Followers

Thursday, July 2, 2015

Hrvatski -- Majčina mini-poruka #17 25. lipnja 2015


Majčina mini-poruka #17 

25. lipnja 2015

Dokaz nije mjera za istinu


Najdraži, imam danas zagonetku za vas. Ja ću vas zamoliti da istražite zašto mnogi od vas imaju tendenciju da žele "dokaz" za sve vrste stvari, poput postoji li Bog, ili postoji li zbilja zagrobni život, ili postoji li stvarno život na drugim planetima, i jesu li majstori i anđeli o kojima ovdje čitate stvarni.


Još uvijek postoje mnogi među vama koji bi podigli obrvu na ideju da se razgovara s anđelima i majstorima. Ja vas uvjeravam, vi imate svoju privatnu liniju da razgovarate s nama u svakom trenutku. Kad budete u stanju to prihvatiti, imat ćete dokaz za to. Vi morate njegovati svoju spremnost da budete otvoreni stvarima za koje možda ne postoji 3-dimenzionalni "dokaz". To ne znači da nema dokaza.

Dokaz nije mjera za istinu

Vidite, ideja da sve stvarno treba biti uvjerljivo kroz pet ljudskih osjetila bio je pametan način da se ograniči znanost i kreativnost u svojim najosnovnijim fazama, kako bi se spriječilo širenje znanstvenih istraživanja u neistraženim područjima unutarnjeg i vanjskog prostora. Teško je kontrolirati ljudsku populaciju čijoj je znatiželji dopušteno da nesputano luta u velika pitanja svemira. Bez opasnosti od izrugivanja i progona ta velika pitanja lako bi našla odgovore u srcima čovječanstva. 

Učilo se da se prvo trebaju eliminirati svi osjećaji i intuicija iz istraživanja kako bi to bila "legitimna" znanost. Naravno, to vas ostavlja hendikepirane, jer najsnažniji dokaz za nešto što je pravo je osjećaj toga. Uzmite ideju da li ja postojim ili ne. Za nas u višim dimenzijama, ovo pitanje ima više smisla nego pitati da li vi postojite ili ne, da li su majka i otac zapravo rodili vas i vašu vrstu, ili da li doista postoji takva stvar kao što je ljubav.

Svatko tko je osjetio ljubav za drugoga u dubini svog bića ne treba laboratorij da im kaže da ona uistinu postoji, a svako tko ne osjeća ljubav na njega se treba gledati sa suosjećajem - ali mu se ne može dodijeliti posao da odgovori na pitanje da li postoji ljubav.

I tako, vaša potreba za opipljivim dokazom za stvari koje smo opisali razvija se samo iznad vašeg 3-dimenzionalnog pogleda koji proizlazi iz pustoši redukcionističkog programa za koji ste obučeni da mu vjerujete. To je pristup koji će zastupati samo netko tko je u ograničenjima 3. dimenzije. Umjesto toga, molim vas da proširite svoju viziju da bi uključili slijedeću razinu inteligencije za što ste jednostavno sposobni: sposobni da osjećate našu prisutnost, a time bez sumnje znate da postojimo i da vas bezuvjetno volimo. I vi također ćete uskoro lako razgovarati s nama i našim Društvom Neba. 

Počnite s jednostavnom i jasnom vježbom na našem radio programu. Za dodatnu inspiraciju, idite na:
http://www.blogtalkradio.com/channelpanel/2015/06/25/sananda-ashtar-and-team-leader-take-us-to-the-arcturian-mothership. Vi ćete proširiti svoju avanturu razgovarajući izravno s nama na ovaj način.

Otvorite svoju privatnu liniju s višim dimenzijama

Udahnite u centar vašeg mozga, osvijetlite dijamant u centru vašeg mozga, centru vašeg srca, i centru vašeg solarnog pleksusa, vašu volju. Osjetite svoj stup svjetla koji vas okružuje i štiti, za oko duljinu raširenih ruku oko vašeg tijela. Otvorite vrh svog stupa da ga proširite sve do nas, i dopustite nam da izlijemo našu nježnu ljubav na vas, hraneći vas i budeći vas.

U isto vrijeme, proširite vaš stup svjetla dalje u srce Tere, i osjetite kako vam ljubazno odgovara. Sada udahnite osjećaj ljubavi i toplog svjetla koje zrači dolje na vas. Tu u vašem stupu svjetla, koji je također vaš stup uzašašća, vi ste poznati, i vi ćete osjetiti da pripadate zajedno s nama, jer pripadate.

Sada, isključite sve osuđujuće kritike i negativna razmišljanja. To je tlo iz kojeg zahtjev za "dokaz" izniče. Prava istraga zahtjeva otvoreni um bez predrasuda. Dakle, izbacite svoje tridimenzionalne okove i isprobajte svoja krila umjesto toga.

Prvo ćemo vas nakratko podesiti gdje ću vam pomoći da podesite svoje prijemnike na viši dimenzionalni kanal.

Pozovite svoje Više Ja i svog plamena blizanca. Zamolite ih da vam se na neki način prikažu - šaljući vam boju, osjećaj, val energije, riječ ili sliku. Zatim, uzmite više od 20 sekundi ili tako nešto da znak može doći u vaš um. Uklonite napast da kažete sebi da ne vidite ili ne čujete ništa. Vaš um nije nikada potpuno prazan. Uvjeravam vas da će vam oni tada poslati komunikaciju. Vaš plamen blizanac možda će radije poslati osjećaj kao strujanje energije niz vašu kralježnicu, osjećaj topline ili maleni električni udar. Prihvatite sve što osjećate, i zabilježite to. Učinite to opet i opet, sve dok se ne naviknete zapaziti nešto, bez obzira što je to, da li vi mislili da je to "pravo" ili nije.

Više je zabavno ako se možete priključiti drugima, a najlakše od svega ako imate prijatelja koji je, pak, malo intuitivan i može potvrditi nešto od onoga što vi osjećate. Učinite to kao igru, pravo istraživanje provedeno s otvorenošću i uživanjem. Ne postoji pravo ili krivo. Mogu vam reći, međutim, vaše Više Ja i plamen blizanac će biti oduševljeni da će biti pozvani da konačno naprave prvi kontakt s vama. 

Nemojte se obeshrabriti ako mislite da niste s nikim komunicirali. Uvjeravam vas da jeste - vi samo trebate naučiti bolje slušati, biti strpljivi, i prihvatiti da je komunikacija s vašim višim dimenzionalnim sebstvom jednostavna i prirodna sposobnost koju je čovječanstvo uživalo tisućljećima prije nego što je mračno doba Zemlje počelo. Vaši preci i prijatelji koji su nadzirali vaš život i vaš rast biti će oduševljeni da opet razgovaraju s vama.

Zapamtite, ljubljena djeco, svi ste vi opremljeni s izuzetnim sposobnostima da detektirate stvarnost izvan onoga što možete vidjeti i dotaknuti. To je samo pitanje otvaranja vaših unutarnjih kanala, uživajući u zaštiti vašeg stupa svjetla, i spremni da steknete nove prijatelje na višim mjestima. To će vam ponuditi novi osjećaj pripadnosti, udobnost i radost saznanja da imate prijatelja koji je uvijek na vašoj strani, s vašim najboljim interesom u srcu. Uostalom, kao što smo skloni reći "ovdje gore" sve komunikacije su za jedinstvo. Nemate ništa za izgubiti, a novu dragu obitelj možete dobiti.

Dopustite da vam to dokažemo.

Ja sam vaša voljena Majka.

Prenijela: Kathryn E. May, 25. lipnja 2015


Nedavne radio emisije:
Dogradnja DNK od Majke i Oca - subota, 6. lipnja 2015 Blogtalk Radio Program:  Aktiviranje Majčinog i Očevog DNK za mir.

Michaelove kodirane poruke: 

Ove mini poruke Majke naći ćete u pisanom obliku na web stranici

i na našem YouTube kanalu u audio obliku od Kathryn:


© Kathryn E. May, PsyD. Dopušteno je kopiranje i dijeljenje ove poruke, pod uvjetom da je prikazana u cijelosti bez dodataka ili brisanja, a zasluga se daje kanalu i web stranici, www.whoneedslight.org. Prijevodi moraju biti odobreni od autora i pisara.Preveo: Alfred Muck - Fredi

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Ron Head - Mihael - CROATIAN