Followers

Monday, December 31, 2012

Mihael - 30.12.2012




"Imamo dobre vijesti za vas. - Mihael"



Dok započinjemo našu posljednju poruku za vašu 2012. godinu, dopustite da svakome od vas izrazimo najdublju zahvalnosti svima koji su slijedili naša kanaliziranja kroz ove mjesece, hvala vam za vašu posvećenost i trudu u prilog uzašašća vaše planete.

Nikome od vas nije bilo lako, pa ipak, tu ste i pripremate se za još jednu takvu godinu. Dakle, imamo dobre vijesti za vas. Dok je pred vama još veliki komad puta na ovom putovanju, uskkoro ćete biti prilično svjesni da je najteži dio pothvata za vama.

Toliko se toga treba obaviti. Nešto od toga doista neće biti nimalo zahtjevno, no niti vi niste baš nepripremljeni kao što ste bili za nedavne događaje.

Sada ste daleko snažniji i imate na raspolaganju unutrašnje resurse koje još niste počeli otkrivati. Majstori kakvi ste bili, lideri kakvi ste bili, iscjeljitelji kakvi ste bili i mnogo više, sada su tik pod površinom i vi ih sada iznosite na vidjelo.

Pažljivo ste podučavani da sve tik pod vašom površinom mora biti zlo, zastrašujuće i da se mora izbjegavati pod svaku cijenu. Podučavani ste tako da vas se držalo podalje od otkrivanja gdje leži vaše pravo blago. Dakle, čekajte samo dok ne pronađete pa i najmanji dio onoga što vas čeka. Čekajte samo dok se vaše ‘Kako bih ikada mogao/mogla?’ preobrazi u vaše ‘Kako je sam ikada u svijetu mogao/mogla?’.

Postanite navijači samima sebi i svakome tijekom slijedeće godine. Vi ćete čini neka prilično čudesna djela, osobna, a i druge prirode. Ne postoji djed Božićnjak. Trebat će dobro zapeti da se obavi posao. Čudo će biti ono što ćete otkriti da možete ostvariti.

Nastaviti će se i zbližavanje u grupama duša. Sada je vrijeme kada ste se usuglasili da ćete se ujediniti. Otkrit ćete više zabave, više radosti, više ljubavi. Ništa vas neće zaustaviti. Počnite tako da budete zahvalni samima sebi za ono što ste postigli. Ukoliko to ne možete vidjeti, imajte dovoljno vjere u nas i vjerujte u ono što vam govorimo.

Ovo je uvijek vrijeme slavlja za vas. Neka to bude osobito vrijeme godine. Mi otvaramo naša srca u ljubavi prema vama, kao i uvijek. Dobro obavljeno, najdraži prijatelji. Dobro obavljeno. 

kanalizirao: Ronald Head

prevela: Marijana Pontoni

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

stock photo : Croatian flag butterfly flying, isolated on white background

Ron Head - Mihael - CROATIAN