Followers

Saturday, December 29, 2012

Mihael - 27.12.2012
"Slavlje je u tijeku, najdraži - Mihael"


Dobrodošli, dragi prijatelji. Dobrodošli u svijet u kojem se vaše rađanje savršeno odvija.


Zamolili smo naš kanal da uključi fotografiju koju je snimila draga, draga osoba, a koja točno prikazuje ono što on osjeća ovoga jutra. Neka se svatko od vas otvori ovom osjećaju.

Neki od vas će početi uviđati načine na koji vaša uloga i napori pridonose rastu cjeline. Drugi će vidjeti velike nove mogućnosti kako im se otvaraju. Bez obzira u kojoj se od tih kategorija nađete, molim vas da budete svjesni da ste nezamjenjivi dio ovog najvećeg poduhvata. Da, mogao bi se odigrati i bez vas. Ne, nikada ne bi bio isti.

Vi, koji ovo čitate, ili slušate, vi ste nezamjenjivi i uvijek ste bili. Ništa što vam se događa nije bilo uzalud. Sve što ste propli i što je svatko od vaše braće i sestara prošao, pridonjet će savršenstvu Jednoga. Jer, najdraži, to je ono što vi jeste. To pitanje ste uputili nebesima nebrojeno puta. ZAŠTO? Upravo zato. I sada se bližite odredištu za koje ste oduvijek bili vezani.

Sada mnogo, mnogo više vas to osjeća nego što ste mogli to prije tek nekoliko dana. Možda si i ti među njima, drago srce. Pogledajte sliku iznad teksta. Da li to osjećate? Ukoliko ne, uskoro hoćete.

Budite spremni odgovoriti na pitanje, kratko, kratko, koje ćete uskoro začuti: ”Što se događa?” Nemojte preopteretiti onog koji pita. Kao što smo spomenuli i prije, radije dajte dovoljno da potaknete njegov ili njezin interes. Sjetit ćete se kako, u prolosti, niti vi niste voljeli savjet koji niste tražili. Stoga ga nemojte davati. Dajte odgovor koji je tražen i dopustite da bude istražen. Onaj koji pita je na putu i neće skrenuti s njega, upravo kao što niste niti vi.

Ovo slavlje je u tijeku, najdraži. Uživajte u svoj punini dijelova koji su vam namijenjeni da vlastitim naporima pridonesete predstavi. Mi plešemo uz vas i pružit ćemo vam svu moguću pomoć. Jednostavno zamolite.

Naše misli ljubavi su uz vas svakoga trenutka, kao što su uvijek i bile. Oduševljava nas da vas toliko mnogo počinje to osjećati. Nova godina tek što vam nije počela. Razgovarat ćemo još prije tog dana. Dobar vam dan.

fotografija: Gretchen Wild Iris Hermey 


kanalizirao: Ronald Head

prevela: Marijana Pontoni

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Ron Head - Mihael - CROATIAN