Followers

Thursday, June 25, 2015

Hrvatski -- Majčina mini-poruka #3 5. lipnja 2015
Majčina mini-poruka #3

5. lipnja 2015


Rad na programu: Kad salata nije salata

Pozdrav dragi majstori, naša djeco, dođite bliže.

Zamislite da ste upravo napravili veliku salatu za ručak sa svim vrstama sastojaka u njoj, i stavili je na svoj stol. Onda ja dolazim k vama i tražim od vas da vratite salatu natrag u kuhinju i razgradite je. Možda ćete mi reći: "Ali Majko, ja sam gladan, a moja salata je gotova, i ja sam odvojio vremena od mog napornog dana da bi napravio tu salatu, nemam li pravo da imam prednost?" A onda vam kažem: "Molim vas, vjerujte mi."


Tako vi odete napuhani u kuhinju sa svojom cijenjenom salatom i počnete je razgrađivati. Počinjete sa svojim najmanje omiljenim sastojcima razmišljajući: "Pa, nisam ih stvarno ni želio tamo, nikako." Cijelo vrijeme dok radite, vi se pitate i sumnjate, što uzrokuje da se krećete sasvim polako i tromo. Vi pokazujete ozračje da nerado to radite. Skupljate na stranu sastojke vaše salate i premještate ih u zasebne posude, a kad dođete do sredine vašeg projekta, zaustavite se i pitate me: "Želiš li da nastavim? Vjerujem ti Majko, ali to stvarno nema smisla za mene. Zašto to radim?" Ja vam šaljem val toplog ohrabrenja.

Nakon što sve imate u odvojenim posudama, okrenete se i pitate me je li to dovoljno dobro? Ja nježno naglasim da je sve još uvijek pokriveno preljevom za salatu. Vi odgovarate s usiljenim smiješkom, ali u sebi mrzovoljno jadikujete. "To je bila moja zadnja boca preljeva za salatu, što bih trebao učiniti, isprati je sa svega toga?"

Nakon što ste završili ispiranje, tražim da pogledate u svoje ostvarenje i da mi kažete što vidite. Vi mislite: "Vidim izgubljena dva sata. Vidim da sam gladniji nego ikad, a moja večera je uništena. Vidim beskorisnu demonstraciju. Vidim glupost." Prema vani, vi jednostavno kažete: "Vidim da sam napravio ono što si ti tražila."

Ja vas pitam, želite li znati što ja vidim? Vi drsko nastupite i kažete: "Da, naravno." Ja vas podsjetim na nedavni zahtjev da imate zdravo tijelo, jasan um i dobru narav, i kažem da ste sada napravili veliki korak prema ostvarenju te želje. Pa, to za vas nema smisla. Uostalom, niste li već težili iste stvari s obzirom na salatu, koja vam je uzela puno vremena da bi je napravili u vašem već stresnom danu, umjesto onoga što ste stvarno željeli?!

Prije nego što rasvijetlim drugi način prikaza vaše salate za večeru, namignem vam i potaknem vas na malo humora na vašem ležaju, tako da možete lakše dobiti jasniji uvid, bez samooptuživanja. Blago, govorim: "Bio si rastresen i zaboravio si oprati štetne toksine sa svog zelenja. Mnoge vrste vašeg povrća dolaze od genetski modificiranog sjemena (GMO) koje je izuzetno opasno za tvoj mozak i tijelo i uzrokuje ti da budeš emocionalno nestabilan.

Odjeća koju koristiš napravljena je od visoko fruktoznog sirupa kukuruza, koji reprogramira tvoj mozak da žudi za šećerom. Tofu koji si izabrao nije organski, pa je natopljen heksanom, nusproduktom nafte. U nastojanju da smanjiš uporabu mesa, ti samo dodaješ komadiće slanine, koji su puni nitratima i kemikalijama i, nažalost, došli su od životinja koje su imale ekstremno mučan život. Kad jedeš njihovo meso, ti gutaš njihove antibiotike, njihove hormone rasta, i njihovu patnju."

Volite sebe kao što ja volim vas

Vidite? U nastojanju da "radite pravu stvar", kako bi bili "zdravi", "mršavi", i "duhovno ispravni", stvorili ste novi, jednako štetan program da zamijenite stari, a okrunili ste ga s osjećajem odricanja i ispravnosti, kao da se "odričete" nečega. To je kao ovisnik o heroinu koji provodi sate u teretani pijući sintetička vitaminska pića.

Sada, molim te, shvati, ja te molim da se brineš o sebi koliko i ja. Boli me kad vidim oštećenja koja su vas sve zahvatila, i štetu koju nastavljate nanositi sebi, vašem dragom planetu, i vašim obiteljima.

Niste stvoreni da budete ratoborno autodestruktivni. Imate draga srca. Ja vas samo molim da ga koristite da volite sebe i vaše dragocjeno tijelo i dušu. Da bi to učinili, morate vidjeti istinu. Vi ne biste pili iz blatnjave lokve, ali vi pijete iz plastičnih boca koje su kemijski mnogo opasnije od lokve.

Vi niste prihvatili jednostavnu istinu da, ako to ubija bacile, ubiti će i vas.

Djeco, naravno da mi ne govorimo o salati i bocama vode. Opet kažem: "Dođite bliže", i uzet ću vas k sebi. Ovi primjeri ilustriraju dubinu vašeg sloj po sloj programiranja gdje s vašim dobrim namjerama mijenjate jedan program s drugim. Nemojte tražiti novi set pravila ponašanja ili filozofske standarde. Učinite ono što vas vaš Otac i ja pozivamo da učinite. "Razgrađivati svoju salatu" znači razgraditi svoje programiranje, koje se sastoji od vaših misli, osjećaja, vrijednosti i uvjerenja. Stavite ih u odvojene posude na pult. Pogledajte ih kakvi su. Idite oko njih, gurnite ih, pipnite ih, pogledajte od čega su napravljeni i odakle dolaze.

Na svjetlu dana, oni i dalje izgledaju tako privlačno i važno? Nakon što ste napravili ovaj vrlo važan i prijeko potreban korak, onda i samo onda, okrenite svoje sjajno lice svom Ocu i meni i pustite da vas ispunimo pravom hranom. Tada ćemo početi zajednički stvarati vaš novi život i naš novi svijet. Neće biti povratka. Mi ćemo vas dočekati na drugoj strani ovog Salata projekta.

Ja sam Majka (i naravno i Otac je ovdje sa mnom)


Kanalizirale: Christine Burk i Kathryn E. May, 5. lipnja 2015Michaelova kodirana poruka:

Ove mini poruke Majke naći će se u pisanom obliku na našoj web stranici:

i na našem YouTube kanalu u audio obliku od Kathryn:© Kathryn E. May, PsyD. Dopušteno je kopiranje i dijeljenje ove poruke, pod uvjetom da je prikazana u cijelosti bez dodataka ili brisanja, a zasluga se daje kanalu i web stranici, www.whoneedslight.org. Prijevodi moraju biti odobreni od autora i pisara.Preveo: Alfred Muck - Fredi


No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Ron Head - Mihael - CROATIAN