Followers

Thursday, September 20, 2012

20.09.2012





Pazite da vas sada ne ometu neki huligani na igralištu - Mihael
20.09.2012

Danas nam ne dozvolite da zaboravimo spomenuti predstojeću ravnodnevnicu. “O, ne!”, misli naš kanal. “Ponovo ćemo o svjetlosti i energiji.“. OK. Poštedjet ćemo vas toga… nakon što istaknemo da ne samo što ćete ih primiti jače no ikada, već će biti i suptilnih promjena dok prolazite ovo posljednje tromjesječje vaše solarne godine kao i nove sposobnosti da primate više i više količine i frekvencije. 

Ne trebamo niti isticati da se ludilo oko vas doima poput zaraze. Mnogi od vas se čude samima sebi da se niti najmanje ne uzbuđuju u vezi onoga što se događa i o čemu se govorka da će se dogoditi. Čestitamo vam na vašoj novopronađenoj sposobnosti da ostanete usidreni u svome centru i fokusiranju na vaše namjeravano samousavršavanje. Možda to nije najbolje tako nazivati, no to je ono što činite. 

Dogodit će se, a doista se i događaju pokušaji da se vaš svijet navede u još jedan posvemašnji rat. To vas ne iznenađuje, a niti nas. No, ostala su tek tri mjeseca ove iznimne godine, a novi svjetski rat nije u božanskom planu. Mnogo toga će se dogoditi u ova tri mjeseca, a mnogo to ga će biti veoma uznemirujuće za mnoge ljude, no vi ćete ući u vašu novu godinu u boljem stanju nego što ste sada. Kao što smo to već prije rekli, svijet neće propasti i nebo se neće srušiti. 

Ono što se događa jest da vi, čudesne kreacije Majke/Oca Boga, Stvoritelja Svega Što Jest, upustit ćete se u otkrivanje i sjećanje tko ste i kakve su vaše mogućnosti. I tom slučaju, draga srca, predlažemo vam da pridržite šešire i pričvrstite pojaseve. Čak i ovako kasnog datuma, tek je relativno malo onih među vama koji imaju bilo kakvih uvida o tome kamo idete. 

Čuli ste da koristimo mnoge prekrasne riječi i opise, no to je tek jeka iskustva koje ćete vrlo uskoro imati. To bi bilo kao kad bismo vam pričali o sladoledu od čokolade mnogo godina, a sada ćete ga prvi puta kušati. Rekli smo vam da je hladan. Rekli smo vam da je kremast, ukusan i prekrasan. No, sve dok ga niste probali, vi nemate nikakvu ideju kakva vas poslastica čeka. Ukoliko bih pred vama držao kornet pred vama, sve što biste trebali jest ispružiti ruku i uzeti ga. To je, dragi prijatelji, veoma dobra metafora onoga pred čim sada stojite. I najbolji dio je da ga ima dovoljno za vas i sve vaše prijatelje i njihove prijatelje. Uopće nema nestašice te dobrote ni za koga. 

Mi ćemo se pobrinuti za raspodjelu korneta sladoleda. Vi se pobrinite da budete spremni, uglađeni, strpljivi i pažljivi ne ispustiti svoj na igralištu. Dakle, zapravo, vi to ne biste mogli učiniti. No, pazite da vas sada ne ometu neki huligani na igralištu. 

Još jednom vas pohvaljujemo za sve vaše napore i vaš uspjeh. Ustrajte još ovaj posljednji kratki dio puta na kursu i mi ćemo vas nastaviti podupirati u svemu što budete činili. I ukoliko ste jedan/jedna od onih koji su nam rekli “Zdravo“ kada ste primjetili našu prisutnost ili male poticaje, mi vam uzvraćamo “Zdravo”. Mi vas volimo. Dobar vam dan, dragi. 



kanalizirao: Ronald Head


http://oraclesandhealers.wordpress.com/

Prevela: Marijana Pontoni


We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

stock photo : Croatian flag butterfly flying, isolated on white background

Ron Head - Mihael - CROATIAN