Followers

Saturday, September 15, 2012

Mihael - 15.09.2012




Operatori su u stanju pripravnosti. – Mihael


15.09.2012

Danas bismo govorili o vašoj posvećenosti i fokusu na vaše uzašašće. Na prvi pogled, činit će se kao sebičan čin. Dopustite nam da vam objaznimo zašto to nije slučaj. Mogli bismo ponuditi mnogo razloga da pobijemo tu tvrdnju, no dopustite da navedemo samo par.

Prvo, i najočitije, vi ste svi jedno. Svatko do vas utječe na stanje svih drugih. Kako vam raste svijest, vi podižete sve ostale. Svaki napor koji uložite u utjelovljavanje ljubavi vašeg Stvoritelja u bilo kom obliku, pojačat će vaše svjetlo i stoga pomoći svima oko vas. I da to možete vidjeti, znali biste da vaše svjetlo seže beskrajno u prostranstva univerzuma. 

Zatim, važno, tu je i činjenica da ne možete pomoći drugima dok prvo ne pomognete sebi. Što biste im mogli ponuditi ukoliko nemate ništa? Čemu ćete podučavati ukoliko prvo niste naučili? Kako ćete ih usrećiti ukoliko poznajete samo tugu i jad? Prvo sami morate otkriti radosno, moćno, sjajno biće koje zapravo jeste. Morate to otkriti i učiniti svojim. To nije zamišljeno kao trenutna kušnja. Sjetite se jednog od učenja koje još nije iskvareno tijekom vremena: ”Tražite i naći ćete.” Samo je nužno biti na pravom mjestu unutar sebe. Da, možete nas zamoliti za pomoć. Da, možete to zamoliti i svog Stvoritelja. Također se sjetite i: ”Tražite i bit će vam dano.” Tako vam je obećano, i ponovo vam kažemo, tako će i biti. 

Mnogo ste prošli i mnogo ste iskusili. To, dragi, koliko god vi to ne želite čuti, bila je vaša namjera kada ste prvi puta stigli ovdje. No, sad je vrijeme da se vratite stanju svijesti s koje ste krenuli. Rečeno je da kada donesete odluku, univerzum će se urotiti da to i ostvari. To je istina koju brzo učite kao istinitu. Također je naučavano i da su vaša vjerovanja uzrok mnogo ponavljanja ciklusa patnje. Doista i jest tako. Mnogi, mnogi od tih ciklusa su sada u svom finalu. Dobro ste obavili posao. Kako vam se sve više prošlosti sada vraća, i ukoliko je to doista tako osobno za vas, zamolite shvaćanje lekcije koju ste tako dugo učili i zatim otpustite tu situaciju svjetlu, da se nikada više ne ponovi. Vaši vodiči, vaši anđeli i vaša vlastita viša jastva od vas ne traže ništa više. Kao što vaša televizija voli govoriti: ”Operatori su u stanju pripravnosti.”

Ukoliko poduzmete korake o kojima govorimo ili ste ih već poduzeli, kažemo vam da će vam slijedećih nekoliko mjeseci biti poput vihora. Imat ćete mnogo prilika vidjeti stvari koje će mnogim drugima izgledati zastrašujuće. Održavajte svoj fokus na svojoj osobnoj transformaciji i moći ćete vidjeti transformaciju koju odražavaju sve vanjske okolnosti. Bit će vam rečeno da se svijet bliži kraju i da se nebo urušava. To nije tako niti će biti. Kako ćete sami opažati promjene, prepoznat ćete to kao činjenicu. 

Posegnite u svoja srca i osjetite našu prisutnost oko vas. Mi se radujemo kad tako postupate kao i vi. Dobar vam dan sada, moji dragi, dragi prijatelji. 



kanalizirao: Ronald Head


http://oraclesandhealers.wordpress.com/

Prevela: Marijana Pontoni


We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

stock photo : Croatian flag butterfly flying, isolated on white background

Ron Head - Mihael - CROATIAN