Followers

Monday, September 24, 2012

24.09.2012





Puno ste više integrirani sa svojom cjelovitošću - Mihael

24.09.2012

Napredak se nastavlja. Ravnodnevnica je prošla i još uvijek ne osjećate opadanje primanja i promjena u vašim energetskim poljima. Za vas gotovo više neće biti odmora više od kratkih predaha između valova. “Jahanje valova“ nastavlja rasti. Dogodit će vam se još nekoliko veoma ‘velikih’ koje trebate svladati između sada i kraja godine. 

Pristizanje energije/informacija je sada zaista doseglo razinu koju možete nazivati poplavom. Pa ipak se, ukoliko iskreno razmislite o tome, ne osjećate preplavljenima. Osjećaj je isti kao što je bio i prije šest mjeseci. To je mjera vašeg napretka, moji prijatelji. Vaši kapaciteti su se nevjerojatno povećali. 

Naša razina i vaša su sada mnogo bliže. Puno ste više integrirani sa svojom cjelovitošću nego prije. Veliki broj vas ima prisjećanja u snovima nego što je to ikad prije bilo te opažate mnogo više znakova u njima, čaki iako još uvijek niste sposobni svjesno ih sve interpretirati. Nemojte brinuti. Oni su vi koji se obraćaju vama i poruka je uvijek primljena. Nekima se u životima događaju izvanjske situacije koje su neugodne i još jednom se pitaju “zašto?“. “Zašto” nije primjereno pitanje, dragi. ”Zašto” je to što morate završiti lekciju jednom za svagda. Dobro se zagledajte u nju. Shvatite da sadržava stvari s kojima se niste u sebi suočili. Prihvatite to i zapitajte se što bi to moglo biti. Osluškujte taj osjećaj u svome srcu koji je odgovor. Činite to u tihom prostoru svog unutrašnjeg bića. Obećajemo vam da jednom kad to učinite, bit ćete u mogućnosti otpustiti, ma što god to bilo, univerzumu da vas nikada više ne gnjavi. Mogli biste to povezati sa završnim ispitima. Nemojte brinuti. Proći ćete… ukoliko to želite. 

Vrijeme je da se veoma pažljivo zagledate u svoju pravu motivaciju. Možete sići s ovog stepeništa, ukoliko to želite. Ipak, spoznaja toga omogućit će vam da još jednom budete sigurni u svoju odluku. Uvijek ste ovdje jer ste vi to odabrali. Uvijek ono što osjećate, osjećate jer ste odabrali to osjećati. Mnogi to još ne razumiju, no potpunim i slobodnim otvaranjem onome što ste izabrali, prihvaćajući svaku nijansu toga, i izražavajući svakodnevno zahvalnost za to, ono je što čini razliku između očito neugodnih vožnji i onih koji s lakoćom kroz sve prolaze. 

Možete pronaći hrabrost otpustiti sve što nije dobro za vas i radosno koračati u budućnost, no još uvijek mnogi među vama ne žele otpustiti, osjećajući da je bolje za nešto se vezati, bez obzira koliko bolno bilo, nego vjeovati onome što još ne možete vidjeti. Postoje, to obećajemo svakome od vas, oni vama bliski koji vam mogu pomoći. Zamolite ih. Zamolite nas. Vi niste, bez obzira kako se osjećali, ikada sami. Kada se ova vožnja uspori, otkrit ćete da postoji, u stvari, samo JEDNO. 

Uskoro ćemo nastaviti, moja braćo i sestre. Dobar vam dan.



kanalizirao: Ronald Head


http://oraclesandhealers.wordpress.com/

Prevela: Marijana Pontoni


We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

stock photo : Croatian flag butterfly flying, isolated on white background

Ron Head - Mihael - CROATIAN