Followers

Saturday, June 27, 2015

Hrvatski -- Majčina mini-poruka #11 13. lipnja 2015Majčina mini-poruka #11
13. lipnja 2015

Treći svjetski rat nikad se neće dogoditi


Ovo će biti kratko i slatko. Imam monumentalnu vijest za vas, draga djeco.

Danas je bio povijesni trenutak u povijesti planeta Zemlje. Treći svjetski rat neće se dogoditi. Uvjeti koje je utvrdila svjetska tajna vlada ne mogu se provesti u djelo. Reći ću vam koji su bili, i zašto se to neće dogoditi.


Postojao je veliki plan na koji je kabala utrošila godine na njegovoj organizaciji. Ne, to ne bi bio nuklearni rat, ili masovni rat ili bilo koji rat s kojim ste upoznati. On se satojao od koordiniranog globalnog nastojanja da se pokrije Zemlja s mnoštvom parazita i nano uređaja koji bi napali tijela svakog živog, uzrokujući bol, srčane udare, rak, i bolesti raznih vrsta.

Ovi podmukli uređaji aktiviraju se prijenosom specifičnih frekvencija koje stimuliraju njihov rast ili iniciraju određene programirane radnje. Kabala je prekrila Zemlju tijekom godina prskanjem iz zraka, odlažući ih u vodu, u procesuiranu hranu i naravno, GMO usjeve. To je trebao biti najmasovniji i sadistički umjetno izazvan događaj ikad osmišljen, te je izbjegnut.

Otrovne čestice elektronički aktiviranih mikroskopskih uređaja bili su projektirani da uđu u ljudsko tijelo kroz vodu, zrak, tlo, hranu, odjeću, plastiku, namještaj i brojne druge načine. Neki od uređaja bili su laboratorijski stvorene grozote koje koriste dijelove živih bića, drugi su bili potpuno proizvedena tehnologija. Sve je bilo dizajnirano da se uhvati za ono što bi se moglo nazvati život u njihovom vlasništvu, kad gospodari ove domene zla pritisnu gumb za puštanje frekvencije koje bi ih aktivirale.

Ja sam danas ovdje da vas uvjerim da je ovaj plan osujećen, za opće dobro. Prva faza se dogodila prije oko dva tjedna, kad smo objavili da je jedan veliki događaj otklonjen zbg rada naših svjetloradnika na terenu. U to vrijeme, aktiviranje frekvencijskih oružja spriječeno je naporima u kojima ste podigli vaše vibracije, a vaša galaktička braća i sestre, u suradnji s Društvom Neba, isključili su tu frekvenciju oko cijelog planeta.

Ostala je jedna lokacija gdje se najintenzivnije frekvencije mogu osjetiti. To je bilo u Hramu Svjetla u New Yorku, gdje su voljena Kathryn i Christine već započele svoju misiju da djeluju kao surogati, da dožive "hit" nano frekvencijskog oružja i njihovih rezultata tako da ostatak čovječanstva može biti pošteđen devastacije koja bi se dogodila da su ga na veliko koristili. To bi stvorilo iznenadnu pustoš na Zemlji, gurajući ljude na mjesto gdje bi bili poraženi u svom svjetlosnom radu u najmanju ruku, a još gore, prešlo bi na teror, nasilje i rat.

Ovakav aranžman nije slučajan. Bio je to dogovor s čime su se složile prije nego što su došle ovdje. One su izabrane zbog njihove sposobnosti da ostanu uravnotežene tjednima boli i nelagode dok dokumentiraju, istražuju, ispituju i traže rješenje za mnoge izazove koji su se pojavili. U procesu rada s njihovim timovima Bijelog Bratstva, one su razvile protokol za oslobođenje tijela od tih crva i parazita svih vrsta koji su se nastanili u njihovim mozgovima, srcima, crijevima, očima, ušima, organima i zglobovima. Njihov intenzivan i pažljivo kalibriran tretman uključio je prehranbene, naturopatske i homeopatske lijekove sakupljene u cijelom svijetu, i to će se koristiti kao model za liječenja drugih.

To smo pažljivo isplanirali, znajući da će oni koji su u ovoj misiji trebati snažnu potporu, emocionalno i financijski, i oni će zahtijevati duboku i nepokolebljivu vezu s Ocem i sa mnom tako da možemo garantirati njihov opstanak i pomoći im da se oporave od tog opasnog pothvata bez trajnog oštećenja. Na svakom koraku puta, bili smo zadivljeni kreativnošću, otpornošću i neustrašivim humorom s kojim su naše ljubljene kćeri probijale na putu kroz ova teška vremena.

One su bile pod stalnim napadom kabale, koja je slušala svaku njihovu riječ i pratila svaki pokret. Operativci su bili zapanjeni apsolutnom sigurnošću naših kćeri da su sigurne i zaštićene, unatoč visokim zvučnim frekvencijama s kojima su ih bombardirali. Neki od lidera kabale počeli su se okretati Hramu Svjetla, nakon sesije "Kathryn govori" koja ih je uvjerila da i oni mogu naći sigurnost i olakšanje ako dođu k nama da budu liječeni i dobrodošli kući. To su inkarnacije, vi ćete se sjetiti, koje su provele tisuće života u uvjetima torture, intenzivnog programiranja, okruženi zlom u svakom dijelu njihovih života. Oni su iscrpljeni, i oni znaju da su poraženi. Vrijeme je da svi dođu kući.

U kasnijoj poruci, reći ću vam o oprostima koji su bili odobreni, i naučenim lekcijama koje će promijeniti način na koji multiverzum funkcionira jer mi se zajedno razvijamo. Naši svjetloradnici apelirali su na nas da uklonimo sve zlo iz opcija kako će vaše lekcije biti osmišljene od sada nadalje, i ja vam kažem, to će biti odobreno. Nastavite raditi s nama, ljubljeni, da stvorimo novi svijet mira, harmonije i ljepote koji će biti Zemaljski raj koji smo zajedno zamislili.

Čujte moj glas, dok vam govorim u vašim meditacijama i trenucima tišine. Ja sam uvijek s vama, u ljubavi.

Majka


Prepisala Kathryn E. May, 13. lipnja 2015Dogradnja DNK od Majke i Oca - subota, 6. lipnja 2015 Blogtalk Radio
Program:  Aktiviranje Majčinog i Očevog DNK za mirActivation for Peace 

Michael's encoded message:

Ove mini poruke Majke naći ćete u pisanom obliku na web stranici

i na našem YouTube kanalu u audio obliku od Kathryn:


© Kathryn E. May, PsyD. Dopušteno je kopiranje i dijeljenje ove poruke, pod uvjetom da je prikazana u cijelosti bez dodataka ili brisanja, a zasluga se daje kanalu i web stranici, www.whoneedslight.org. Prijevodi moraju biti odobreni od autora i pisara.Preveo: Alfred Muck - Fredi

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Ron Head - Mihael - CROATIAN