Followers

Friday, September 7, 2012

Mihael - 07.09.2012




Stiglo je vaše vrijeme, dragi - Mihael

07.09.2012

Tema o kojoj danas želimo progovoriti je prilika koju imate u ovo vrijeme zbog otvaranja portala devetog-devetog. Razvoj koji smo obećali je započeo. Pred vama je cijeli tjedan prilika bez premca da pojmite više novih sebstava koje želite postati. Svatko od vas je radio na drugačijim aspektima svog života. 

Vaše Više Ja, ta iznimna bića kojih ste odraz, već znaju o kojim aspektima je riječ. U biti, više je nego vjerovatno da ste bili od njih vođeni prema tim stvarima. Neki pokušavaju manifestirati nove talente ili vještine. Neki pokušavaju prekinuti stare navike. Neki se pokušavaju iscjeliti. Sad možete prestati s pokušavanjem. Prepustite se brizi vaših Viših Ja i vašeg Stvoritelja. Neka vam sada bud cilj upiti i asimilirati svu ljubav i svjetlo koji vam su vam dostupni, koliko god možete u ovom času. Shvatite da govorimo o svijesti od koje ste sazdani. Vaše molitve i želje su saslušane. Vaše potrebe su sagledane. Sada bismo vam savjetovali da se otvorite, dopustite i vjerujete. Udahnite sve te nove energije koje možete i, u zahvalnosti, dozvolite im da provedu sve promjene koje su vam potrebne.

Ukoliko ste stigli do točke koja vam dopušta da osjećate ulazne energije na neki način, zamislite ih kako utječu u vas i umnožavaju se koliko god je to moguće. Tko želite biti? Zamislite to. Što želite biti? Zamislite to. Zamislite to u svojim srcima. Ukoliko vaš um još uvijek iznosi razloga zašto se to ne može ostvariti ili zašto bi to bilo teško, podsjetite ga da sila koja je stvorila univerzume neće imati problema sa tako malim stvarima. 

Stiglo je vaše vrijeme, dragi. Većina zamišlja taj portal kao neku vrstu otvora za stvari koje dolaze, a možda je i to, no neka to budu vrata doma za vaša istinska jastva. Sada prođite kroz njih sa zaigranim entuzijazmom. 

Ova kratka poruka je za danas dovoljna. Razgovarat ćemo još nekoliko puta prije nego se ta vrata zatvore. Kročimo uz vas svakoga trenutka. Znajte da smo ovdje s vama. Ostajte dobro. 



kanalizirao: Ronald Head


http://oraclesandhealers.wordpress.com/

Prevela: Marijana Pontoni


We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

stock photo : Croatian flag butterfly flying, isolated on white background

Ron Head - Mihael - CROATIAN