Followers

Tuesday, October 2, 2012

Kobrin apdejt - 02.10.2012.

Galaktička Konfederacija

Kao što sam rekao, Galaktička Konfederacija je labava konfederativna unija pozitivnih civilizacija u ovoj Galaksiji, kao što su Plejadanci, Sirijanci, Arkturijanci … Njeni lideri su uzvišeni učitelji, bića koja žive u prosvetljenom stanju svesti. Na ovoj planeti, Galaktička Konfederacija je poznata pod mnogim imenima: Galaktička Federacija, Galaktička Federacija Svetlosti, Galaktička Konfederacija Planeta, Galaktička Federacija Planeta, Ujedinjena Federacija Planeta … Sva ova imena opisuju istu, pozitivnu grupu.

Postojala je jedna ideja koja je kružila internetom da su Galaktička Federacija i Galaktička Federacija Svetlosti dve grupe, jedna pozitivna a druga negativna. To nije istina. Nema negatvinih ET grupa izuzev ovih preostalih na ovoj planeti. Obe, Galaktička Federacija i Galaktička Federacija Svetlosti opisuju istu, pozitivnu grupu.

Postoje mnoga bića na ovoj planeti koja tvrde da imaju kontakt sa ovom pozitvnom grupom. U većini slučajeva ovo takođe nije istina. Neki ljudi imaju istinski energetski kontakt sa ovom pozitivnom grupom, ali većina telepatskih poruka od Galaktičke Konfederacije su presretnute od Arkona i njihove tehnologije na mentalnoj, astralnoj i eteričnoj ravni. Onda Arkoni ubacuju poruke koje izgledaju pune ljubavi i svetla na prvi pogled, ali u stvarnosti su samo reciklirane fraze. Takođe ih mešaju sa dezinformacijama i ovo je proizvelo dosta konfuzije meću Svetloradnicima u vezi Galaktičke Konfederacije. Većina kanala (medija) su istinski posvećenici Svetlosti, oni samo nisu u stanju da prodru kroz Veo kreiran od Arkona. Veoma mali broj kanala (medija) su agenti NSA (National Security Agency).

Oni kanali (medijumi) koji imaju istinski telepatski kontakt sa Galaktičkom Konfederacijom su u stanju da donesu nove informacije na površinu ove karantirane planete i ne ponavljaju samo stare fraze.

Ogromna većina autentičnih kontaktera (medija) sa Galaktičkom Konfederacijom bili su podvrgnuti intenzivnom i brutalnom umnom programiranju u podzemnim vojnim bazama sredinom i krajem 90-ih godina. Njihov um je bio podeljen i dezinformacije u vezi Galaktičke Konfederacije umetnute su kao centralne izmene unutar njihovih ličnosti. Ova operacija je orkestrirana od strane vodećih Arkona koji su kontrolisali Zemljinu karantenu u to vreme jer su se bojali da će Galaktička Konfederacija doći i osloboditi planetu. S potpunim pravom, jer Galaktička Konfederacija ĆE doći i osloboditi planetu, bez obzira na sve pretnje i zverstva Kabale.


Aštar Komanda je deo Galaktičke Konfederacije čija je osnovna funkcija da oslobodi planetu Zemlju od stiska tamnih sila.

Aštar je biće Svetla i ne pripada fiktivnoj negativnoj Bafat grupi, kao što neki tvrde. Sveti Žermen (Saint Germain) je biće Svetla takođe. Kao i Koot Hoomi i ostali uzašli učitelji. Oni su evoluirali iznad dualnosti i emaniraju bezuslovnu ljubav. Nažalost to se ne može reći za mnoge od onih koji se predstavljaju kao njihovi učenici.

Aštar ima blizanačku dušu po imenu Astara. Ona je ta koja je donela misterije Boginje na planetu Zemlju i bila poznata kao Astarte, Ašterot, Ast (Isis), Afrodita i Venera. Ona je takođe biće Svetla. Kabala je pokušala da ukloni i iskrivi njena učenja, ali Boginja će biti pobednik.

Preveo: Saša, Atlanta

 

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Ron Head - Mihael - CROATIAN