Followers

Saturday, June 27, 2015

Hrvatski -- Majčina mini-poruka #9 11. lipnja 2015

Majčina mini-poruka #9

11. lipnja 2015

Tamo gdje je vaša noga, to je vaš put

Jeste li znali da mačke, bilo da žive u divljini u ravnicama Afrike ili sklupčane u košarici za čarape kod kuće, imaju individualne i grupne zadatke? Mnoge mačke imaju odgovornost da hodaju Zemljom kad se igraju na otvorenom da pomognu čistiti i dodavati energiju ley linijama koje su meridijani Zemlje.

Naravno, kao što sam vam pokazala, mnoge mačke također imaju osobne i individualizirane zadatke i projekte i misije. Na primjer, mački također može biti povjereno da pomaže svojim ljudima koji pate od napadaja epilepsije da ih obavijeste kada dolazi kriza i da ostanu mirni i sigurni kad se to dogodi.


Isto se može reći za svjetloradnike. U ovom važnom trenutku u Zemljinoj uzbudljivoj priči, SVI su povjerljivi i osposobljeni da nose svjetlo koje će nositi i zračiti ljubav Oca i mene u svakoj prilici svog života.

naravno, vi znate da svjetloradnici imaju individualne zadatke, projekte i misije. Danas dolazim k vama da vam kažem s apsolutnom sigurnošću da u ovom sadašnjem trenutku, vi obavljate i ispunjavate svoju osobnu i kolektivnu misiju, bilo da ste svjesni kako će se ona završiti ili ne.

Recimo da radite u pubu poslužujući alkohol i upitne mesne proizvode. Možda ćete osjećati da ste u sukobu oko toga da sudjelujete u marketingu i nudite stvari za koje osjećate da bi mogle biti nezdrave. Mogli bi se pitati da li bi trebali učiniti nešto u službi za čovječanstvo umjesto toga.

Uvjerabvam vas da služite važnoj svrsi kad komunicirate sa svojim klijentima na način da podižete njihovo raspoloženje i činite da se osjećaju dobrodošli. Vaše svjetlo je ono što ste vi, i ono ima ogroman utjecaj na one od vas s kojima cijeli dan dolazite u kontakt. Nemojte misliti da ste izgubljeni ako se niste pridružili Peace Corp-u. Vi radite svjetlorad bez obzira koje bi vaše dnevne aktivnosti mogle biti.

Vi niste slučajno u poslu ili zajednici ili obitelji gdje ste sada. Vi ste vitalni sastojak koji poboljšava okolnosti oko vas kako bi pomogli svakome da se pripremi za uzašašće.

Otac i ja sada vam kažemo, vi ispunjavate svoju misiju. Svatko od vas je najkorisniji igrač (NKI) u životu. Misli to na vrlo specifičan i osoban način koji se intimno odnosi na vas. Što više uskladite svoj um, srce i volju s Ocem i sa mnom, elegantnije ćete iskusiti ispunjenje svog životnog plana. Životna misija ne ovisi o sastavljanju liste ili idealne lokacije da to izvedete. Bez obzira na to kave vanjske okolnosti mogu biti dok dodajete svoj jedinstveni doprinos, istina je, vi postižete uspjeh. Zapamtite. Tamo gdje je vaša noga, to je vaš put.

Možemo vam ponuditi ovaj zlatni grumen: Dani opreznosti o tome s kim razgovarate i što kažete su gotovi. Vrijeme je da cvatete, rastete, svijetlite, sjajite, smijete se i iskrite gdje god idete. Budite hrabri, budite odvažni, budite radosni i širite svoje svjetlo na pretek. To je vaša osnovna misija. Svatko je sazreo za dobre vijesti da se život doista mijenja, a ljubav je pobjednik dana.

Volimo vas, naša ljubljena djeco. Vaša Majka i Otac.

Prepisale: christine Burk i Kathryn E. May, 11. lipnja 2015


Poslušajte BlogTalk Radio emisiju gdje nas Majka upoznaje s ovom perspektivom.


Dogradnja DNK od Majke i Oca - subota, 6. lipnja 2015 BlogTalk Radio
Program: Aktiviranje Majčinog i Očevog DNK za mir.

Michaelova kodirana poruka:

Ove mini poruke Majke naći ćete u pisanom obliku na web stranici

i na našem YouTube kanalu u audio obliku od Kathryn:


© Kathryn E. May, PsyD. Dopušteno je kopiranje i dijeljenje ove poruke, pod uvjetom da je prikazana u cijelosti bez dodataka ili brisanja, a zasluga se daje kanalu i web stranici, www.whoneedslight.org. Prijevodi moraju biti odobreni od autora i pisara.


Preveo: Alfred Muck - Fredi


No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Ron Head - Mihael - CROATIAN