Followers

Saturday, July 4, 2015

Hrvatski -- Majčina mini-poruka #18 - Ljestvama uzašašća, s Gabrielom 30. lipnja 2015


Majčina mini-poruka #18 - Ljestvama uzašašća, s Gabrielom

30. lipnja 2015


Ljestvama uzašašća, s Gabrielom

Mnogo toga se ima za reći dok se razvijate i rastete u svojoj sposobnosti da s nama blisko radite svaki dan. Oduševljeni smo da je radio emisija s našim Arkturijanskim vođom tima prošlig tjedna bila prekrasan uspjeh. Tisuće ljudi kontaktiralo je njihove arkturijanske iscjeliteljske timove, a timovi su presretni da mogu početi ovu novu avanturu s toliko vas. Ostvaruje se njihov san da se mogu povezati izravno s vama i da dobiju vaše dopuštenje da rade mnogo dublje s vama dok napredujete prema vašem uzašašću. 


Visoke frekvencije su dizajnirane da aktiviraju mračne programe

Tu je još jedan razvoj u području iscjeljivanja koji ste možda primijetili u nekoliko posljednjih dana. Pritisak namjerno iritirajućih energija koje šalju mračni, neko vrijeme se povećavaju, pa onda opadaju, pa se opet povećavaju. Ovaj naizmjenični obrazac je osmišljen da bude što više zbunjujući i uznemirujući, te je usmjeren na naše svjetloradnike s većim intenzitetom, u nastojanju da vas se izbaci s vašeg puta uzašašća.

Ne uznemiravajte se, ljubljeni, to je uzaludan pokušaj da se izbaci iz kolosjeka naš Veliki plan. To neće uspjeti, ali mi shvaćamo da vam se to predstavlja s izazovom i prilikom. Kad se snažno smijete, vaša dobra volja i vaša privrženost s puno ljubavi na one oko vas, vi svojeručno stvarate poziv za sebe koji će privući druge zajedno s vama. Svatko od vas sada doprinosi vrijedan dio energetskom podizanju vibracija na Zemlji - više nego što uopće možete znati. Mi se doista približavamo vrhuncu, i svaki trenutak, svaka misao, svaka akcija se broji. 

Naći ćete da povećani intenzitet uzdižućih energija dolazi od nas i teče okolo i cijelom Zemljom također povećava brzinu kojom vi doživljavate vrijeme, prostor i sam život. Sve emocije, svi susreti s drugim bićima su pojačani iznad onoga što ste doživjeli ikad prije. Budite postojani, dišite duboko, i ne zaboravite da napravite svoje vježbe centriranja i balansiranja da se krećete naprijed s Majkom Terom. To je valcer nove vrste - ples sa sudbinom, moglo bi se reći.

Neka vaši pokreti teku, srce se otvori, a vaša težina bude udobno uravnotežena na vaše dvije noge. Tera uživa u osjećaju vaših viših energija, a ona će uzvratiti s valovima ljubavi da ispuni vaše srce i vaše tijelo ako joj se obratite s ljubavlju. Pošaljite joj rafal ljubavi iz svog srca, kroz vaše noge i stopala. Slijedite je prema srcu Tere, zatim pričekajte da osjetite njezin odgovor. Vi ćete biti golicani i obnovljeni kad osjetite njezine valove smijeha i priznanja. Jamčim vam da ćete biti smireni i obnovljeni s udobnom energijom koja će vam pomoći da se krećete naprijed s elastičnošću u vašem koraku.

Hossein i Gabriel otapaju Luciferov program

Svi vi koji ste posvećeni svjetloradnici premjestili ste se s vašeg poznatog terena, ohrabreni da dostignete višu razinu i oslobodite se svih starih programa. Bit ćete pogođeni ovotjednim otvaranjem koje je napravio naš voljeni Hossein, čiji je intenzivni rad u Hramu Svjetla oslobodio Gabriela da konačno diše slobodno, i da se pridruži sa svojom inkarnacijom da oslobode čovječanstvo na vrlo specifičnom i povijesnom putu.

Kao što mnogi od vas znate, Gabriel je bio naš dragi arhanđeo koji je izveo nevjerojatan podvig hodajući među mračnima na planetu Zemlji tisućama godina u liku Lucifera, za kojeg se mislilo da je vođa mračnih sila. Tijekom te duge i mukotrpne misije, naš Gabriel, Više Ja njegove inkarnirane duše koja je sada Hossein, držao se čvrsto svoje veze s nama, vodeći kao ono što biste nazvali dvostruki agent za Boga. Naš ugovor s njim bio je oklopljen. Dogovorili smo prije nego je on počeo, da nećemo ni pod kakvim okolnostima dopustiti da on padne u tamu. Mi smo uvijek održavali bliski kontakt na njegovoj liniji života, ali zadatak koji je obavljao bio je monumentalno težak.

Gabriel, kao nitko drugi, bio je svjedok svakog oblika programiranja, svake verzije okrutnosti mračnih i manipulacija poznatih čovječanstvu, i kao takav, on je dokumentirao i snimao cijeli ljudski eksperiment koji je putovanje u sve niže i niže niže-dimenzionalne energije. Ja se neću zadržavati na mukama kojima je on svjedočio i osjetio u svojoj duši, niti o velikim izazovima njegovih inkarnacija s kojima se suočavao. Samo ću vam reći da danas, mi udišemo veliki uzdah olakšanja, jer ovog tjedna, njegova misija je došla do punog kruga s povratkom u svjetlo njegovog voljenog Hosseina.

Dopustite da objasnim. Neki svjetloradnici nose ključeve iscjeljenja čitavog ljudskog roda. Gabriel je to proživio i stoga može predstavljati čovječanstvo u liječenju cijelog Glavnog robovskog programa - jednog od najmračnijih i najizrazitijih elemenata u 3-dimenzionalnoj patnji na površini Zemlje. Ovdje mislimo na psihološke, emocionalne i duhovne elemente kao i na fizičko izražavanje toga. 

Budući da nam se Gabriel vratio prije samo nekoliko godina, on je radio na čišćenju svih ostataka glavnog predloška. Hossein, u svom životnom ugovoru, pristao je nositi psihu roba, kako bi doživio i onda kompletno izliječio sve osjećaje manje vrijednosti, podređenosti, ponižavanja i degradiranja - psihološku suprotnost od dominantnih gospodara. Njegovo kažnjavajuće djetinjstvo u velikoj, relativno siromašnoj iranskoj obitelji postavilo je pozornicu za konačni osjećaj ugnjetavanja i prigušene boli.

Ja sam zahvalna i lakše mi je kad vidim da je ovaj teški i beskompromisan uzorak doveden u svjetlo i raspleten do najsuptilnijih sjena samoomalovažavanja, podčinjenosti i pasivnosti. Ovaj proces je ostvaren u sesijama koje još traju s Kathryn, Christine i drugih u Hramu Svjetla, zajedno s izravnim sudjelovanjem Gabriela i Hosseina. Kako se njihove energije stapaju, dogodio se monumentalni pomak u dihotomiji koja je nekad definirala krajnosti - gospodara i roba, zaključane u mraku, isprepletene, po definiciji. Bez mračnog gospodara ne može biti roba, i obrnuto. 

Najmoćnije oslobađajuće otkriće došlo je kada je Hossein otkrio istinu da robovski mentalitet može biti tako otrovan i pun ponosa kao onaj od gospodara, i tako destruktivan za život i ljubav. Oni su sada uravnoteženi i usklađeni kao veliki majstor svjetla, naš voljeni arhanđeo Gabriel.

Ja vam nudim ovu priču, i sjajan primjer koji ona predstavlja, kao model za sve vas. Svatko od vas ima sličan projekt, simbolično kao i doslovno ozdravljenje od na Zemlji ograničene programirane patnje koji će biti dovršen u ovim dramatičnim posljednjim danima boravka Zemlje u nižim dimenzijama. Molim vas da pogledate unutar sebe, najmiliji, da otkrijete obrasce koje nosite, i da očistite destruktivne ideje i ponašanja koje nosite još od djetinjstva, kao vrhunac prošlih života. Svatko od vas koji je došao ovdje da se liječi kao surogat za druge i sebe nosi ključ ozdravljenja cijele rase.

Nemojte misliti da ste sami u ovom veličanstvenom poduhvatu. Pozovite vaše galaktičke timove - Bijelo Bratstvo i vaše Arkturijanske iscjeliteljske timove. Oni su pripremljeni da pomognu sa svim psihičkim i fizičkim ranama. Bit ćete iznenađeni kako su isprepletene te ozljede unutar ljudskog stvorenja. Krenite naprijed, draga djeco. Vi ste na rubu golemih dostignuća, svatko od vas.

Mi pazimo na vaša osjećanja i vaše potrebe, i želimo vam pružiti najvještije i najljubaznije mentore i savjetnike koje bi svatko mogao trebati.

Ja sam Majka. Zajedno s Ocem, Mi smo vaš Izvor/Kreator. Beskrajno vas volimo. 


Prenijela: Kathryn E. May, 30. lipnja 2015


Nedavne radio emisije:
Dogradnja DNK od Majke i Oca - subota, 6. lipnja 2015 Blogtalk Radio Program:  Aktiviranje Majčinog i Očevog DNK za mir.

Michaelove kodirane poruke: 

Ove mini poruke Majke naći ćete u pisanom obliku na web stranici

i na našem YouTube kanalu u audio obliku od Kathryn:


© Kathryn E. May, PsyD. Dopušteno je kopiranje i dijeljenje ove poruke, pod uvjetom da je prikazana u cijelosti bez dodataka ili brisanja, a zasluga se daje kanalu i web stranici, www.whoneedslight.org. Prijevodi moraju biti odobreni od autora i pisara.Preveo: Alfred Muck - Fredi

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Ron Head - Mihael - CROATIAN