Followers

Friday, October 19, 2012

Ute (19.10.2012): Poruka Arkturijanaca, od 29.04.2012.: RADNICI SVETLA, UJEDINITE SEDragi Svi,

pošto se 21. Oktobar smatra danom kada se svi mi trebamo ujediniti kao Jedno i skupa stvoriti novi svet, ponovno ovde postavljam link (odnosno prevod poruke; op.pr.) Arkturijanske Poruke od 29. Aprila ove godine. S’ mnogo ljubavi, Ute

Poruka Arkturijanaca, od 29.04.2012.: RADNICI SVETLA, UJEDINITE SE!

Kako se krećete napred u vašim naporima u vezi onoga što nazivate „okupiraj svoj svet“, to je zaista veoma potreban poduhvat u okviru procesa vaše evolucije. Što više vas svesno uzima učešća u sve više moći, moć svetlosti će biti primljena i podržana među vama samima i unutar energetskog polja vaše Majke Zemlje.

Pošto ste vi, ljudska porodica, ti koji ste toliko dugo živeli odvojeni od vaše istinske Božanske Moći Ljubavi i odvojeni od Svetla Hristolike Svesti, vi sami morate to i promeniti! Vi morate menjati, vi morate dopustiti da sve vaše prirodne Božanske Moći izbiju na površinu da bi potaknule neophodnu promenu u vašem svetu.

Kada ujedinjena moć vaše Više volje, udružena sa Svetlom Ljubavi, dostigne određeni nivo realizacije, to će biti dan kada će vaši kontroleri izgubiti svoju moć kojom su (trenutno) još uvek u stanju da raspolažu.

Iako su na snazi masivne isporuke svetlosti usmerene ka vašoj planeti, mora postojati aktivni i svesni odgovor na to da bi se mogao i postići potpuni efekat svega toga! Mora biti prihvaćeno, a vi ste ti koji to moraju prihvatiti, dragi naši.

Mi sa radošću primećujemo da ima sve više vas koji su otvorili svoje srce i koji žude da prime tu svetlost, i koji su probuđeni za ljubav koja jesu!

Mi vas sve molimo da širite to Svetlo Ljubavi birajući Ga svakoga trenutka nasuprot starih i tako uvreženih frekvencija netolerancije, nekonstruktivnog kriticizma i osude.

Sada je vreme da svi oni koji su ovde da rade za svetlost udruže svoje snage.

Uprkos različitostima u poimanju duhovnih stvari i duhovnih paradigmi, uprkos različitosti u kulturi, ličnosti, sklonostima i životnom stilu, molimo vas da sada sve to ostavite po strani i udružite se u jedinstvu srca, mestu koje svi vi delite bez razlike. Ako želite videti pobedu svetla i izranjanje novog i Božanskog Sveta, svi vi morate žrtvovati ovaj poslednji delić egoizma koji još uvek živi u iluziji kompeticije i osećaju odvojenosti.

Kako svi vi, koji radite za svetlo, možete biti pobednici nad vašim kontrolerima ako se svi ne udružite u svom srcu! A možete se ujediniti ako zaista uključite i prigrlite moć svetlosti, koja nosi informaciju o jedinstvu i koja je sada obilato dostupna svakome od vas.

Molimo vas da iskoristite svu tu energiju sada dostupnu i raspoloživu, sve te frekvencije koje, čim ih asimilirate, same po sebi uključuju i frekvenciju znanu kao Ljubav. Sve je sada u vašim rukama, voljeni! Vi sada morate delovati!

Biti ispunjen Svetlom i imati integriran vaš izvorni dar Ljubavi, nije moguće bez znanja da ste svi vi ovde skupa da biste vodili ovu bitku za pobedu svetla. Svako od vas nosi darove (sposobnosti; op.pr.), koji su različiti, da, ali koji su svi deo ove ogromne slagalice gde je svaki komadić potreban da bi se dogodila promena!

Ako bi samo jedan deo nedostajao, celokupna veličanstvena Božanska Operacija oslobođenja planete (i, da, čitavog univerzuma) ne bi bila uspešna. Svako od vas, noseći ovde barjak svetlosti, potreban je da da poticaj onima koji su ovde da bi bili probuđeni tim određenim impulsom i poticajem. Radi ove neophodne i željene lančane reakcije, morate poštovati, prihvatiti i tolerisati jedni druge!

Svi vi nosite važnu misiju, koja uključuje mnoge civilizacije u vašem univerzumu. Kada se zajedno udružite, ujedinjeni putem prevazilaženja samoga sebe (svoga nižeg sopstva; op.pr.), ceo vaš univerzum ujedinjuje se u Ljubavi.

Samo ukoliko to činite potvrđujete da ste istinski radnik svetla, jer i sami znate da svetlost ne pravi razlike. Zbog toga ćete jedni druge prepoznati u toj svetlosti! I bićete privučeni jedni drugima ljubavlju u vašim srcima. To je Jedna i Jedina Veza koja vas sve skupa povezuje.

Jezik različitosti i odvojenosti jeste jezik leve moždane hemisfere! Jezik srca jeste jedinstvo i ne-razdvojenosti ni od čega.

Dragi naši, radnici svetla, sada je vreme da spoznate to i delujete u saglasnosti sa tim. Pridružite se, svi vi. Priključite se vašim srcem i ono što će se desiti jeste da će moć svetlosti, već postojeća na vašoj planeti, u potpunosti ući u svakoga od vas, uzrokujući ogroman talas Božanskog osnaženja.

Prevazilaženje samoga sebe jeste poslednji korak koji morate obaviti da bi videli uzrastanje novoga sveta. Bez toga, vi delite sa svojim kontrolerima odvojenost i osnažujete ih.

I ne možete gledati na druge da li su oni voljni otpustiti svoj sopstveni osećaj posebnosti i ideje odvojenosti, morate početi od sebe, ne gledajući ni desno ni levo. Udruženi u osećaju jedinstva, što je ono što je potrebno svi da učinite. Što više ujedinjene moći izdvojite u vašim srcima, jasnije ćete shvatati da ste VEĆ udruženi u ovom nerazdvojenom jedinstvu. Budite vođeni tom snagom, tom radošću i ljubavlju, ona će eksponencijalno rasti.

Neka vaš dan „Svetskog Oslobođenja“ bude dan vaše lične pobede transcendencijom nad samim sobom!

Mi vas blagosiljamo i ovde smo da vas podržimo u vašoj žudnji za tom pobedom, ako nas pozovete.

Mi smo Arkturijanci!

Poruku prenela UtePreveo: Alakh Niranjan

----------------

! ! ! POZIV ZA UJEDINJENU AKCIJU 21. OKTOBRA: 

Bill Ballard i Lukas – Moj Film – Pridružite Nam Se Svi U Svetskom Fokusiranju Na 21.Oktobar 2012. Za Ujedinjenje


Portal 2012. 
MOĆ NAMERE 

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Ron Head - Mihael - CROATIAN