Followers

Friday, December 28, 2012

Mihael - 23.12.2012"To nije posve dar za vas. - Mihael"
Još jednom vam dolazimo čestitati na prolazak kroz još jednu značajnu, najznačajniju ikad, u stvari. Prošlo je iznenađujeće dobro.

O da, dogodio se veliki broj izuzetno iznenađenih ljudi. Neki su bili iznenađeni onim što se dogodilo. Većina je bila iznenađena onim što se činilo da se nije dogodilo. Najmanje prijemčljivi za strah bili su zahvalni da sva ta proročanstva o propasti i prokletstvu nisu imala pravo, kao što smo vam rekli.

Rečeno vam je unaprijed, moji prijatelji. Čuli ste nas mnog puta da vam kažemo kako će se najveća promjena dogoditi u vašom energetskom biću te onom Zemlje i svih njezinih stvorenja. Vi ste to razumjeli, pa ipak ste još uvijek imali mnogo očekivanja. Da, mnogo puta smo govorili o toliko toga više, i sada vam kažemo, te stvari stižu. One stižu jer ste sada opremljeni da ih možete vidjeti. Vi ste sposobni. Vi imate mogućnost. Vi ćete otkriti da znate kako. Postoji mnogo toga što o sebi morate sada otkriti. No, bit će zabavno, zar ne? Zabavno i prekrasno.

Ništa vas ne bi trebalo iznenaditi. Sve je to drevno znaje. No, to drevno znanje je dugo spavalo i tek se napola u njega vjeruje. Vi još uvijek vidite, čujete i osjećate ostatke trodimenzionalnih misli i uvjerenja. Možda će vam trebati nešto više vremena da si dopustite da to izblijedi i da isprobate “svoja krila“, kakva ste znali.

Gotovo svi vi osjećate, kada si dopustite osjećati, nešto novo u vezi vas samih. Mnogi opisuju jedni drugima iznenađujuća i različita iskustva i osjećaje. To će se nastaviti događati još prilično vremena. To nije posve dar za vas. To je ono kako ste oduvijek psotojali, samo što je skinut omot. Pronađite to. Iskopajte to. Istražite. Igrajte se s time. Sada imate svo vrijeme vječnosti koje vam je potrebno da ponovno naučite kako to koristiti. Zabavite se.

Još uvijek predstoje velike energetske promjene koje se trebaju zbiti. Vaš dvadeset dvanaesti još nije posve završen.

We will speak again soon. Good day. 

kanalizirao: Ronald Head

prevela: Marijana Pontoni

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Ron Head - Mihael - CROATIAN