Followers

Monday, July 20, 2015

Hrvatski -- Pozdrav od Arkturijanaca, 19. srpnja 2015.

H048MeditatorBrown-5x7

Pozdrav od Arkturijanaca. Znajte da se sve odvija prema planu i da se ne morate bojati dragi naši, jer su mnoge promjene i preokreti koji se sada  događaju na Zemlji, dokazi mijenjajuće energije evolucije. Dok promatrate kaos koji se odvija u svijetu, sjetite se da često ono što je staro, odlazi tek nakon mnogo otpora.

Danas želimo govoriti o promjeni, temi o kojoj smo govorili i ranije. Postoje mnogi koji  još uvijek ne povezuju potrebne promjene s osobnim promjenama. Takvi  dragi naši, teže i rade na promjenama u politici, religiji i vladi, ne shvaćajući da su oni sami politika, religija i vlada. Vanjska se promjena može manifestirati samo iz tvari od koje je formirana - svijesti.


Vi kao kreatori,  s vremenom ste stvorili mnogo različitih trodimenzionalnih svjetova, od kojih svaki manifestira sustav vjerovanja i konsenzualnu svjesnost vremena. Kada se probudi dovoljno ljudi, prosvijetljena svjesnost svijeta još će jednom promijeniti  dinamiku cjeline, jer su svijest i njezina očitovanja jedno te isto. Primjetite kako se s promjenom koncepcija i vjerovanja (stanja svijesti), također mijenjaju i zakoni te prihvatljivi načini življenja.

Promjena je izuzetno teška onima koji sigurnost i udobnost pronalaze u onome što je poznato. Takvi se dragi naši bore i  odupiru, i često bez razmišljanja automatski osuđuju i kritiziraju sve prijedloge promjena, i u svom osobnom svijetu i u svijetu u cjelini. A navedeno je izraz straha.

Oni koji se odupiru promjenama, navikli su bezuslovno vjerovati onome što im govore autoriteti,  misleći:  "Uvijek smo to činili na ovaj način, i to je djelovalo. Vlada, svećenik, stručnjak je rekao...". Međutim, takav mentalni sklop više ne djeluje,  jer se otapa energija koja ga manifestira i podupire. Ti su načini bili savršeni i potrebni za njihovo vrijeme, ali sada je NOVO VRIJEME, i ako pažljivije pogledate, otkrit ćete pukotine koje se počinju pojavljivati ​​u temeljima dugo održavanih svjetskih koncepata.

Mnoge uobičajene ideje, uvjerenja i svjetska rješenja, više ne rezoniraju sa probuđenim čovječanstvom, i jer više ne sadrže energiju vjerovanja potrebnu da ih održi na životu, raspadaju se. To se čini kaotičnim, i donosi razne vrste strahova onima koji su praznovjernog i neprobuđenog stanja svijesti.

U svojim osobnim životima, mnogi od vas otkrivaju da dugogodišnji odnosi s određenim prijateljima ili članovima vaše obitelji slabe – tako reći, više niste na istoj valnoj duljini. To je zato što energija privlači sebi sličnu energija.  Ako ste napravili pomak u svijesti, više ne rezonirate s onima koji ostaju u prethodnoj energiji. To može biti vrlo zbunjujuće, pa čak i štetno za one koji ne razumiju, i koji situaciju interpretiraju na trodimenzionalnoj razini.

To ne znači da ste vi bolji od njih, već jednostavno znači da ste energetski na novom mjestu – jer se slične energije međusobno privlače.  Često na duhovnom putovanju dolazi do točke u kojoj učenik shvaća da nema uopće prijatelja.  To je točka na kojoj morate vjerovati u ovaj dio putovanja, a ne, kakvo je popularno razmišljanje,  pokušavati popraviti stvari.  Vrlo brzo učenik će uvidjeti da su oni sa njemu sličnom energijom privučeni u njegovu sferu, te da postaju njegovi novi prijatelji. Znajte da ste vođeni svaki korak puta, i da je to vaš odabrani put, te da ne može biti neki drugi put.

Strah upravlja akcijama mnogih velikih korporacija i pojedinaca dok promatraju kako njihovi poslovni modeli više ne rezoniraju s većinom. To se događa u medicinskim / farmaceutskim područjima, kao i u organiziranim religijama i svjetskim vladama. Često ne postoje nikakva moralna načela  u njihovom nastojanju da vrate natrag svoje bivše klijente.

Bez evolutivne promjene u svijesti „biznisa“ i pojedinaca koji su u njega uključeni, nikakve tehnike neće funkcionirati, jer takva energija ne rezonira sa novom svijesti - ona ne govori novoj svijesti, i ljudi se više ne mogu tako lako prevariti kao nekada.  Vi ćete početi viđati ovu ljutu borbu sve više i više u raznoraznim situacijama, a kojoj je cilj vratiti stvari na staro.

Promjena je često teška duhovnim vođama i svjetlosnim radnicima ako je njihov fokus i ako su njihova učenja zaključana u specifične prakse i učenja. Oni će uvidjeti da ono što je nekoć funkcioniralo više ne funkcionira. Do toga dolazi stoga što bilo koja rigidna duhovna praksa ili uvjerenja kojima nije dopušteno da se razvijaju, neće rezonirati s razvijenom svijesti ozbiljnog tragaoca. Kako stari učenici idu dalje, i kako je sve manje novih privučeno, mnogi iskreni duhovni učitelji ostaju u čudu i pitaju se zašto se to događa. To će pitanje postati lekcija učitelju.

Dogma, rigidnost i potreba da se stalno bude u pravu, nemaju mjesta u istinskoj duhovnosti, jer oni predstavljaju stagnaciju – koja je nemoguća unutar sveprisutne i beskrajno odvijajuće Božanske Svijesti. Uvjerenja koja se temelje na dualnosti i odvojenosti ne mogu biti prenešena u novu energiju.

Posao, igra, vjerovanja, prakse, i svaka iskra svakodnevnog života se kreće u novi i viši oblik izražavanja. Vaš je posao da se odmaknete i dopustite, otpuštajući bilo kakve pokušaje da sve to shvatite umom, baziranim na zastarjelim i često pogrešnim svjetskim uvjerenjima. Um uvjetovan trodimenzionalnim uvjerenjima kroz mnogo života treba vremena za reprogramiranje. To znači dopustiti novoj svijesti da se integrira i postane novo stanje svijesti, dok se u isto vrijeme otpušta sve što se prepoznaje kao staro i završeno.

Čim postoji otpor prema bilo čemu, stvorena je energetska blokada. Mi ne tvrdimo da morate prihvatiti svaku novu ideju istine koja se predstavlja, jer uvijek mora postojati razlučivanje, koje je aspekt osobne moći. Budite oprezni sa idejama i uvjerenjima koja se predstavljaju kao "nova", a koja su jednostavno prepakirana "stara". Imperativ je da bez predrasuda, iskreno ispitate u svjetlu svoje odvijajuće evolucije svaki koncept i uvjerenje koje smatrate istinitim.
Ne pružanje otpora je puno lakše od borbe protiv svake ideje koja je drugačija od onoga u što ste oduvijek vjerovali. To je ego (osjećaj odvojenosti od cjeline), koji ne želi priznati da je možda u nečemu pogriješio. Neka se taj lažni osjećaj sebstva otopi u ništavilo, koje on i jest dragi naši,  jer to je samo uvjerenje da ste ljudsko biće koje se mora boriti za svaku mrvicu priznanja ili vrijednosti.

Nikada nemojte postati duhovni otirači, živeći u strahu od izražavanja osobnih izbora, zbog rigidnih obvezujućih pravila koja definiraju duhovnost, a.koja je donio čovjek.
Vrijeme je da svi odaberu nastaviti duhovni evolucijski put,  vjerujući da postoji veća slika,  o kojoj ne morate sve znati. Budite otvoreni, dopustite, i otpustite, bez straha, jer se samo možete širiti sve više i više - život je beskrajan.

Vjerujte da ako ste izabrali da se razvijate, onda to i radite. "Vlak napušta stanicu" sa vašim namjerama. Vi ćete biti na svom odabranom putu i uvijek ćete biti vođeni, čak i kada se čini kao da se ništa ne događa. Dio u kojem se nešto trebalo učiniti, za mnoge je od vas završen. Sad je vrijeme za dio u kojem ćete biti i bivati, koji se sada može činiti kao dio u kojem se ništa ne radi.

Tijekom vremena, bili ste programirani da vjerujete kako se duhovni napredak može ostvariti samo duhovnim praksama i obavljanjem nečega - čitanjem, pisanjem, iscjeljivanjem, studiranjem, pohađanjem tečajeva, energetskim sesijama. To je oduvijek bio način za duhovni rast i učenje, i sve ste ove stvari učinili iskreno i dobro.

Ne kažemo da nikada više nećete biti dovedeni do nekog učitelja, knjige, ili tečaja. Međutim, znajte da je sada NOVO VRIJEME - vrijeme za veću selektivnost, povjerenje i dopuštanje. Sad je vrijeme za slušanje, odmaranje, življenje i prakticiranje istine koju ste naučili, dopuštajući sebi da „porodite“ novo stanje svijesti.

Ne postoji ništa što trebate postati, jer vi već jeste.


Mi smo Arkturijanci, 19. srpnja 2015. 

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Ron Head - Mihael - CROATIAN