Followers

Wednesday, July 1, 2015

Hrvatski -- Majčina mini-poruka #16 23. lipnja 2015



Majčina mini-poruka #16 

23. lipnja 2015

Zemlja zauzima svoje mjesto kao srce multiverzuma


Danas za vas imam malu poruku. U nju ću staviti što više mogu manje riječi, jer to je tako važan koncept koji ne smijem previše objasniti. Kao što je Otac danas rekao, to je kao da se pokušava objasniti što su oceani pokazujući vam šalicu punu vode, ali ovo je način na koji moramo uvesti informaciju - malo po malo, izgrađujući znanje i razumijevanje da kad apsorbirate osnove, onda idemo na veću kompleksnost iz dana u dan.

Gledajući natrag na pejzaž vremena i prostora, vidimo kako se naše voljeno čovječanstvo polako razvija na početku, tijekom prvih milijun godina, ili tako nešto, a zatim kako dobiva programiranje i vodi borbe s Anunakijima, Reptilima, Sivima, Drakonima, i drugim mračnim rasama koje su došle da porobe našu ljudsku djecu. Sada, kako prolazite kroz završno poglavlje, otpetljavajući se iz tisuća godina kontrole uma, želimo da vi, naša voljena prva linija svjetloradnika, imate uvid u kozmičke avanture koje ste vi i vaša voljena Tera počeli.

Vi ste sada u zanimljivoj i zbunjujućoj fazi tijekom koje staro i novo se preklapa na čudesne i iznenađujuće načine. Reći ću vam nešto o kozmičkim novostima. Neki od vas ste čuli za činjenicu da se Zemlja kreće kroz vašu galaksiju Mliječnog puta, mijenjajući položaj u odnosu na ostale zvijezde i planete. 

Vi ste sada zbunjeni, jer vaši znanstvenici čini se ne primjećuju ništa čudno u tome, ali ja vas uvjeravam draga djeco, to je istina. Vaš planet se kreće velikom brzinom prema centru vaše galaksije, a vaša galaksija se također kreće najvećom brzinom prema centru vašeg svemira. Zbog vašeg rasta u svijesti, vaše rastuće mudrosti i duhovne snage, vaš planet, Tera, neće postati samo centar vašeg svemira, nego treba biti sjajni dragulj koji će postati srčana čakra multiverzuma. 

Sada ću to malo objasniti. Mi smo stvorili hologramski ekran vašim znanstvenicima, koje smo željeli zaštititi od daljeg ismijavanja i napade na dio kabale, sve dok rad na slanju njih u svjetlo ne bude gotov. To je jednostavna tehnološka strategija koju smo osmislili kako bi se spriječila pretjerana briga i sudnji dan ljudi koji vole predviđati sudar sa smrtonosnim kometom i tako dalje. Mogu vas uvjeriti da ništa slično se neće dogoditi dok se naša dragocjena Tera kreće kroz svemir da bi zauzela svoj konačni položaj kao duhovni i intelektualni centar i srce multiverzuma. 

Tera nosi u svom tijelu dragocjenu knjižnicu Porthologos, depozitorij Unutarnje Zemlje koji sadrži povijest svih svemira kao i Akasha zapisa o svoj našoj ljubljenoj djeci, svim rasama, porijeklu svih planeta. To je riznica znanja koja će biti dostupna svima. Trans-galaktički i inter-svemirski portali osigurati će pristup građanima svih multiverzuma da dođu studirati i doživjeti bogatu raznolikost koja će se naći u Novom vrtu Edena na planetu Zemlji. 

Dakle, uzmite svoje ogrtače mudrosti, ljubljena djeco, i spremite se da budete briljantni i gostoljubivi domaćini svim multiverzumima. Uskoro će to postati ono što zovete "život zabave". Tu će biti bogatstvo znanja na dohvat ruke, s kojim će vas uskoro upoznati vaši mentori i vodiči. To će biti slavlje koje nikad ne prestaje, na planetu radosti, harmonije, velikih intelektualnih potraga i tehnološkog napretka. 

Dobrodošli, moji ljubljeni, u Novo Zlatno Doba. Pripremite se da budete pastiri koji će voditi stada koja dolaze iz velikih daljina. Mi smo ovdje da vam pomognemo na svaki mogući način da steknete duhovno, emocionalno, fizičko i intelektualno znanje koje će vam trebati u vašoj budućoj ulozi kao velikog srčanog centra svemira.

Ja sam vaša Majka, zajedno s vašim Ocem, u radosti i iščekivanju vašeg veličanstvenog novog početka.


Prenijela: Kathryn E. May, 23. lipnja 2015


Nedavne radio emisije:
Dogradnja DNK od Majke i Oca - subota, 6. lipnja 2015 Blogtalk Radio Program:  Aktiviranje Majčinog i Očevog DNK za mir.
Michaelove kodirane poruke: 
Ove mini poruke Majke naći ćete u pisanom obliku na web stranici

i na našem YouTube kanalu u audio obliku od Kathryn:

© Kathryn E. May, PsyD. Dopušteno je kopiranje i dijeljenje ove poruke, pod uvjetom da je prikazana u cijelosti bez dodataka ili brisanja, a zasluga se daje kanalu i web stranici, www.whoneedslight.org. Prijevodi moraju biti odobreni od autora i pisara.


Preveo: Alfred Muck - Fredi

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

stock photo : Croatian flag butterfly flying, isolated on white background

Ron Head - Mihael - CROATIAN