Followers

Monday, September 17, 2012

17.09.2012





Ostvarite to, draga srca - Mihael

17.09.2012

 Mihael i svi anđeli, za Stvoritelja univerzuma. 

Na današnji dan, sedamnaestog rujna po vašem vremenu, mi vas želimo izvijestiti o otvaranju nepreglednog novog vremenskog pravca. Vaš svijet je bio postavljen od vas tako da se sjeidni i okonča sve prijašnje vremenske pravce 21. prosinca. Nikakvi napori da se predvidi budućnost tih vremenskih pravaca nisu bili uspješni, upravo zbog toga jer će se oni okončati na taj datum. 

Vaš Stvoritelj je odredio posve novu budućnost za vas, onu čije ste odbljeske opazili, no niste je doista mogli još vidjeti. Druge pojavnosti su bile i još uvijek se sada stvaraju da bi vas odvratile od tog znanja. Mi vam kažemo da vas sada ništa ne može od suzdržati od manifestacije budućnosti koju ste proveli eone stvarajući kroz molitve i uložen trud. Budućnosti koje su svaka od vaših duša odabrala jesu osigurane. 


Dogodit će se velika količina nereda u pokušaju da vas se odvrati, no ti pokušaji će sada biti uzaludni. Upravo koliko i odvojenost i tama vole misliti da su moćne, one nikada ne mogu prevladati na voljom Stvoritelja. Ova vrijeme/prostor realnost ubrzano se približava svom krajnjem “roku trajanja“. 

Postoji i panika u nekim dijelovima jer postaje očito što se događa. Oni koji su se ponosili spoznajom da razumiju stvari koje su od vas krili sada uviđaju da je veoma vjerovatno da su se kladili na krivog konja. 

Mnoge veličanstvene stvari se događaju i nastavit će se događati od sada pa do kraja ove godine. Nijedna od njih, osim onih koje se odigraju u vašem unutarnjem svijetu, ne zaslužuju nužno vašu pažnju. Znamo da će vam to biti teško razumjeti. No, takvo je ustrojstvo i tako će se nastaviti graditi vaši novi životi. Vaši vanjski životi su odrazi vaših unutarnjih, a ne obratno, kao što ste podučavani. 

Vi, moji dragi prijatelji, ste stvaratelji svojih okolnosti. Ono što se dogodilo jest da je dovoljno vas postalo svjesno da nadiđe taj efekt relativne manjine koja je koristila to znanje da bi vas kontrolirala. Neka tako bude. Nemojte tome pridavati pažnju osim ukoliko želite ponuditi oprost i suosjećanje tim dušama. Održavajte svoju pažnju i namjeru fokusirane na pripremanje sebe samih da budete u najboljem mogućem izdanju. 

Mi znamo koliko mnogo vas razgovara sa svojim višim jastvima. Želimo da pozovete ta najmoćnija i ljubeća bića u život kao i kroz vaša vlastita fizička jastva. Zamolite sve razasute dijelove sebe koje su raskidale prijašnje traume da se vrate kući i da opet budete cjeloviti. Objavite sebi mnogo puta svakoga dana riječi “JA JESAM“ i slijedite ih prema svom najvišem razumijevanju i željama. Ostvarite to, draga srca. 

Neka ova zabava započne! U ljubavi i prijateljstvu, želimo vam, kao i uvijek, dobar dan.



kanalizirao: Ronald Head


http://oraclesandhealers.wordpress.com/

Prevela: Marijana Pontoni


We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

stock photo : Croatian flag butterfly flying, isolated on white background

Ron Head - Mihael - CROATIAN