Followers

Friday, October 12, 2012

Mihael - 12.10.2012


Stojimo na pragu vašeg srca i čekamo da vas pozdravimo - Mihael 


Danas osjećamo da je poželjno da odvojite nešto vremena za sebe da biste prihvatili i integrirali velike količine informacija koje su nedugo bile usmjerene u vaša energetska tijela, kao i u vaše stanice. 

Znamo da je tek mali broj vas posve svjesno onoga što ste primili. To je u redu. To je u prirodi potencijala, u svakom slučaju. Na kratko, zatvorite oči i centrirajte se u svojim srcima. Izrazite prihvaćanje i zahvalite se svom Stvoritelju na tim daromiva te ih poželite integrirati u svoje biće dok istovremeno otpuštate stvari koje ne rezoniraju s vašim budućim ja koje želite. Udahnite najbolje i najviše VAS u sebe, a drugo izdahnite. Nije nužno da to bude dugačak proces osim ukoliko ne moje zlatne ili plave, ili Rafaelove ružičaste i zelene ili St. Germainove ljubičaste i sl. Ukoliko vam tako bude, udahnite je i upijte, također. 

Naša pažnja je privučena intenzivnom i rastućem osjećaju koji gotovo svatko sada ima, a odnosi se na predstojeće događaje ’na koje ne mogu pokazati prstom’. Odgovorit ćemo na to na dva načina. 

Prvo, u pravu ste. Taj osjećaj je pun pogodak. Osim toga, na neki način, to događanje je ono usred čega već jeste. Mnogi mogu osjećati događanja unutar sebe i počinju primjećivati promjene u njihovim životima koji to potvrđuju. Većina, ipak, postavlja pitanje kakva je to katastrofa iza ugla. Vaš smiren i blag stav bit će od velike koristi pri raspravi o tome što to oni osjećaju. 

Drugo, da, približava se događaj značajnih razmjera. To je, moji prijatelji, unutarnji događaj koji će promijeniti sve za svakoga i sve. No, ovako bismo vas upozorili. Kada se sličan događaj odigrao na kraju vašeg ‘srednjeg vijeka’, sam događaj je prošao bez zapažanja. Ipak, sve se promijenilo, zar ne? 

Sada, bit će mnogih, mnogih vidljivih događaja koji će se manifestirati nakon toga u vašem vremnu. No, kao što smo ponavljali i ponavljali tijekom ovih mjeseci, oni su tek odraz vas. Mi uvijek, uvijek to naglašavamo. Važno je za vas i vaš svijet da počnete prepoznavati sebe kao oznake promjera, a ne više kao žrtve promjena. Pogledajte u sebe i počnite opažati božanska bića koja jeste. Nikada prije u povijesti vaš sviejt nije bio toliko siguran u to da to možete postići. I svaki i najmanji korak napravljen u tom pravcu ima prekrasne utjecaje na vaš svijet. 

Mi smo preradosni zbog onoga što vidimo da postižete. Stojimo na pragu vašeg srca i čekamo da vas pozdravimo. Nudimo vam svakodnevno dokaze o našoj prisutnosti. Neka mir i ljubav budu vaši dok ponovo ne budemo razgovarali. Dobar vam dan.

kanalizirao: Ronald Head
prevela: Marijana Pontoni

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Ron Head - Mihael - CROATIAN