Followers

Wednesday, September 5, 2012

Mihael - 04.09.2012





Mi očekujemo vaš dolazak na vašu zabavu iznenađenja - Mihael

04.09.2012

Danas želim govoriti s vama kao jedan cjeloživotni prijatelj drugome. Veoma je važno da svatko od vas odluči ostati u svome centru i zadržati kontrolu nad svojim emocijama kroz oluju kozmičkih i solarnih energija koje će se dogoditi tijekom slijedećeg tjedna. Možete se povremeno osjećati neuobičajeno nestabilno. Stvari koje za koje ste pretpostavljali da ste davno riješili, mogle bi se pojaviti u vašim životima. Samo promatrajte ostatke tih energija dok vas napuštaju zauvijek. Čak i sjećanje na njih vas više ne bi trebalo smetati. 

Ipak shvatite da je uključen izbor. Mora biti vaš izbor da s njima bude gotovo. Shvatite da postoje važne lekcije i potražite u svome srcu zahvalnost i za lekciju i za blagoslov što će proći. Zahvalite Vječnom Biću da ste stigli do ove točke i što vam je pružilo ovu priliku. 

Odlazak tih stvari iz vašeg života stvorit će nužan prostor da biste ih mogli nadomjestiti. Dovoljno razmislite koje osobne atribute želite uzgajati ili su vam potrebbni. U međuvremenu, ne možete pogriješiti ukoliko budete udisali svu bezuvjetnu ljubav Stvoritelja koju možete zamisliti. Pronađite svaki kutak vašeg bića i ispunite ga ljubavlu. Svako Ja koje ste iskusili radosno će prihvatiti još ljubavi. Potencijalne osobine koje ste željeli ili zamišiljali možda čekaju još ove ljubavi da bi ih energizirala. 

To je prava moć molitve, dragi, stvaranje iz trenutka u trenutak, no s namjerom. Stvarajte sebe jer ćete biti u slijedećem trenutku. Stvarajte sam slijedeći trenutak. 

Također, možemo li istaknuti da će vam od sada pa nadalje izuzetno biti korisno ukoliko se dnevno potrudite održati svoj mir dok stvari budu ludovale oko vas. Mnoge stvari koje su bile dio vaše svakodnevice nestat će po kratkom postupku budući da su dosegle kraj svoje korisnosti. Bit će vrlo lako dopustiti panici da prevlada i vidjet ćete to u drugima. Molili smo vas da se pripremite da budete mirni centri razuma u ovim vremenima. Vi ste vrlo vjerovatno to morali učiniti u vlastitim privatnim životima. Sad kad ste to naučili, imate priliku pružiti mir drugima. Ništa nije potrebno osim vaše mirne prisutnosti. 

Vaša energetska polja su pod većim utjecajima nego što znate tijekom ovog razdoblja. Osjetili ste promjene u sebi i one se sada nastavljaju te će se zapravo i povećati. Oni koji čitaju ove poruke su oni koji su odabrali pokazivati put. Može biti onih koji su učitelji; ipak, većina će trebati tek pružati primjer. To je, napokon, najučinkovitiji oblik podučavanja. 

Molimo vas da jednom tjedno posjetie vizije samih sebe koje ste zamišljali i održavali tijekom slijedećeg tjedna. Biva vam darivana energija koja će te stvari unijeti u ono što vi nazivate stvarnostima. Stvarnost je, zapravo, da one (op. prev. vizije) zapravo postoje, no ispolirajte ih malo jer ćete ih sve više početi opažati u svojim svakodnevnim životima. Kako spoznajete da ste, u biti, sami stvorili te stvari, otkrit ćete da će vremensko razdoblje koje ste si dopustili između misli i manifestacije postati manje nužno. Kontrola koja vam je trebala da trenutačno ne stvorite nešto na što mislite zapravo je dar. Razumijevanje procesa će vas podučiti toj kontroli nad vama samima. 

Radost i sloboda koje ste nadomak iskusiti neki među vama počinju osjećati. To je nedefiniran osjećaj koji tako žarko želite ‘pokazati prstom’. Znanje o samom Sebi koji jeste je veoma blizu doma. Čestitamo, dragi prijatelji. Očekujemo vaš dolazak na vašu vlastitu zabavu iznenađenja. 

Ponovo vas potičemo da osjećate našu prisutnost oko vas. Nastavit ćemo biti uz vas u svakom trenutku. Dobar vam dan. 



kanalizirao: Ronald Head


http://oraclesandhealers.wordpress.com/

Prevela: Marijana Pontoni


We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

stock photo : Croatian flag butterfly flying, isolated on white background

Ron Head - Mihael - CROATIAN