Followers

Thursday, August 30, 2012

Mihael - 30.08.2012


Ono što vam je sad teško, ponosno ćete nositi u budućnosti - Mihael

30.08.2012

Ono što vam je sad teško, ponosno ćete nositi u budućnosti - Mihael 

Dobar dan svima do kojih dolaze ove poruke. Naša bezuvjetna ljubav i blagoslov svima na ovaj i svaki drugi dan.

Zahvalni smo da, unatoč nelagodi koju neki osjećaju u ovom razdoblju, nastavljate. Ta iskustva su lekcije koje ćete prepoznati kada ćete trebati pružiti pomoć drugima da pronađu svoj put. Ono što vam je sad teško, ponostno ćete nositi u budućnosti koja nije tako daleka. 

Neki traže olakšanje, smanjenje stresa i bola, onda kad im postane preteško. To se može ostvariti i ostvaruje se. U tome nema sramote. Moguće je da se nekome tko se cijelim srcem baci u proces osigura mnogo radosti i trenutačnog olakšanja. Jedino vam srce može reći da li je i s vama tako. U ovom trenutku, kažemo vam, da ćete stići do toga onda kad vam bude vrijeme. 

Mnogi sada osjećaju ogromnu rastuću energiju očekivanja, pa ipak ne znaju što slijedi. Nadolazeće razdoblje, ili radije ostatak ovog razdoblja u kojem ste sada, postat će ubrzo još intenzivnije. Tada ćete se možda osjećati: ”Doista, to je bilo intenzivno! Što se dogodilo?” Odgovor će za svakoga od vas biti drugačiji. Upravo kao što će biti spektakularan kraj ove godine. Bit će onih koji će reći da se ništa nije dogodilo. Bit će mnogo takvih duž ovog puta. Morate primjetiti, ipak, da se broj onih koji nastavljaju ustrajavati u tim uvjerenjima brzo smanjuje. Kako promjene postaju sve više i više vidljive, većina će početi razumijevati. 

Gledajući sada na događaje koji se odvijaju u vašim društvima, možete vidjeti da stvari dosežu vrhunac. Spremite se za vožnju vaših života koju smo vam predvidjeli. Molimo vas da prođete kroz ovo razdoblje u slavlju onoga što znate da slijedi i oduprete se prepuštanju strahu i bijesu. Mnogi od vas otrkivaju da se nalaze, na vaše veliko iznenađenje, u novom prostoru mira i sreće koje više ne uključuje negativne stvari. Mnogi drugi će uskoro stići do tog stadija. Bit će dostupan svima. Dopustite si opciju otplesati preko ovog kratkog razdoblja kaosa sa srcem punim zahvalnosti i mira. 

Tijekom slijedeća dva tjedna privucite si što više energija iscjeljenja i promjena koje možete prepoznati. One su izvanredne i postaju još jače. Kao što vam često govorimo, promjene u vama su daleko najvažnije. Bez napretka svakoga od vas, uopće nema napretka. Uskoro ćete početi razumijevati da vi, znači čovječanstvo kao sastavni dio Gee, predstavljate Pokretače Promjena. To je razlog zašto nismo došli i ‘spasili’ vas. To nije dopušteno i vi biste bili uslijed toga zakinuti. Imajte srca, ipak. Približava se točka u kojoj te stvari postaju nevažne, i to rapidno. Bit će to poput ”AHA” trenutka koji nećete tako skoro zaboraviti. 

Kao i uvijek, potičemo vas sada da nas pozovete u trenucima nemira. Pozovite nas kad poželite razumijevanje onoga što prolazite. Pozovite nas kao utjehu. Mi smo ovdje samo sa svrhom da vam pružimo podršku u ovom velikom poduhvatu. Razgovarat ćemo uskoro. kanalizirao: Ronald Head


http://oraclesandhealers.wordpress.com/

Prevela: Marijana Pontoni


We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Ron Head - Mihael - CROATIAN