Followers

Wednesday, June 24, 2015

Hrvatski -- Arkturijanci, 21. lipnja 2015.

Displaying

Dragi naši, svjesni smo da su mnogi od vas razočarani, jer im se čini da se nova zemlja pojavljuje jako sporo. To je stoga što ovaj proces promatrate sa specifičnim očekivanjima o tome kakve bi stvari „trebale“ biti, što je u skladu sa konceptima koje imate. Nema greške u ovom procesu, jer vaš način viđenja jednostavno odražava način na koji ste naučili živjeti život u trodimenzionalnoj energiji.

Vi očekujete da se evolucijske promjene očituju na neke određene, poznate načine. No, zapamtite - ljudska svijest je ograničena onim što joj je već poznato. Budite otvoreni za nepoznato, jer promjena jest neočekivana, i očitovat će se na neočekivane načine. Znajte da se moćne nove energije tiho ulijevaju i da su dostupne svima, ali se neće uvijek očitovati na način na koji vi očekujete. Velik dio onoga što vi tumačite kao kaos, zapravo je čišćenje starih energija.


Vrlo je važno odvojiti vrijeme za odmor tijekom dana, jer proces integriranja ovih moćnih novih energija često dovodi do osjećaja iscrpljenosti. Čak i uz naporni rad i/ili obiteljski raspored, važno je uključiti male stanke, koje mogu biti jednostavne poput  zatvaranja vrata kupaonice i počivanja nekoliko minuta u realizaciji "JA JESAM". Ako je moguć, kratki drijemež je najbolji.

Proces integracije ne događa se preko noći, ali je on upravo to - proces. Budite strpljivi dragi naši i ne dozvolite da povjerujete kako ništa ne radite, samo zato što svijet ili vi sami, još uvijek i za sada, nisu onakvi kako ste očekivali.

Kad osjete potrebu za popodnevnim počinkom u sredini dana, neki se ljudi odupiru tom porivu, vjerujući kako on označava lijenost ili fizički korak unatrag, jer je to nešto što nikada ranije nisu imali potrebu učiniti. Važno je ne odupirati se, jer proces integracije zahtijeva veliku količinu energije, ostavljajući manje „prostora“ za aktivniji stil života na koji ste se možda navikli. Osoba koja inzistira na nastavljanju stare navike da ide, ide, i ide, unatoč potrebi za odmorom, uskoro će biti vrlo iscrpljena i smanjene energije.

Zastati i odmoriti ne znači da ne radite ništa, kao što se možda čini na prvi pogled, već je takva akcija sastavni dio otpuštanja / procesa integriranja. Programirani ste da vjerujete kako produktivan i uspješan život podrazumijeva zauzetost. I škola i roditelji su vas učili da vrijeme provedeno ne radeći ništa – označava lijenost, i da je to loša stvar, no, poput mnogih drugih vjerovanja, i ovo je samo koncept koji se prenosi s generacije na generaciju.

U prošlim životima to je bila istina, i zato mnogi još uvijek u staničnoj memoriji nose sjećanje na živote u kojima oni koji nisu orali, želi, ili radili duge i naporne sate za nekog drugog, nisu niti jeli. To ne znači da svaki trenutak svakoga dana treba biti borba. Znajte da su energije radosti i zabave najbliže Božanskoj energiji.

Vi shvaćate kako je puno toga u što ste prethodno vjerovali i smatrali istinitim, postupno postalo blijeda stanična memorija. Počinjete shvaćati kako niste samo puka fizička tijela, već svijest u različitim stanjima svijesnosti, koja je zbog potreba učenja odabrala doživjeti fizički svijet u fizičkom tijelu. To je suština borbe za one koji vjeruju da su rođeni  krivog spola ili krive boje kože.

Stanjem svijesti pojedinca dominira stanična memorija, akumulirana u mnogim prethodnim životima proživljenim u jednom specifičnom spolu, i ona nema nikakve veze s tijelom. Budući da neki pojedinci ne razumiju širu sliku, pretpostavljaju da je došlo do nekakve fizičke pogreške, te je nastoje ispraviti na način da postignu spol sa kojim snažno rezoniraju. Izbor spola je odabir koji se vrši prije rođenja i predstavlja odluku svake duše, kako bi se integrirale bilo kakve muške ili ženske energije koje su potrebne da se stvori cjelovitost i ravnoteža.

Pokušajte ne osuđivati i ne uspoređivati vaše vlastito putovanje sa putovanjem drugih,  već umjesto toga pomno ispitajte sve što još uvijek ne razumijete u vašem osobnom iskustvu ili onom svjetskom, kako biste pronašli skrivene lekcije - bisere mudrosti koji čekaju da budu otkriveni. Svačije putovanje je individualno, i temelji se na iskustvima iz prošlih života.

Kako počinjete rezonirati s novim i višim frekvencijama Svjetlosti, tako ćete sve više i više početi vidjeti i čuti energije viših dimenzija. Ne bojte se kada se takve stvari događaju, već vjerujte procesu, jer promjene se događaju i ništa neće ostati isto. Ne postoji razlog za strah. Oni koji se i dalje čvrsto drže onoga što je završeno, hvatati će zrak u svijetu koji se otapa.

Želimo govoriti o zahvalnosti, koja je druga strana ljubavi. Zahvalnost u svom najčišćem smislu, priznavanje je i prihvaćanje "JA IMAM", a ne samo čin izgovaranja riječi "hvala" za neka dobra koja ste primili, kako se uobičajeno vjeruje. U tom dubljem duhovnom smislu, svako dobro za koje se na prvi pogled čini da dolazi  izvana, promatrano kroz prizmu zahvalnosti, zapravo predstavlja manifestaciju uvijek prisutne cjelovitosti i potpunosti. Zahvalnost lako teče iz svijesti urođene cjelovitosti i bogatstva, zbog jedinstva s Izvorom.

Neizražena zahvalnost blokira protok, jer ljubav i zahvalnost uravnotežuju jedno drugo. Razmislite o novčiću - ljubav na jednoj strani, a zahvalnosti na drugoj. Počnite vježbati zahvalnost u svakom području vašeg života – i za ono što imate, kao i za ono što vjerujete da nemate u materijalnom, emocionalnom, mentalnom i duhovnom smislu, jer iskustvo nedostatka služi kao važan prozor u nečiji sustav vjerovanja. Uvijek zapamtite da ste bolne lekcije sami izabrali kao neophodne za postizanje rasta i evolucije koju tražite.

Vi počinjete shvaćati da ste kreatori, da vaše riječi i misli uzimaju oblik i da se manifestiraju. Čin iskazivanja zahvalnosti služi da transformira stanična sjećanja nedostatka u "Ja imam. Ja sam bogat i ja sam neizmjerno blagoslovljen snagom Jedinstva sa Izvorom". Svakodnevno življenje iz ove svijesti omogućuje vam da doživite energiju ljubavi i pomaže vam da puno dublje shvatite lekcije koje trebate shvatiti.

Jer zahvalnost je aspekt ljubavi, i ona mora biti integrirana zajedno sa svim ostalim aspektima ljubavi, da na kraju postane vaše postignuto stanje svijesti, potpuno integrirano i manifestirano kao bezuvjetna LJUBAV.

Vježbajte s jednostavnim stvarima, jer zahvalnost ne treba velike izjave, već jednostavno svijest "Ja imam, jer ja jesam". Dok se vozite na posao budite zahvalni na asfaltu i znakovima za zaustavljanje. Kada kupujete, budite zahvalni na lakoći, jednostavnosti i dostupnosti onoga što trebate.

Zahvalnost se može prakticirati na svim razinama. Materijalno, zahvalnost se može iskazati  davanjem onih stvari koje više ne trebate ili ne koristite (ne bezvrijednih stvari), što vašim stanicama poručuje; "Zahvalan sam, jer imam dovoljno da podijelim". Emocionalno, davanje ramena za plakanje je priznavanje "Zahvaljujem za lekcije koje su mi osigurale „široka ramena". Mentalno, dajući riječi, informacije i inteligentne smjernice onima koji traže na toj razini, zahvalnost kaže; "Ja sam to proživio, ja im mogu ispričati kako je meni bilo. Ja sam zahvalan za sposobnost da pomognem drugima. Imam mudrost".

Čak i jedan peni doniran u duhu ljubavi, nosi snažnu energiju, jer duh ne zna ništa o materijalnim novčanim vrijednostima, već samo prepoznaje namjeru.

Budite zahvalni na činjenici da ste evoluirali do mjesta gdje ste u mogućnosti da prepoznate Božansku prirodu svih s kojima dolazite u kontakt. Budite zahvalni na nečijem osmijehu, pjesmi ptica, ili dobroj knjizi, i uskoro ćete shvatiti da svaki pojedini trenutak običnog dana sadrži beskonačne mogućnosti za izražavanje zahvalnosti.

To je put, to je ono što ste tražili, to je razlog zbog kojeg ste ovdje. Vaše vrijeme na zemlji je privilegija. Iskoristite ga.

Mi smo Arkturijanci, 21. lipnja 2015.

Translator: Mirna K.


No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Ron Head - Mihael - CROATIAN