Followers

Wednesday, January 2, 2013

30.12.2012 Message From Arcturians


30. Prosinac,  2012.

Pozdravljamo sve Vas koji ste privučeni  Arkturijanskim  porukama, jer Vas,  dragi naši,  dočekujemo sa  puno ljubavi  i svjetla.   Vidimo Vaše razočarenje  što se  na dan kojega ste odredili  kao dan velike manifestacije - nije sve promijenilo. 

Ipak, morate shvatiti  da je većina onoga što ste očekivali – bila vaša vlastita kreacija.   Mnoga predviđanja iz čistih kanaliziranja, zaista će se obistiniti,  ali samo ako čovječanstvo  prigrli  više istine i više svjetlosti.  Puno toga se jest dešavalo i  sada se dešava, ali na trodimenzionalnom nivou Vi to još uvijek niste u mogućnosti vidjeti. Mnogi osjećaju  ove više frekvencije, ali ne razumiju u potpunosti što osjećaju.  Neki doživljavaju neobične fizičke tegobe, u ovo doba koje zapravo predstavlja  ogromno čišćenje stare energije,  pripremajući   fizičko da postane  kristalno i lakše.  Promjena  je postupna, ali se definitivno  odigrava.

Možda ćete  postati svjesni suptilnih promjena u stavovima  drugih ljudi, i to mnogih onih  za koje ste vjerovali da su vrlo stoički i rigidni u svojim uvjerenjima,  i zapitat ćete se:  "Pa kako se to dogodilo?" Dragi naši, te promjene u individualnim razmišljanjima rezultat su novih energija koje sada  tiho  i postepeno  prodiru u svijest Svijeta.  Nove i više frekvencije  svjetlosnih energija  sada dolaze, i ako se otvorite da ih primite – primit ćete ih. 

Dragi naši, možda otkrijete da se puno onoga što ste do sada održavali,  jednostavno  više ne čini važnim.  To je znak da se Vaša svjesnost mijenja  i  Vi više niste na istoj frekvenciji   sa onim događajima, ljudima, stvarima, hranom….  koji su se do sada činili vrlo važnima.  Mnogi su ovo osjetili tijekom nedavnih  božićnih  praznika.   Nije se činilo onako kako se sjećate – svijetla  nisu bila tako ljupka i svečana,   darovi nisu više bili toliko važni,   a aktivnosti se činiše pomalo dosadnima.  To su znakovi da se mijenjate  dragi naši,  premještate se u novu svjesnost  i  nove energije.   Prepoznajte ova iskustva kao znakove da se doista puno toga dešava. 

Pokušajte ne održavati na životu  one stvari koje ste prerasli  samo zbog toga što vam svijet govori da su one važne.  Svjetska uvjerenja  su jednostavno samo to,  koncepti  i vjerovanja  bez temelja u stvarnosti. Pokušavati održavati  na životu  tradicije i obrede iz navike ili osjećaja krivnje,  zapravo znači zadržavati sebe zaključanim   u svemu što je staro i završeno  i što vam neće pomoći da se razvijate.   Vjerujte svojoj intuiciji, vjerujte da ste vođeni,  i vjerujte da ste zaista jedno sa  Izvorom  te stoga morate nastaviti  na Vašem putovanju  buđenja,  koliko god dugačko ste odabrali da ono bude.  U nekom momentu, dijete mora ostaviti   blagodati djetinjstva,  i prihvatiti blagodati  odraslih. 

Dragi naši, željeli bi s Vama razgovarati   o ljubavi.  O toj poveznici između svih živih bića.  Često smo govorili o ljubavi, ali osjećamo da je važno  ponovno naglasiti  da je sve dio i  da je sve nastalo od jedne Božanske Svijesti;   ova povezujuća energija – ono je što zovete ljubav.  Ovisno o stanju svijesti pojedinca,  ova će povezanost biti  shvaćena na razne načine.   Za neke, ljubav je ograničena samo na obitelj, prijatelje, i na one koji  razmišljaju jednako. Za druge, ljubav je seksualna privlačnost, i ništa više.  Za neke, ljubav ne postoji,  oni ne osjećaju nikakvu povezanost sa ostalim živim bićima, i bivstvujući tako odvojeno od  istine,   ove jadne duše  gnjevne  su na sva druga živa bića.  Oni su svjesni da nešto nedostaje, jer je Božanska iskra zauvijek unutar svakoga,  ali, zakopavši je jako duboko,  ne mogu razumjeti što im nedostaje.  Takvi, dragi naši, čine  sablažnjujuća nasilna djela  jer su dozvolili sebi – kroz izbore, droge, uvjerenja,  iskustva prošlih života i nadalje, da postanu u potpunosti  odvojeni od istine.   I oni će se također naposlijetku probuditi , jer  je sve unutar  božanskog  i od  božanskog,  ali će im trebati mnogi životi  i puno pomoći  da se izdignu iz pakla kojeg su za sebe stvorili. 

Ljubav, čista i jednostavna,  je povezanost svih stvari  unutar JEDNOTE.  Stoga je veliko zloupotrebljavanje majke zemlje i svih njezinih dijelova  stara i nerazvijena energija.  Zemlja je živo biće.  Biljke su živa bića, životinje su živa bića -  sve unutar JEDNOGA  sveprisutnoga  života.  Kako se razvijate, tako počinjete jasnije vidjeti  i razumijevati ovu povezanost i ona postepeno (ili iznenada) postaje Vaše stanje svijesti.  Zato mnogi osjećaju poriv da više ne jedu meso  i pokušavaju pomoći životinjama, privlačeći pažnju   na stravične  i pohlepne prakse  tvorničkog uzgoja. 

Oni koji borave unutar svijesti  dualnosti i odvojenosti,  sve druge životne forme vide kao odvojene od sebe samih,  i upravo to čini mogućima ratove i okrutnosti.  Kako čovječanstvo postaje svjesno prave naravi života,  ovakve stvari  više neće biti tolerirane,  ili čak razmatrane kao opcije.   Umjesto toga, bit će smatrane  vrlo primitivnim sustavom  vjerovanja,  kao što vi sada smatrate spiljskog čovjeka. 

Neovisno o tome što Vam  neprobuđeno Društvo nameće kroz  Vaše vijesti, novine, filmove… uvijek koristite Vašu vlastitu intuiciju kada prosuđujete  ispravnost  bilo koje teme o kojoj se raspravlja.   Pogledajte sve te poruke kroz   Vašu  najveću svjesnost  o istini, i osjetite pozadinske energije. 

Vjerujte svojoj intuiciji  koja je vođena  Vašom svjesnošću, koja je  Božanske prirode.  

Vjerujte svojoj intuiciji, slušajte ju, povežite se s njom,   povežite se s njom što dublje možete.  

Ja sam koji jesam, uvijek sam bio, i uvijek ću biti. 

Ali sjetite se… također je i svako drugo živo biće. 

Mi smo Arkturijanci,   30.12.2012. 


Prevela:  Mirna  

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

stock photo : Croatian flag butterfly flying, isolated on white background

Ron Head - Mihael - CROATIAN