Followers

Friday, December 21, 2012

Mihael - 21.12.2012



"To je ono od čega ste sazdani. To je ono od čega je sve sazdano- -Mihael "





Dobro jutro svima na ovaj prvi dan vašeg novog doba, doba Vodenjaka, kao što ste ga sami nazvali.

Mnogi su osvjestili osjećaje blaženstva i staničnog uzbuđenja kako nastavlja rasti svjetlo što se preljeva preko vas. Ono još uvijek raste do svog zenita i nastavit će tako ostatak ove godine. Uživajte u njemu, kupajte se u njemu i radujte se u njemu. Utjecaji tog svjetla bit će dalekosežni i prekrasni.

Shvatiti ćete da, kako postajte sve više i više naviknuti na nove razine svjetla i ljubavi, ste sposobniji opažati na načine koje ste, većina vas, mogli samo zamišljati. Dopustite nam da vam predoližimo nekoliko načina da potaknete te promjene.

Ukoliko želite, moji prijatelji, da ostvarite promjene u vašim čakrama, vašem energetskom tijelu, prvo morate spoznati da imate takvo tijelo i da doista imate čakre. Ukoliko želite upiti ljubav i svjetlo Stvoritelja, prvo morate spoznati da on doista postoji i da izljeva svjetlo i ljubav na vas. Istina je da je to, naravno, ono od čega ste sazdani. To je ono od čega je sve sazdano.

Postoji, u sadašnjem trenutku kozmičkog ciklusa, više izvora te energije koji su usklađeni i zrače direktno k vama nego što ih je bilo tijekom mnogo, mnogo tisuća vaših godina. Postoji ta konfiguracija, zapravo, koja se nikada nije prije dogodila. Dodajmo, da daleko više srca šalje ljubavi i svjetlo k vama nego što još uopće možete pojmiti.

Sada, ono što želimo da učinite jest da u tu sliku koju smo upravo naslikali uzmete i držite je u svojim umovima sa ljubavlju, zahvalnošću i prihvaćanjem onoliko trenutaka svakoga dana koliko možete, tijekom šetnje, rada, meditacije, sanjarenja, pa čak i spavanja. Samo joj se vratite koliko god često možete. Hranite svoje snove njome. Stvarajte pomoću nje. Da, mi smo rekli, stvarajte njome jer to i činite, draga srca.

Sada, dopustite i ovu malu završnu napomenu i dopustite si provesti ostatak vašeg dana u uživanju ovog trenutka u svoj njegovoj punini. Mi stojimo iza vaših ramena. Dobar vam dan. 

kanalizirao: Ronald Head

prevela: Marijana Pontoni

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

stock photo : Croatian flag butterfly flying, isolated on white background

Ron Head - Mihael - CROATIAN