Followers

Wednesday, October 10, 2012

10.10.2012


To ste vi koji rezonirate sa Svim Što Jest - Stvoritelj Svega Što Jest 


Dragi, nema potrebe da na ovaj dan razgovarate sa Mihaelom. Imam sliku koju želim podijeliti s vama. 

Sada vas podsjećam na večer koju ste proveli prije gotovo četrdeset pet godina. Hodali ste duž kamenog puta kroz tihu večer u velikom hramskom kompleksu u podnožju planine Fuji. Vladala je duboka i posvemašnja tišina. Čuo se žubor vode kako preskače kamenje u rijeci pod vašim nogama. Mogli ste čuti tihi pjev sutra što su ga pojali mnogi monasi u svojim odajama. Vladao je osjećaj potpunog mira. 

Naišli ste na scenu dva mlada monaha kako zamahuju velikom kladom koja je bila okovana dvama lancima. Pred kladom je visilo najveće brončano zvono koje ste ikada vidjeli. Uz veliki napor, udarili su krajem klade u zvono. Sada se sječate kako ste osjećali u svakoj stanici vašeg tijela dok je duboki ton odzvanjao kroz vas i sve oko vas. Provedite trenutak sa tom slikom. 

Na ovaj dan, 10. listopada, energija naše bezuvjetne ljubavi za svo čovječanstvo te, zaista, i sve drugo na vašem svijetu jest, kao što i u prošlosti, oglasila zvono po provi puta. Zazvonit će ponovo 11-11 i zatim ponovo 12-12. Kako će zvuk jenjavati, značit će da ste se privikli na novu vibraciju, a niti vi niti išta drugo na vašem svijetu neće ostati isto. 

Sada zatvorite vaše oči i osjetite u vašem srcu prisutnost energije ljubavi koju opisujem. Činite to često. To ste vi koji rezonirate sa Svim Što Jest. Ovo je naša kratka poruka za danas. 

kanalizirao: Ronald Head

prevela: Marijana Pontoni

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Ron Head - Mihael - CROATIAN