Followers

Friday, October 12, 2012

Mihael - 12.10.2012


Postoji partnerstvo između vas i nas -  Mihael


Danas smo sretni ukazati na rast energije portala desti-desetog. Oni koji su osjetljivi već to znaju. Ipak, mnogi inzistiraju na tome da se ništa ne događa. Zapanjujuće nam je da je još toliko njih u poricanju kada se toliko događa oko njih, a što potvrđuje ono što vam govorimo. Pa ipak, mi to razumijemo jer za one koji su zarobljeni u starom razmišljanju, nastavit će se tako još dugo vremena. 

Za one koji istinski tragaju za unutrašnjim dokazima unutrašnjih promjena, ostvaruju se veoma zadovoljavajuće potvrde. Argumenti mogu promijeniti umove onih koji vide samo trodimenzionalne dokaze. Ništa neće odmijeniti srca onih čija se srca mijenjaju. Jednom kad osoba počne osjećati i koristiti energije o kojima govorimo, nemoguće je uvjeriti njega ili nju da one ne postoje. Snažna kreativna snaga Majke/Oca Boga neće biti zanijekana. Možete to zvati kako god želite, no nećete to zanijekati. 

Još tri koraka leže između vas i kraja ove godine, a vi stojite pod samim temeljima prvog. Uspon koji je pred vama je strmiji nego što ste svi vi do sada prešli, pa ipak, za revne, bit će lakši nego ikad. Vi ste daleko snažniji i odlučniji nego prije, a i pripremljeniji. Mnogi se ogledaju i mole sudrugove u penjanju za pomoć, i to je prekrasno. Združite ruke, dragi prijatelji, i stignite zajedno. Niti ste ovako daleko sami stigli. 

Ukoliko ste među onima koji ne mogu osjetiti stvari o kojima govorimo, slijedećih pet dana su za vas savršena prilika da se povežete sa svojim i našim srcima. “Ali, kako ću znati?” govorite. Kada ljubav preplavi vaše biće, znat ćete. Vi ćete znati. Posegnite svojim umom i svojim srcem i dopustite si prihvatiti. Ništa osim toga nije potrebno. Vi niste, i nikada niste bili, sami. 

Mnogi su među onima koji čitaju ove riječi svakih nekoliko dana i osjećaju bezuvjetnu ljubav s kojom su vam ponuđene. Dopustite da vam se i to dogodi. Vaša osobna situacija može vam se činiti nemogućom, draga sestro ili brate, no nimalo to nije. Dopustite ljubavi vašeg Stvoritelja da uđe u vaše srce i zamolite pomoć. Tada se povucite u strpljenje i činite ono što se čini da trebate činiti. (Pssst! To ne uključuje brigu.) Mi se šalimo, no uz određenu dozu ozbiljnosti. 

Postoji partnerstvo između vas i nas u koje još uvijek trebate naučiti vjerovati. Odvojenost u koju ste odgojeni je lažna. O tome ćemo još kasnije govoriti. Dovoljno za danas, dragi. Imajte mir u srcima do slijedećeg razgovora. Dobar vam dan. 

kanalizirao: Ronald Head 
prevela: Marijana Pontoni

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Ron Head - Mihael - CROATIAN