uspon.

Wes: Hvala vam, dragi prijatelji. To je bilo dugo i grubo putovanje, i mi smo svi spremni da vidimo petu dimenziju na ovom svijetu. Općenito, možete li komentirati o tome što bismo trebali očekivati da će se odvijati ove godine?

PVV: Očekujte vidjeti ono što ste stvorili, kao i uvijek, dragi Wesly. I očekujte da ćete stvoriti najljepše i najčudesnije promjene koje su ikad bile stvorene na vašem svijetu.

Očekujte svjetlosne vibracije koje počinjete osjećati unutar sebe, da prožmu svjesno i nesvjesno svake duše na Zemlji, i očekujte da vaša fizička vanjska stvarnost opet, održava osobna otkrivenja koja ćete svi doživjeti.

Očekujte da će se energije koje sada osjećate dodatno pojačavati, toliko dugo dok vi nastavljate usklađivati se s njima. Očekujte da će se vaš životni put nastaviti na brži način nego do sada sve dok naravno, ne dostignete više dimenzije svijesti pri čemu ćete ponovno ući u sporije i mirnije životne tokove (tih dimenzija).

Očekujte, u bliskoj budućnosti, da će naša prisutnost biti priznata i s time biti upoznat vaš svijet. To će se po svoj prilici dogoditi u Sjedinjenim Američkim Državama, Kini ili drugoj razvijenijoj zemlji najavljujući formalni kontakt s „dobronamjernim vanzemaljcima“ kao što ćemo vjerojatno biti nazvani na vašim vijestima. To je jedan mogući plan za početak razotkrivanja našeg postojanja i naravno, ništa još nije ispisano na kamenu i neće biti sve dok ne stigne krajnji trenutak i tipka „kreni“ bude pritisnuta. Čovječanstvu će biti dano neko vrijeme da se prilagodi nakon početne najave susreta s nama dijela vaših svjetskih lidera i otključavanje tajnih dokumenata o nama, a naše letjelice će stalno početi slijetati kako objava i razotkrivanja bude sve više i više.

Efekt kugle snijega će se koristiti kako se objave o našem postojanju budu nastavljale povećavati, a razdoblje čekanja nakon prve objave koje bi u početku bilo puno duže, trebat će biti skraćeno zbog ubrzanog rasporeda uzašašća kojeg se vaš planet zaista još uvijek pridržava.
Očekujte da ćete saznati istinu, na najljepši način. Očekujte da ćete formalno biti upoznati s Akashic zapisima i beskonačnim skladištem znanja koje oni sadrže u sebi, jer vi ćete postati bliski s njima, vi ćete s njima predivno komunicirati.

Očekujte da će se uloge koje igrate eksponencijalno proširiti. Mi to mislimo za vaše sadašnje vrijeme, kao i za razdoblje razotkrivanja i daleko šire. Wesly, ti već pokušavaš komunicirati s nama na više bitan i izravan način. Nije li to rezultat pojačanih energija koje osjećaš?

Wes: Doista, dragi prijatelji, to je upravo to. Ja to volim, nastavite!

PVV: S radošću i ljubavlju, najdraži Wesly. Svaka uloga koja se igra u sadašnjosti bit će izbačena prema gore za jednu razinu i vi ćete početi pronalaziti vaše osobne prednosti i talente, i vi ćete silno na njima stvarati.

Svi ćete otkriti svoje jedinstvene i individualne sposobnosti, kao i svoj značaj kao jedan komad slagalice zemaljskog kolektiva. Vi ćete pronaći čiste i vesele vibracije, načine razmišljanja i prilagođavanja srca unutar sebe dok vaše perspektive postupno prerastaju u one u razvijanju galaktičkih ljudi.

Čovječanstvo će, sve više i više, ostvarivati svoje ujedinjenje i međusobno povezanu prirodu i svaka duša koje je bila uključena u tajnim ili svrstanim vladama ili poslovanjima neovisnih kompanija će izaći vidjelo s onim što su oni doživjeli.

Duše koje su bile plaćene da uzrokuju i manifestiraju niže vibracije na način promicanja razdvajanja, mržnje i svađa na raznim duhovnim i alternativnim vijestima na web stranicama će istupiti sa svojim iskustvima i pitati oprost koji će im biti velikodušno dan.

Članovi obitelji Iluminata koji su bili osvijetljeni i koji se osjećaju zarobljeni u tami i strukturi moći njihovih obitelji, ostat će i dalje sigurne i zaštićene od strane naših legija Svjetlosti kao što su i bile. Obraćamo se nekima od vas izravno – nedavno ste doživjeli intervenciju božanskih snaga, dok su vas štitile od tame koja je pokušala da vas uništi.

Nastavite slijediti Svjetlo koje ste pronašli, jer ono će vas voditi do spasenja i vi ćete biti u mogućnosti da potanko opišete svoja iskustva u skoroj budućnosti, naravno, ako želite. Nećete biti prisiljeni na to, a oni od vas koji će odlučiti da ostanete anonimni s onim što ste doživjeli, bit će poštivani i svejedno cijenjeni.

Vaša budućnost je jako svijetla, najdraže duše, a znamo da to možete osjetiti.

Mogli bismo preći na i na detaljnije opisivanje prednosti i kolektivnog napretka koji ćete doživjeti u vremenu pred vama ne čineći pogreške; mi ćemo biti u mnogim budućim komunikacijama. Za sada, molimo vas da zapamtite da ste promjene i Svjetlost već proširili. Vi ste učinili toliko toga bi postavljajući ogromne temelje za ono što dolazi, i vi ste voljeni, poštovani i cijenjeni.

Wes: Mnogo zahvaljujem Plejadskom Visokom Vijeću. Ja sam uživao u ovome, i smatram da je to ogroman uspjeh. Ja ne želim da sve naše komunikacije budu na ovaj način, ali moram reći, uzbuđen sam što ću komunicirati i razgovarati s vama na ovaj način uskoro.

PVV: Mi smo oduševljeni da smo večeras komunicirali na ovaj način, najdraži Wesly, kao i pozivanje i bliskost koju nismo bili u stanju uspostaviti između nas kao sada. Nastavit ćemo dolaziti kroz tebe na najjasnije moguće načine, i mi ti se ljubazno zahvaljujemo na ovoj prilici da govorimo kroz tebe i odgovaramo na tvoja pitanja.

Još jednom ponavljamo da će se vaše uloge intenzivirati i molimo vas da zapamtite, najdraže duše, da je ovo samo početak nečeg prekrasnog i velikog.

Wes: Doista, tako je! Puno vam se zahvaljujem.

WesAnnac.com
AquariusChannelings.com

Preveo s engleskog: Fredi

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Ron Head - Mihael - CROATIAN