Followers

Wednesday, September 5, 2012

Mihael 31.08.2012




Najteža i najopasnija dionica za prijeći - Mihael

31.08.2012


Danas ćemo malo govoriti o svrsi ovog kanala. Kao što se dobro svjesni, naše energije su kanalizirane kroz nekoliko veoma pouzdanih osoba. Svaki od njih ima drugačiju svrhu i set vještina koje donosi u igur, kao što vi običavate reći. Dok se ne stigne do određene točke u razvoju procesa uzašašća, ovaj je kanal pristao da nam bude od pomoći u osvještavanjau i informiranju vašeg svijeta što će pomoći pojedincima da napreduju na svojim osobnih putovanjima ukazujući im na stvari kroz koje prolaze čak i onda kada ih nisu svjesni.


Maleni skok u pažnji doista i jest početna točka da bi mnogi postali svjesni svog vlastitog fizičkog, mentalnog i duhovnog razovja prema obećanom novom čovječanstvu. Svatko, naravno, ima mogućnost ne učiniti te unutarnje promjene; no, pretpostavljajući da je odabrano to ostvariti, blagi potacija u svijesti pomoći informacija dokazao se kao izuzetno blagotvoran. 

Uskoro će ovaj ugovor biti ispunjen. Vi i ovaj kanal ćete početi primjećivati stvarne promjene u izvoru i sadržaju ovih poruka u tom trenutku. Vjerujemo da će ga to umiriti. 

Vi ste sada u razdoblju u kojem vas oplakuje veoma intenzivan tok energije kao is vakoga drugog na ovoj planeti. Osjećate, gotovo sa sigurnoću, kao da će se dogoditi nešto veliko i prekrasno. Vi ne možete, niti pod cijenu života, izraziti o čemu je riječ. Da li to opisuje kako se osjećate, draga srca? Sada znajte da ste u pravo u vezi svega toga. Ipak, kada se to okonča, nećete vidjeti ništa osobito. Ono što će biti učinjeno, što se čini, jest omogućavanje da se apsorbira slijedeći rast u intenzitetu. 

Pred vama su sada dva tjedna velikih promjena. Bit ćete na trenutke zapanjeni svojim vlastitim reakcijama ili izostanku istih, na ono što će se zbivati oko vas. Čestitamo. Primjetit ćete i povećanu ludost kod drugih. To je razlika u reakciji na iste energije kada ih prolaze dva različita uma. Tada ćete znati da vam je došlo vrijeme da održite svoj fokus i centar upravo kao što smo vas podučavali. 

No, mi smo sigurni da ne trebamo isticati da je izlazak za mnoge od vas. Dobro ste učili i ostvarili ste izniman napredak. Ukoliko vam ovo vrijeme još uvijek donese neugodne stvari da ih promotrite iz dubina vaše svijesti, molim vas, nemojte pasti u samookrivljavanje. Svatko ima, imao je ili će imati isto iskustvo. Sve se mora očistiti. Nešto je vaše, nešto je vaše iz života kojih se ne sjećate, a nešto mogu biti stvari za koje ste se složili pročistiti iz DNA vaših obiteljskih linija. Ne vezujte uz to nikakvu krivnju. U stvari, budite ponosni da ste došli do točke kada ih možete otpustiti. Samo ih promatrajte, ostanite mirni i otpustite ih natrag univerzumu da budu preobražene u kreativnu energiju koja ih je stvorila. Ti ciklusi vas više neće ometati. 

Još nešto bismo željeli ovoga puta pripomenuti. To intenzivno razdoblje će se nastaviti, i zapravo pojačati, tijekom još dva vaša tjedna. U to vrijeme ćete trebati samo, pa stoga i primiti, kratki predah da asimilirate u svoja tijela ono što je stečeno. Može se činiti da uopće nema opuštanja jer ste stigli do osnove posljednjeg i najvećeg uspona. Svaki planinar vam o tome može pričati. To je najteža i najopasnija dionica koju treba prijeći. Tome možete pristupiti sa grozom i strahom. Mi savjetujemo drugačiji pristup. Otvorite svoja srca i radosno koračajte te veselo krenite na sastanak. Ukoliko možete zadržati takav stav, vaš cilj će biti postignut s mnogo manje poteškoća. 

To je sve za danas, dragi prijatelji. Neka vas prate mir i ljubav u svakom trenutku. Dobar vam dan. 



kanalizirao: Ronald Head


http://oraclesandhealers.wordpress.com/

Prevela: Marijana Pontoni


We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

stock photo : Croatian flag butterfly flying, isolated on white background

Ron Head - Mihael - CROATIAN