Followers

Wednesday, September 12, 2012

Mihael - 12.09.2012


Pozovite nas i doći ćemo vam. - Mihael 


Naš razgovor danas započet će s našom molbom za vas da još jednom obratite pozornost na oštar rast energije ovog punog mjeseca što raste. Možete osjetiti precizne promjene u vašim reakcijama na događanja oko vas. Kada ste ponukani govoriti ili djelovati, molim vas da se sjetite združiti vaša osjećanja bezuvjetnom ljubavi sa vašom željom za promjenom. Impuls da nešto učinite možda vam može biti nov i stran. Uvijek je najbolje krenuti iz centra srca i nastaviti onako kako znate da bi djelovala vaša najviša vizija vas samih. Tako, kada zastanete da se upitate: “Da li sam upravo to rekao/la?”, bit će to sa osmjehom na vašem licu. 

Kao što možete zaključiti iz prijašnjeg odlomka, sada ćete početi manifestirati najranije promjene u sebi za koje ste dugo molili kao i one za kojima ste čeznuli mnogo prije ovog životnog ciklusa. Legija pravih svjetloradnika i živih putokaza sada će se otkriti i preuzeti odgovornosti zbog kojih su ovdje. Znajte da vas Stvoritelj i mi imamo najveće povjerenje i vjeru u vas. Odbacite svoje osjećaje nevažnosti ili neznatnosti. Vi ste dio ogromne grupe koja neće biti zanijekana. Vaša riječ, vaš osmijeh, vaša sposobnost da se nosite sa situacijama, vaša unutarnja snaga - sve to će se računati daleko više nego što možete zamisliti. 

Ukoliko, s vremenom, vaše okonosti uzrokuju da se osjetite odvojenima ili da izgubite iz vida vaš cilj, vratite se u vaš centar srca i pozovite nas u pomoć. To doista ne možete prečesto činiti, a mi nikad nismo udaljeniji no tek za trrenutak potreban za misao. Većina vas je sada sposobna osjetiti prisutnost energija kada im posvetite pažnju. Znajte sada da smo i mi dio toga. Pozovite nas i doći ćemo vam. Zamolite za snagu, za utjehu i bit će vaše. 

Vaša draga planeta će proizvesti neke promjene koje će drugi interpretirati u strahu. Ona se doista napreže da obavi nužne prilagodbe, a da pritom izazove što manje štete. Postepen rast prema onome što se mora obaviti trebao bi vas uvjetiti da je iznimno svjesna što se događa u njezinoj okolini. Posve je sigurno da nitko nije doista spreman za sve što će se dogodit, iako je mnogo toga predskazano. Vidjet ćete dokaze o vašoj povijesti koji vaši akademici više neće moći nijekati. 

To, zajedno s promjenama koje počinjete ostvarivati u vašim društvima, trebalo bi vam donijeti potvrdu da se sve kreće u pravcu koji vam je obećan. Mnogi, mnogi se sada bude. I njihovo svjetlo će doprinjeti jačem zamahu rastuće svijesti. “Molimo da vratite vaša sjedala u uspravni položaj i pričvrstite pojaseve.“ I mi se doista volimo zabavljati. 

Uskoro ćemo opet razgovarati, dragi prijatelji. Dobar vam dan. 

kanalizirao: Ronald Head 
prevela: Marijana Ponton

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Ron Head - Mihael - CROATIAN