Followers

Wednesday, December 19, 2012

Mihael - 19.12.2012



"Neka slavlje počne - Mihael"




Dakle, prijatelji moji, vidimo da sa samo dva preostala dana mnogi, mnogi od vas počinju sa sigurnošću osjećati veoma jasan pritok energije. Prilično vas je bilo opetovano buđeno tijekom noći zbog vrlo ugodnih fizičkih senzacija. Vi ih opisujete na različite načine, no u osnovi to stanice vašeg tijela asimiliraju novu energiju, svjetlo i informaciju.

Postoji velika količina informacija koja se sada daje, a u vezi je sa onim što se događa i što će se dogoditi između sada i Nove Godine. Dopustite da sve to ne ponavljamo ovdje. Ukoliko to želite naći, naći ćete. To nije nužno. Ono što je potrebno, primit ćete. Dopustite da vam ponudimo nekoliko prijedloga za koje se nadamo da ćete slijediti ovih nekoliko dana. Niti oni nisu novi, no pokazat će se korisnima u onoj mjeri koliko ih uspijete primjeniti.

Prvo, vaše tijelo, vaše stranice, prolaze neke radikalne promjene. Bit će im potrebna konstantna hidratacija. Molimo vas da im priskrbite obilje najčišće vode koja vam je dostupna. Neće niti škoditi da vodu blagoslovite (prije konzumacije).

Također, u onoj mjeri koliko vam to dopuštaju vaše obaveze, molimo vas da si date puno vremena za odmor i molitvu i meditaciju. Tihi boravak u prirodi je iznimno preporučljiv. Ukoliko koristite vizualizacije svjetlom, a gotovo svi to radite, molim, radite na njihovom jačanju. Plavo svjetlo Božanske Majke ili mene, Mihaela, pomoći će vam da budete mirni i smireni.

Naposlijetku, tijekom vremena od 10:10 do 11:11, i ujutro i navečer, pridružite se vašoj braći i sestrama u meditaciji, vizualizaciji i molitvi. Nije nužno da sinkronizirate satove, draga srca. Sjetite se da se vraćate u vrijeme sadašnjeg trenutka. Samo izrazite namjeru da se združite.

Neka slavlje počne. Mi vas držimo za ruke dok prolazite ovu prekretnicu.

U ljubavi i svjetlu, dobar vam dan.

kanalizirao: Ronald Head

prevela: Marijana Pontoni

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

stock photo : Croatian flag butterfly flying, isolated on white background

Ron Head - Mihael - CROATIAN