Followers

Monday, September 10, 2012

Mihael - 10.09.2012




Vjetrovi promjene dobivaju na snazi - Mihael

10.09.2012

Dopustite da vas danas savjetujemo da je otvaranje portala uspješno i da se izvrsno držite, kao što je očekivano. Stvari već iskrsavaju, kao što običavate reći. Većina dobrih vijesti koje mediji počinju prenositi bivaju zasjenjene starim porukama kojima je bila svrha održavati vas pasivnima. No, za one među vama koji su naučili proučavati druge izvore, znakovi iskrsavaju svugdje drugdje. 

Još uvijek će biti moguće nekima inzistirati da se ništa ne događa, ali ne zadugo. Sada je vrijeme da si potvrdite svakoga dana da ono što opažate je nastavak promjena nužnih da stvore vaš svijet budućnosti, pun obilja, slobodan i radostan. 

Sada je vrijeme da budete osoba koja ste odlučili biti. Ta osoba sada živi u vašem srcu. Pozovite ga ili nju da se izrazi kroz vas od ovoga dana pa nadalje. 

Svijet u kojem ćete živjeti uskoro će vam se otkriti. Vrijeme je da započnete sa izgradnjom vaših života i društava prihvaćajući ništa manje od najizvrsnijeg za sve osobe. Primirje je završeno i vjetrovi promjene dobivaju na snazi. Naizgled će biti strašni. Dragi, molimo držite u vašim srcima naše obećanje da to nisu. Oni će vam donijeti slobodu. 

Sada budite čvrsti. Mi smo ovdje s vama. Neka vas danas prati mir i dobar vam dan. 



kanalizirao: Ronald Head


http://oraclesandhealers.wordpress.com/

Prevela: Marijana Pontoni


We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

stock photo : Croatian flag butterfly flying, isolated on white background

Ron Head - Mihael - CROATIAN