Followers

Tuesday, December 4, 2012

01.12.2012 Arkutrijanci




Arkturijanci, 01. Prosinac, 2012.

Dragi naši, ponovno Vas pozdravljamo u ovo moćno vrijeme promjena i novog rađanja – Isus (Svjetlo) se svaki dan iznova rađa u individualnoj svijesti, kada ona postane dovoljno ponizna da otpusti ego (osjećaj sebstva odvojen od Izvora). 


Sada na zemlji mnogi propituju status quo. Probuđene duše, osnažene spoznajom istine, postavljaju ozbiljna pitanja onima koji se pretvaraju da znaju sve odgovore. Mnogi od onih (ne svi) koji su izabrani na religijske i političke položaje moći, rade samo za svoj interes i interes svojih prijatelja, a ne za ljude koji su ih izabrali. Do ovoga je došlo jer veći dio svijeta nije bio u doticaju sa svojom intuicijom, svojim unutrašnjim vodičem. U potpunosti živeći na trodimenzionalnom mentalnom nivou, oni vjeruju što god im kažu oni koji ubiru glasove. 


 Sada je novo vrijeme, nova energija, i svakog se trenutka manifestira nova svjesnost. Vi se razvijate i sada počinjete shvaćati da Vi imate moć, vi birate hoće li vaši lideri ostati na nekom položaju ili ne, što se nedavno i pokazalo, kada ste odbili izabrati kandidata koji prezentira staru i završenu energiju, te ste umjesto toga slijedili svoju intuiciju i ponovno izabrali onoga koji najbolje predstavlja energiju jedinstva. Ovo je zaista šokiralo one koji su vjerovali kako imaju kontrolu nad ishodom izbora, kao što se događalo u prošlosti, ali dragi naši, Svjetlost vašeg buđenja je prevladala, jer u prisutnosti Svjetlosti, ne može biti tame. 


Počnite iskreno preispitivati vaše osobne motive kada birate lidere – duhovne ili političke. Birate li one koji će zadržati postojeće stanje jer je vama ono ugodno ili izabirete one koji odražavaju vaše osobne koncepte i uvjerenja, a koja mogu biti vrlo pristrana i stara? Ostvarujete li dobrobit sviju sa vašim izbornim odabirima? 


 Kao prosvijetljeni pojedinci izabrat ćete ono što je najbolje za svijet – za prirodu i sve životne oblike, a ne ono što izdvojena grupa smatra najboljim za sebe, dok istovremeno tvrdi da je to za dobrobit sviju. Počnite vjerovati i poštivati svoj unutrašnji glas kad su ovakve teme u pitanju, jer ste sada spremni da ostvarite viši stupanj samospoznaje , osnaženi istinom i Svjetlom. 


 Znate, Svijetlo i njegove manifestacije su za svakoga i unutar svakoga, nisu samo za nekolicinu odabranih, i ovu istinu mnogi osvješćuju u ovo vrijeme. Kada spremna duša spozna istinu, aktivira se i počinje veliko preispitivanje cijelog sustava uvjerenja, što zauzvrat aktivira čišćenje mentalnog tijela i svih pogrešnih koncepata. Ovo može dovesti do toga da pojedinac iskusi snažan osjećaj krivnje zbog radnji poduzetih u prošlosti, na prijašnjem stanju svijesti. Dragi naši, otpustite bilo kakvu krivnju zbog vašeg prošlog evolucijskog putovanja, i poštujte sebe zbog svih odluka iz prošlosti, jer su one donesene iz vaše tadašnje svjesnosti i tadašnjeg stupnja svijesti. Kada bi vi kao probuđene duše sa sviješću o istini sada donijeli te iste odluke, tada bi to bilo neprilično, jer ne bi djelovali iz vašeg najvišeg dostignutog stupnja svjesnosti. 


Mnogi od vas trenutno osjećaju emocionalna previranja i pitaju se zašto do njih dolazi. Iznenadne negativne emocije indiciraju čišćenje emocionalnog tijela. Iznenada, i bez očitog razloga, možete postati depresivni, ljutiti, tužni, pa čak i suicidalni. Molimo vas shvatite da su takva stanja nužna, kako bi se očistila sva akumulirana energija dualnosti i odvojenosti, jer takve energije ne možete ponijeti sa sobom u nove, više dimenzije. Emocionalne energije često se više puta doživljavaju dok se kreću kroz energetsko polje i otpuštaju. Važno je da ove energije ne poimate kao vaše vlastite, da ih ponovno ne vraćate u sebe, da ih ne proglašavate realnima, i da ne trčite doktoru po lijekove koji mijenjanju raspoloženje. Lijekovi će jedino usporiti ili čak i zaustaviti čitav proces čišćenja, koji pak mora biti završen na nekom nivou namjeravate li ići naprijed. Izvor se nikada sam po sebi ne manifestira kao negativna emocija, negativne emocije su bezlične – vi ste ih jednostavno prihvatili kao stvarne kroz iskustva i uvjerenja iz mnogih života, i potom ste ih pohranili (neke vrlo duboko) u svom emocionalnom tijelu. Sada ste spremni i dovoljno razvijeni da bi mogli dozvoliti njihovo otpuštanje kroz shvaćanje da je ono u što vi vjerujete – ono što se manifestira kroz negativne emocije. Pokušajte im ne dati nikakvu moć, jer ne postoji zakon koji ih podupire, podržava i održava. 


 Također, čisti se stara stanična memorija, koja je pohranjena u fizičkom tijelu. Mnogi od vas doživljavaju vrlo čudne i neobične simptome - neke bolne, neke bizarne a neke samo vrlo neobične – osipe, patnju i bolove, krajnju iscrpljenost, zvonjavu u ušima, zujanje, mučninu, glavobolje. Ponekad će pojedinci doslovno ponovno proživjeti iskustvo koje se čisti. Pokušajte se ne odupirati dragi naši, olakšajte sami sebi koliko god možete, i radujte se zbog spoznaje da se mijenjate i razvijate na svim nivoima, i da sa svakim otpuštanjem starih energija - energije viših dimenzija ulaze u vaš sustav. Doći će vrijeme kad će svo čišćenje i otpuštanje završiti. 


 Pokušajte izbjeći strah, jer svi vi koji čitate i shvaćate ove poruke proživljavate proces čišćenja starog - kao pripremu za novo, a to je različito za svakog pojedinca, ovisno o nakupljenoj energiji tijekom prošlih života. Ovaj proces može za vas biti težak ukoliko ste okruženi prijateljima i rodbinom koji možda ne razumiju što se događa i koji vam neprekidno govore da ne brinete dovoljno o sebi. Vjerujte svojoj intuiciji dragi naši, i ako vam intuicija govori da odete liječniku po pomoć ili savjet, onda idite, jer strah ili otpor djeluju tako da „zamrače“ ova iskustva. Ovom porukom pokušavamo vam reći da iskustvo čišćenja i otpuštanja stare fizičke, emocionalne i mentalne energije mora biti prepoznato kao ono što doista jest. 


 S ljubavlju šaljite svijetlost onim područjima svoga tijela koji vas zabrinjavaju. Tijekom meditacije, govorite svojim tjelesnim stanicama kako je došlo vrijeme da se dopusti, u Svjetlu Božanskoga plana, otpuštanje svega što je staro, lažno, završeno, kao i bilo koja medicinska uvjerenja ili naslijeđene bolesti. Ako ste umorni, legnite. Ukoliko govorite „Ja ću se uzdignuti iznad toga“ ili „ Ja to mrzim“ primjerice, tada pružate otpor, jer kada to radite dajete energiju nečemu što ne posjeduje moć, što i jest definicija dualnosti i odvojenosti . Ukoliko je netko uplašen zbog nekog tjelesnog problema, možda je bolje da jednostavno posjeti liječnika, dok je ipak, u isto to vrijeme, svjestan prave istine. Na taj način, pojedinac može shvatiti i prihvatiti iluzornu prirodu cjelokupne pojavnosti , dok u isto vrijeme shvaća da ipak, još uvijek nije postigao takvo stanje svijesti. Ovo nije nazadovanje, već način da određenim iskustvima oduzmete energetski naboj. 


U svetoj tišini čuvajte ove istine u svom srcu, i dijelite ih samo sa istomišljenicima, jer mnogi sada odabiru da napuste planetu, dok drugi trebaju više iskustva iz trodimenzionalnog svijeta, prije nego budu spremni za daljnji razvoj. Takve bi, dragi naši, ove informacije samo zbunile. 


 Vidite, duhovna evolucija je putovanje u povjerenje koje dolazi iz znanja – Ja koji jesam znam gdje trebam biti, znam što mi je potrebno, i znam kako da dospijem tamo gdje trebam biti. 


Ja sam ono što sam tražio, za čim sam tragao - Uvijek sam bio i uvijek ću biti.


Mi smo Arkturijanci, 01.12.2012.


Preveo: Marijana Pontoni

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

stock photo : Croatian flag butterfly flying, isolated on white background

Ron Head - Mihael - CROATIAN