Followers

Sunday, December 16, 2012

Arcturians / Arkutrijanci - 16.12.2012

Mi, Arkturijanci, danas Vam govorimo o raznim temama. Obraćamo se svima Vama koji osjećate patnju i pod velikim ste stresom zbog svjetskih događaja, ali i od iščekivanja 21.12.2012. Ovaj datum dovodi do zaključivanja većine novih dolaznih energija, iako, to ne znači da je sve završeno, već znači da ćete Vi biti spremni za početak novog energetskog ciklusa.

Za većinu Vas, evolucija je postupan proces. Mnogi jednostavno nisu u mogućnosti shvatiti što se događa, dok su drugi, u isto vrijeme, vrlo usklađeni i spremni za promjene. Vi koji ste spremni, bili ste pripremani kroz mnoge živote. Kad ste se inkarnirali u ovaj život, bili ste svjesni da će ovaj život donijeti priliku za završetak – završetak životnih ciklusa i životnih iskustava, i mogućnost da se napokon oslobodite gustoće treće dimenzije.

Promjene će doći, ali ih Vi morate inicirati. Vi ste ti koji morate promijeniti svijet - tako što ćete prestati slijepo prihvaćati sve što su vam rekli oni koji imaju korist od vašeg neznanja. Vaši susjedi iz okolnih galaksija spremni su da vam pomognu, da vam ponude savjete i da vam daju nove tehnologije iznad onih koje imate danas. Ipak, Vi morate biti otvoreni za primanje, i morate imati hrabrosti i misliti i reći "dosta je" , u odnosu na sve ideje na koje ste odrastajući navikli, unatoč tome što su one zastarjele i istrošene. Svako vjerovanje koje u svom temelju ima dualnost ili odvojenost, stara je energija. Kako sebe osnažujete istinom, i kako počinjete živjeti iz istine, drugi, koji također traže, slijedit će Vas, i početi će prepoznavati gomilu gluposti koje svijet još uvijek zdravo za gotovo smatra stvarnim.

Vidite dragi naši, ne možete čekati spasioca (osobu, događaj, galaktičko biće, ideju) koji će doći i odnijeti Vas daleko od svih vaših problema. To se jednostavno neće dogoditi. Čovjek imenom Isus, razvijeno biće svjetlosti, neprestano je govorio čovječanstvu da je božje kraljevstvo unutar njih samih, a ipak, čak i danas, većina kršćana nastavlja da štuje čovjeka/Boga izvan sebe samog, njega, koji ih je pokušavao dovesti do njihove unutrašnjosti.

Probudite se dragi naši, probudite se. Vaše je vrijeme sada. Energije su na pravome mjestu, spremne za vašu upotrebu i evoluciju. Mi smo ovdje, Bića Svjetlosti su ovdje. Slavlje je pripremljeno, ali Vi sami morate doći na njega. Shvaćate li? Misliti da će doći spasioci koji će ukloniti vaše grijehe i probleme - zastarjeli je način razmišljanja. Ovo je velika zabluda u tumačenju Isusove poruke. Krist razrješava grijehe i probleme, jer u prisutnosti Svjetlosti prosvijetljene svijesti (Krista), pogreška ne može postojati. Ovo nemojte shvaćati na površan način – kao da ste ovu istinu pročitali i da je ona sada vaša. Duhovno evolucijsko putovanje je dostizanje onoga stanja svijesti koji poznaje samo stvarnu istinu, neovisno o pojavnosti. Na ovaj je način Isus liječio, vidio je pojavnost, ali je znao da je ona upravo samo to – puka pojavnost , bez ikakvih zakona koji ju podupiru.

Isus je postigao Kršćanstvo (prosvijetljenost), ali znajte da riječi Isus i Krist nisu iste riječi. Tro dimenzionalne stvari nije Bog naredio niti ih Bog održava , već su manifestacija pogrešnih uvjerenja – koja Vi kreirate. Vidite li zašto je jako važno da pažljivo stražarite na vratima svojih misli i riječi. Energija je vrlo visoko u ovom trenutku. Svatko tko je spreman, čisti se i otpušta sve što je staro i završeno. Ipak, mi vidimo da se mnogi od vas i dalje pridržavaju svojih najdražih koncepata i uvjerenja sa riječima ; "Oh, ma bit će to u redu". Ne! Mi Vam moramo reći da sve što rezonira sa dualnošću i odvojenošću, ne može biti dio novoga svijeta. Vaš je izbor hoćete li se još malo igrati u iluziji, ali, za one koji su ozbiljni u svom duhovnom putovanju i uzačešću, sad je vrijeme da živite, budete i imate svoje biće u istini.

U ovom trenutku, puno se pjeva, veseli i slavi rođenje Božjeg sina jedinca, rođenog u jaslama, koji je došao spasiti svijet. Ovdje smo da Vam kažemo kako je taj događaj također, za one sa "očima koje vide", trebao biti način uvida u simboličko značenje događaja. Isusovo rođenje priča je o tome kako se bilo koje stanje svijesti mora prvo pretvoriti u jednostavne jasle, prije nego se Krist može roditi u njima. Vaše stanje svijesti postaje slično jaslama samo kad je ispražnjeno od ega i svih zamki koje podupiru uvjerenja o odvojenosti sebe od Jednoga. Samo tada, pojedinac je spreman udomiti novo i još uvijek krhko dijete Krista (Svjetlo, istinu).

U početku, novo rođeni Krist treba biti nježno zaštićen i čuvan unutar srca, jer je prosvijetljena svijest prijetnja za one koji žive u svijetu lažnih uvjerenja - njegova moć shvaćala bi ono što je prikazano dječjom pričom: "Car je gol".

S vremenom, dijete Krist raste i jača, i postaje svakodnevno stanje svijesti pojedinca, donoseći nove ideje, nove prijatelje, nove načine poimanja i bivstvovanja, ali uvijek u ljubavi i svjetlosti.

Zapitajte se; "Živim li u utvrdi trodimenzionalnih uvjerenja ili sam pripremio/la tihe i svete jasle, u kojima Krist može biti rođen"? Ovo pitanje svi moramo sebi postaviti. Ne možete živjeti u oba svijeta. Vidimo da mnogi nerado odustaju od onih trodimenzionalnih "dobara" za koja ljudi još uvijek vjeruju da su nužna za njihovu sreću. Sada je vrijeme da izaberete dragi naši; želite li duhovno napredovati ili smatrate da je cijela ova tema samo zanimljiva konverzacija za večerom? Sada je vrijeme da odaberete.

Postoji mnogo pogrešnih informacija u vezi otpuštanja ega, koje su dolazile kroz mnoga pogrešna učenja vjekovima. Poniznost duha ne znači da se morate odreći svega što posjedujete i živjeti kao prosjak u cilju da budete duhovni, a što još uvijek možete vidjeti u mnogim istočnim društvima. Otpuštanje ega znači da blagodati koje imate u svom životu zauzmu svoje odgovarajuće mjesto i da se više ne gledaju kao moć ili apsolutna nužnost za vaš osjećaj potpunosti. To znači da se obitelj, prijatelji, novac, akumulirana dobra, slava… vide kao "dodatne stvari", a ne kao ciljevi.

Mnoge crkve još uvijek propovijedaju kako je siromaštvo sveto. Bog sebe nikada ne manifestira kao siromaštvo. Samo održivo, samo održavano božanstvo nije niti može utjeloviti siromaštvo unutar sebe. Sve unutar Božanske Svijesti uređeno je božanskim zakonom i da je siromaštvo regulirano božanskim zakonom, nikada mu ne bi mogao doći kraj. Siromaštvo je lažna kreacija, nastala pod utjecajem lažnih uvjerenja - rezultat velikog i jakog neznanja prošlosti, dok je ljudski rod bio potpuno neprosvijetljen. Srednjovjekovne crkve, u želji da ljude drže pod kontrolom, željele su uvjeriti čovječanstvo kako je siromaštvo božja volja ili kazna. Ne trebate više nositi sa sobom ovu istrošenu prtljagu, a u stvarnosti, ni ne možete je ponijeti sa sobom.

Je li moja svijest spremna za istinsko rođenje istinskoga Krista? To se trebate pitati, umjesto da se pitate imate li dovoljno ispečenih kolača i je li božićno drvce uspravno.

Mi smo Arkturijanci, 16.12.2012. 


Prevela:  Mirna

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

stock photo : Croatian flag butterfly flying, isolated on white background

Ron Head - Mihael - CROATIAN