Followers

Friday, December 21, 2012

Jesus - 21.12.2012





"Isus; Novo Doba je rođeno danas"

John Smallman- Jesus -21.December 2012


Danas je dan od velikog značenja jer se budite! Više se nećete osjećati obavezni prema snazi i autoritetu korumpiranih organizacija koje su vas tako dugo držale porobljenima u njihovim nepravednim zakonima i regulacijama. Energija koja snažno teče iz Božanskog Ljubavnog polja unatrag nekoliko posljednjih godina da bi asistirala procesu vašeg buđenja je intezivirala tijekom 2012, donoseći enormna pojačanja na 11/11/12, 12/12/12, a sada još i više. Ova energija sada teče slobodno i konstantno, angažirajući se vrlo pozitivno sa vašim osobnim energijskim poljem i svatko od vas dodaje vlastiti potpis tome kako se budite i svjesno postajete dio toga. Vi i vaš svijet više nikada nećete biti isti jer Novo Doba je stiglo, dakle RADUJTE SE! 

Neki od vas možda još imaju pitanja koja zahtijevaju pažnju, ali sa golemim povećanjem inteziteta efekta koje Božansko Polje Ljubavi ima na sve vas, prilično lako ćete otkriti kako razmrsiti sebe iz bilo kakvog zaostalog neljubavnog obrasca ili bolne emocionalne prtljage koje još niste potpuno otpustili. Sa vašom čistom namjerom da učinite to i uz pomoć vaših anđela i vodiča, sve unutar vašeg individualnog energetskog polja što nije u poravnanju sa Ljubavlju će se brzo otopiti. Budite opušteni i znajte da se vaša istinska namjera odmah postiže.  

Vaš život postaje iskustvo za njegovanje i uživanje u potpunosti. Ograničenje, iluzija koja vas je obavijala pada dolje i otkriva vam slobodu koja je oduvijek bila vaša, otkriva bezbroj mogućnosti i prilika dostupnih da ih istražite sa nanovo pronađenim kreativnim talentima i sposobnostima.      

Interakcija i suradnja sa drugima – obitelji, prijateljima ili potpunim strancima koji više neće i nikad nisu ni bili stranci – uvijek će biti harmonična, osvježavajuća, podizat će vam vibracije. Egoistični i konkurentni nagoni razornih personalnih ambicija koji su vas obuzimali, također, padaju dolje. Svako natjecanje ili igra u kojoj zauzimate stranu bit će prijateljska zabava svih uključenih i vodit će do spontanog smijeha. Činit ćete mnoge stvari samo zato što vas zabavljaju, neće biti pozadinskih osjećaja krivice koji vam govore da ih ne bi smjeli raditi ili da bi trebali raditi nešto drugo od većeg značaja.  Zaista, ništa nije važnije od zabave, bez obzira što činite.        

Činiti stvari istinski zbog zabave, omogućit će vam prekrasan, nov način da se fokusirate na vaše aktivnosti, a istovremeno će vam neizmjerno razvijati vještine. Dani napora i iscrpljenosti su gotovi jer imate bezgraničnu energiju, a poslovi koji su uzrokovali iscrpljenost više ne ispunjavaju vaše dane.  

Novo Doba je rođeno danas i vi se navikavate na osjećaj obilja, blagostanja i entuzijazma koji iskri oko vas, otvorit ćete se više i potpunije radostima života jer neće biti tjeskobe i gotovo nesvjesnog osjećaja da će se nešto pojaviti i razoriti zaigrane osjećaje koje iskušavate. Osobna sigurnost neće biti u pitanju jer nema ničega što vam može zaprijetiti na bilo koji način. Stigli ste u Novo Doba gdje sve što je pred vama produbljuje vaše osjećaje pripadanja  i radosti. Dom je tamo gdje je srce i sada su taj Dom i srce potpuno jedno, mir i krajnje zadovoljstvo su zauvijek vaši. Dobrodošli natrag kući za kojom ste čeznuli i gdje prepoznajete sebe opet kao Božanska bića koja je Otac kreirao u vječnoj Lubavi  - da bi iskušavali ničim ometanu sreću. 

Vaš brat, Isus.

John Smallman

preveo: Elvis

Sljedeća poruka Isusa planirana je za srijedu, 2. siječanja 2013.

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

stock photo : Croatian flag butterfly flying, isolated on white background

Ron Head - Mihael - CROATIAN