Followers

Sunday, July 12, 2015

HRVATSKY -- Nova Sveta Pisma Sanande/Isusa, Treće poglavlje: Bog ne kažnjavaNova Sveta Pisma Sanande/Isusa, Treće poglavlje: Bog ne kažnjava


Treće poglavlje (revidirano)

Bog ne kažnjava

Kažnjavanje je okrutno, neprihvatljivo i neučinkovito

Odavno se vjerovalo da Bog kažnjava one koji ne vjeruju u njega, ili da će oni koji ne prihvaćaju koncept jednog Boga biti osuđeni na strašni zagrobni život. Zajedno s tim sustavom vjerovanja često je uključeno vjerovanje da će oni koji ne prihvaćaju mene, Isusa, kao svog Spasitelja, doživjeti sličnu sudbinu - goriti u paklu ili biti izgnani iz nebeskog sjaja. 

Želim potvrditi nedvosmisleno i bez uvjeta da nijedno od tih vjerovanja nije istinito. Dopustite mi da odgovorim na svaki dio tih poznatih i prožimajućih pojmova. 

Bog ne kažnjava, a ni ja. Mi vidimo kaznu kao okrutnu, neprihvatljivu i neučinkovitu.

Ne postoji mjesto, Pakao. Vi stvarate svoj vlastiti život i uvjete svog zagrobnog života svojim vlastitim postupcima i nastojanjima tijekom vaših života na Zemlji i drugdje.

Stvoritelj je početak i izvor svega. Postoji jedan Stvoritelj. Onaj kojeg mi nazivamo Ocem Kreacije uistinu je naša Majka/Otac Kreacije. Oni su jedno, oni razumiju kad im se obraćate, Otac/Majka/Izvor, kao "oni" ili "njima".

Oni ne zahtijevaju ili vole da ih itko obožava. Oni su Izvor, Stvoritelji svih Stvoritelja, Bogovi Bogova, kako bi se moglo reći. Oni su stvorili mene, i oni su stvorili Društvo Neba, Uzašle Majstore i Arhanđele - koji zajednički stvaraju s Majkom i Ocem i onim koji nadgleda napredak Zemlje i svakog poznatog svemira.

Majka/Otac Bog poznati su po mnogim imenima: Jahve, Jehova, Ra, Alah, Shiva, Alcyone, Majka Sekhmet, Isis, da ih navedem nekoliko. Uočite da je većina tih imena muškog roda. To će se promijeniti, da bi odražavalo istinitost njihove jednakosti. Otac kaže, Bez Majke nema ni Oca".

Ja ne mislim o sebi kao o vašem Spasitelju, i ne želim da mi se klanja. Ja sam onaj koji je ovdje sa svojom dušom blizancem, Kathryn. Ona je dobro poznata u višim dimenzijama. Kathryn i mene su Majka i Otac Bog zadužili da vodimo i nadgledamo uzašašće cijelog čovječanstva planeta Zemlje. Mi blisko surađujemo s Uzašlim Društvom Neba kao i s Galaktičkom Federacijom Svjetlosti, na čelu s našim bratom, komandantom Ashtarom. Naša velika želja je da budemo na usluzi, i da ponudimo ljubav, udobnost, ozdravljenje i podršku svima, bez obzira kojoj religijskoj praksi su pripadali u prošlosti. Ja sve vidim kao svoju braću i sestre.

Svrha duše Projekta Zemlja

Majka/Otac Bog i ja, zajedno s Društvom Neba i cijelim čovječanstvom, osmislili smo ovaj Projekt Zemlja da omogućimo najveću moguću priliku za rast duša - onih duša koje dolaze da iskuse izazovno okruženje za učenje koje je život na planetu Zemlji.

Bog je ljubav. Ja sam ljubav. Suosjećanje, praštanje, nada, sklad i radost su ljubav. Kad osjećate i djelujete s tim osjećanjima, vi ste jedno s nama, i mi smo jedno s vama.

Postoji još jedno često pogrešno shvaćanje o kojem bih želio govoriti ovdje. To je da ono što mi očekujemo od vas kao ljudskih bića je poslušnost našim riječima. Vaša definicija poslušnosti nosi sa sobom ideju pokornosti drugome. To nije ono što smo mi željeli ili želimo. Ljudska bića na 3-čem dimenzionalnom planu Zemlje imaju slobodnu volju.

Ljudska bića su inteligentna i sposobna nezavisno razmišljati i djelovati tijekom svoje inkarnacije na Zemaljskom planu u njenom 3-čem dimenzionalnom stanju. Ovaj dimenzionalni uvjet ponudio je poseban izazov. Bez znanja o tome što je prošlost ili budućnost, ili što postoji izvan vašeg zemaljskog postojanja, od vas se traži da pronađete svoj put do najviše razine funkcioniranja za što ste sposobni. U procesu, vi također otkrivate urođenu vezu u vašim srcima s vašim stvoriteljima, sa mnom i s drugim majstorima i anđelima koji su vaša obitelj svjetlosti.

Mi slavimo vaš neovisni razvoj i istraživanje. Mi ne želimo suzbiti ili ograničiti vaša otkrića ili prilike za učenje. S ovim kao pozadinom vašeg razvoja, mi razumijemo da će svi istraživači doživjeti pogreške, nezgode, nesreće pa čak i namjerna odstupanja od onog što bi služilo najvećem dobru.

Mi vidimo da koristite svoje pogreške da učite i da se razvijate do više svijesti. Ovaj proces učenja na Zemlji bio je više-životni proces, i mi smo spremno čekali, gledali i slušali sa strpljenjem dok ste radili na svom putu kroz pokusi-i-greške iskustva do pronalaženja svog vlastitog unutarnjeg vodstva, vaše veze s Bogom.

Mi se ne miješamo u vaš život, čak i kad stvari krenu loše, ili kad se upustite u ono što se može nazvati kriminalno ponašanje ili destruktivne akcije. Mi smo vezani našim ugovorom s vama da ćemo vam omogućiti da radite kroz svoje lekcije u vašem životu dok ne nađete odgovore iskusivši posljedice tih radnji. Mi razumijemo da se to može dogoditi unutar jednog života, ili tijekom pregleda vašeg zagrobnog života, kad vidite svoje postupke kroz osjećaje i očima onih koje ste povrijedili.

Nema kažnjavanja za prijestupe tijekom bilo kojeg života. Čak i ubojstvo se može shvatiti kao samoobrana i stoga oprostiti. Oni koji su izgubili vezu sa svojim srcem i Božanskom voljom, oni koji su postali Tamni Šeširi po izboru i želji, dobrodošli su natrag u stado, ako bi poželjeli da budu u svjetlu. Ako ne, oni na kraju mogu zatražiti da budu rastvoreni, njihove molekule raspršene u sve što jest, ali to će biti samo po njihovom vlastitom izboru, ne našem. Također, u svakom slučaju, mi proširujemo maksimalnu podršku, ohrabrenje, ozdravljenje i poticaj da se pomogne svakoj duši da se vrati kući u svjetlo poslije bilo kakvog mrcvarenja ili produženog iskustva u nižim ili mračnim dimenzijama. 

Budući da razumijemo i vidimo vaš život ovdje u ljudskom tijelu samo su trenutak u doživljavanju vašeg života kao duše, to postojanje nije važnije ili dragocjenije nego bilo koji trenutak u vašem razvoju duše. Mi cijenimo ljudski život kao dio Velikog plana uzašašća duše, ne kao jednog kraja u sebi samom, jer ne postoji kraj.

Mi vas vidimo kao duše u uzašašću, privremeno smještene u tijelima koja ste prihvatili da vas nose kroz ovaj život. Spol, uvjete okruženja i izazove koje ste trebali iskusiti ovdje, vi ste planirali , vaše Više Ja, tijekom vašeg boravka s nama u višim dimenzijama. Unatoč naših dubokih suosjećanja za vaše teškoće, ako bismo intervenirali da bi spriječili bol ili izazove koje ovdje doživljavate, mi bi prekršili prvi Univerzalni zakon koji je potvrđen od Stvoritelja.

Prvi Univerzalni zakon je da ne intervenira onaj koji ima moć ili utjecaj nad drugima. Ponekad je bio definiran u znanstveno fantastičnim pričama kao Prva Zapovijed.

Mi znamo iz naše perspektive i iz vlastitog iskustva da nakon što ovaj životni vijek završi, bol i patnja nestaju, služeći samo kao sjećanje i poticaj za veću dubinu razumijevanja, empatije i suosjećanja za druge. Iz ove više dimenzionalne perspektive, koju dijele sve duše između inkarnacija, što je veći izazov - koji može čak uključivati bol, patnju i nasilnu smrt - tim je snažnije iskustvo učenja.

Mi razumijemo da se ova viša dimenzionalna perspektiva protivi onome što vi osjećate i mislite tijekom vašeg života ovdje, a mi smo simpatetični o sukobu koji doživljavate kad vidite druge kako pate. Mi potičemo vaše napore da se ublaži patnja na planetu, ali također smo vas upozorili da se osobni ugovori ne smiju ometati. 

Trenutno, zbog toga što je duša Majke Zemlje uzašla u 5-tu dimenziju, i zato što se očekuje da ćete se vi preseliti zajedno s njom kao grupa, svi ugovori duša koji pozivaju na velike izazove i poteškoće ovime su suspendirani, pod uvjetom da se vaše Više Ja slaže s ovom akcijom. Svi sporazumi koji ostaju na snazi bili bi prethodno planirani s na umu jedinstvenim uvjetima približavanja uzašašću. To ne znači završetak vašeg procesa učenja ovdje. Odgovornost je svake duše da procijeni i shvati što ova nova sloboda podrazumijeva. 

Mi se divimo i poštujemo napredak koji je duša u stanju napraviti u smjeru osjećaja, promatranja, razmišljanja i znanja da Božja ljubav tijekom života u 3-čoj dimenzionalnoj stvarnosti. Umjesto poslušnosti, koja bi bila nametnuta izvana, mi razumijemo da bi se našao put do ravnoteže, jasnoće i ljubavi slijedeći naš unutarnji kompas, je trijumf rasta. Unutarnja usmjerena sposobnost da se postigne visoka razina svijesti dok je još uvijek na nižem vibracijskom zemaljskom planu univerzalno se vidi kao trijumf razvoja duše. Obzirom na bezbroj poteškoća koje duša može iskusiti u jednom životu na Zemlji, ovaj projekt je viđen u kozmosu kao visoko cijenjeni poduhvat - nešto poput Olimpijade rasta duše - i toliko željena prilika. Privilegija biti u mogućnosti provesti čitav život na Zemlji odavno je viđena kao visoko cijenjeni test nečijeg oduševljenja, otpornosti, izdržljivosti i vjere. Majka i Otac traže samo da poštujemo priliku da doživite život ovdje kao dar koji to jest, i da ga koristite u skladu s tim.

Molimo vas da pažljivo razmotrite te riječi. Dobro razmislite o njima, jer u ovoj poruci mi vam dajemo odgovor na vaše pitanje: Što je smisao života? Kad potpuno shvatite značenje u pozadini ovog projekta koji je bio vaša vlastita izrada, također ćete znati da nema razloga za prigovor, nikakvo tlačenje vašeg Jastva s naše strane.

Nema nikakvog razloga za samo-okrivljavanje za ono za čim žalite, što ste napravili tako davno, jer u svakom trenutku, vi se možete okrenuti svjetlu, pridružiti nam se u ljubavi, i vi ćete u tom trenutku postići spasenje, vašom vlastitom voljom. Spasenje, iz naše perspektive, znači olakšanje od zablude, mraka, tjeskobe i boli. Rezultat takvog spasenja je uzašašće na višu razinu svijesti. To je cilj svih duša u svemiru. 

Pridružite nam se u ljubavi, miru, suosjećanju i harmoniji, i vi ćete spoznati radost Jednog.

Ja sam vaš Sananda, u službi s puno ljubavi prema našem Stvoritelju i cijelom čovječanstvu.

Prenijela: Kathryn E. May, 2015


Preveo: Alfred Muck - Fredi

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Ron Head - Mihael - CROATIAN