Followers

Saturday, July 18, 2015

Croatian --St. Germain via Nancy Tate -- 16. srpnja 2015


St. Germain - 16. srpnja 2015


Danas bih vas želio ažurirati o onome što se događa na polju novca. Mnogo novca za raspodjelu je spremno zaplivati svijetom i poremetiti pokušaje pronalaženja pogrešaka koja se odvijaju. Kad govorimo o pokušajima pronalaženja pogrešaka, ja mislim na sredstva kojima je novac bio distribuiran i dijeljen tijekom godina. To je bila igra koju su mnogi od radnika podzemlja igrali. Oni sada uviđaju da više nema nikakvih sredstava koja stižu njihovim putem. Ta sredstva sada idu tajnim prolazima koji će izaći na vidjelo da ih cijeli svijet vidi i doživi.

Dok se to događa, postati će očito onima koji znaju o tome i znaju kako to riješiti. Oni su ti koji su stalno informirani o previranjima koja se odvijaju u monetarnom sustavu, i kako se sve to kreće. Oni koji nisu bili informirani uskoro će znati za ono što se događa diljem svijeta. Oni će biti obaviješteni o istini ne samo po pitanjima novca, nego i o raznim drugim pitanjima koja su držala čovječanstvo u ropstvu tako dugo.

Svi ćete vidjeti kako se promjene odvijaju pred vašim očima i u cijelom svijetu. Svi ćete vidjeti kako nova svjetska vlast, religija, obrazovni sustav, itd., kao i svi aspekti ljudskog života preuzimaju nove promjene. Neki će čak reći zbogom onima koji su mislili da predstavljaju najbolje što može biti u energiji onoga što su govorili. Oni će sada shvatiti da su bili držani u mraku u vezi istine o lažima koje su oni uvjetovali da vjerujete i podržavate.

Dragi moji, sve ovo će prosvjetliti svijet. Kako to dolazi u stvarnost koja je sada zapravo u radu, to će odgovoriti na mnoga pitanja, pa čak i podići na malo višu razinu, o tome što se događa na ovom svijetu. Mnogi ljudi će imati pitanja koja će biti odgovorena ne samo od onih koji donose promjene, nego što će biti u mogućnosti pogledati oko sebe i vidjeti istinu kako se odvija pred njima.

Ja sam St. Germain, dragi moji, i došao sam danas da vam donesem novosti o promjenama koje će tek postati očite svima vama. One će odjeknuti kroz mnoge od vas, pa čak i neki od vas će shvatiti da je vrijeme da zauzmu svoja mjesta u kotaču distribucije i korištenja sredstava koja su bila obećana. Vidjet ćete čak da vam se samo činilo da im je trebalo dugo vremena da se pojave,  kad pogledate koliko je vremena trebalo da bi se potaknule promjene. Tada ćete shvatiti da je to samo dašak istine koji su poslali oni koji su iza kulisa u akciji da izađu van i da se vidi ono što oni rade za čovječanstvo i sav život na ovom čudesnom planetu.

Ja hodam s vama i posuđujem svoju energiju na način da ću biti u stanju donijeti je vama dok hodam s vama zemljom i raznim mjestima gdje sam bio na izletima inkognito neko vrijeme. Ja ću moći istupiti i podijeliti s vama ono što se događa iza drveća, grmlja i planina koje su postavljene na svoje mjesto tako davno. Svi će oni biti kako bi trebali biti i imati će novi način izražavanja koji će podići vašu svijest na način da će donijeti novi osjećaj mirne svrhe vašim srcima i životima. 

Sada idem podesiti svoj ritam na mod plesa, jer vas volim i unaprijed se radujem danu kad ću moći izaći i plesati sa svima u ovoj novoj zemlji mira, radosti i ljubavi. To ste vi i svi mi koji smo se veselili tom danu slobode i blaženstva koji je upravo sada tamo na horizontu. Volim sve vas, u miru i radosti!


Hvala ti puno dragi St. Germain.

Puno ljubavi, Nancy TatePreveo: Fredi

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Ron Head - Mihael - CROATIAN