Followers

Friday, September 21, 2012

21.09.2012




Preostalo vam je izdržati još tek treptaj oka - Mihael

21.09.2012

Danas je dan vaše ravnodnevnice. Mi je ne bismo zvali jesenskom ili proljetnom jer tako postupajući bismo varali one koji žive na drugoj polutki vaše planete. Koja god je vama, nadamo se da uživate u ovom danu u dobrom zdravlju i u dobrom raspoloženju.

Vi ste u posljednjem dijelu, trenutku kad se odlučuje pobjednik, u četvrtom tromjesečju. Odaberite metaforu koja vam se sviđa. Pa iako je rezultat u vašu korist, sada je vrijeme da pošteno upregnete i dobro odradite završnicu. Možda je, imajući sve u vidu, dobro ovo prispodobiti maratonu. Ovo putovanje je bilo toliko dugo i toliko zahtjevno da vas već sama činjenica dolaska na start zauvijek stavlja u posebnu kategoriju, najjači od najjačih, najblistaviji od najblistavijih. Napregnite se za taj još jedan udah. Napravite još taj jedan korak. Sada se sjetite što vam je bilo govororeno, trenutak prije nego je ova trka završena, može izgledati kao da je sve izgubljeno. Ovo je vrijeme da odlučite da li istinski imate ili nemate vjere, ne u svoju religiju, već u same sebe. 

Uvijek, uvijek ćemo se na to vraćati. Vi ovdje dolazite i ponovo se vraćate da biste pronašli i uglačali dragulj koji ste sami. Našli ste ga. Nemojte ga sada ispustiti. Živite svoj život kako je nužno, da; mo u svome srcu pažljivo i nježno držite blješatavi sjajno dragulj koji ste tako dugo trebali tražiti. 

Postoje, i nastavit će postojati još neko vrijeme, mnogo bučnih i zastrašujućih pokušaja da vas se odvrati s vašg kursa. Nemojte im pridavati pažnju. Za većinu vas nije vjerovatno da ćete shvatiti koliko njih je pod utjecajem vašeg mirnog i ustrajnog ustrajanja. Vi ne opažate efekt koji imate na svoju obitelj, čak i one koji su vam prethodili i koje nikada niste sreli. Vi ne opažate kakav utjecaj ima vaša jedna riječ ili osmjeh na prijatelja koji je tri puta udaljen od vašeg susreta. Sve je to, ipak, stvarno. 

Neki počinju imati stvarne osjećaje povezivanja njih samih sa razumijevanjem “mi smo jedno“. To je istina toga, dragi. I mi, s naše strane, ne isključujemo se iz tog Jedinstva, čak iako to vi još uvijek činite. Kada mi govorimo o nama kao o vašoj braći i sestrama, tako se i vidimo. Vi ste i sami na početku dokučivanja takvog razumijevanja. Nemojte dopustiti da vaše prijašnje uvjetovanosti to opovrgnu. Sve je Jedno. Nučite voljeti sve očite razlike i svaki problem na ovom svijetu će nestati preko noći. 

Dakle… na ravnodnevnice. Za neke, to je vrijeme slavlja u čast žetve nakon godine truda. Drugima, to je vrijeme da slave ponovno rođenje života. Svima, to je vrijeme, ponovimo, da osjetite zahvalnost za život. Pridružujemo vam se u tome, i pridružujemo se, još jednom, u održavanju kursa. U perspektivi vašeg vremena ove dimenzije, preostalo vam je izdržati još tek treptaj oka. Uživajte u tome. Dobar vam dan, draga srca. 



kanalizirao: Ronald Head


http://oraclesandhealers.wordpress.com/

Prevela: Marijana Pontoni


We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

stock photo : Croatian flag butterfly flying, isolated on white background

Ron Head - Mihael - CROATIAN