Followers

Wednesday, September 26, 2012

26.09.2012








Održavajte sve, uključujući i sebe, u ljubavi i svjetlu - Mihael

26.09.2012

Vjerujemo da je vrijeme da posvetimo konverzaciju vašem razumijevanju jedinstva. Ono što ćemo prodiskutirati nije vam novo, no, osim svojim intelektom, još uvijek to niste integrirali u svoju svijest. Prošlo je više od stotinu godina od kad je vaša znanost otkrila da se sve što vidite sastoji samo od energije. Dokazali ste iznova i iznova da ono što nazivate stvar, zapravo, ne postoji kao ‘čvrsta tvar’. S lakoćom je demonstrirano da su stvarna samo polja energije. Pa ipak, vaša iluzija još uvijek čvrsto drži vašu percepciju. 

Percepcije su to o čemu ćemo danas govoriti. I ono čime bismo započeli vam nije novo, iako još možda nije do sada rasprostranjeno shvaćanje. Jer ste vi dio velikog polja energija, ne postoji znanje, niti događaj, niti shvaćanje koje vam nije dostupno u bilo koje doba. Vi ste uronjeni u nebrojene bitove informacija u svakom danom trenutku. Vaša sposobnost da shvatite te ‘signale’ jest, ipak, ograničena. Stoga vi prihvaćate, usklađujete se, sa onima koji vam imaju smisla i stvarate svoj vlastiti određeni svijet od njih. Ono što pretpostavljate čini razliku između onoga što odabirete i onoga što ne odabirete? Koji je glavni dio vašeg ’prijemnika’? I mi odgovaramo, vaša uvjerenja i vaša prijašnja shvaćanja vaših iskustava. 

Sve dok se njih držite, vaš svijet, vaš osobni svijet, prolazit će teško kroz promjene. Zapravo, niti s neće mijenjati. Trebat će vam demonstrirati u čemu vaša razumijevanje nije ispravno. 

To se događa i uvijek se jest. Ipak, željeli bismo istaknuti da biste si olakšali vaših nekoliko slijedećih mjeseci te da biste ubrzali osobne promjene koje tako željno iščekujete, bilo bi najbolje za vas da pomno istražite čega se tako čvrsto držite, a što biste htjeli otpustiti. Nemojte od toga raditi veliki problem. Jednostavno otvorite svoje srce i um drugim mogućnostima i istražite ih kada dođu. Prihvatite ih ukoliko vam se čini da za vas imaju vrijednost. Iznad svega, odbacite prosudbe sebe i drugih. Te prosudbe, u najboljem slučaju, osnovane su na ograničenim informacijama. 

To ne znači da morate prihvatiti sve što netko drugi kaže ili čini. Postoji razlika između djela i onih koji ga čine. Budite spremni da održavate sve, uključujući i sebe, u ljubavi i svjetlosti. 

To je ono što se događa u vašoj svijesti, prema zavjetu vaših viših jastava, s vašom svjesnošću o tome ili bez nje. Vaši omiljeni ‘simptomi’ su, u većini slučajeva, vaš otpor novome. Širom raskrilite ruke, zašto ne biste? Zahvalite svojim višim ja i svome Stvoritelju da sve što vam biva poslano. Uskoro ćete znati da je to ono što ste cijelo vrijeme željeli. Neka vam dani budu puni radosti te spoznaje. 

Uskoro ćemo opet razgovarati. Dobar vam dan.



kanalizirao: Ronald Head


http://oraclesandhealers.wordpress.com/

Prevela: Marijana Pontoni


We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

stock photo : Croatian flag butterfly flying, isolated on white background

Ron Head - Mihael - CROATIAN